sarasvensson

Alla inlägg under december 2011

Av Sara - 17 december 2011 17:24

Hej! Hoppas att ni har en underbar lördag. Vad har ni för er?? Jag har ägnat eftermiddagen åt att julstäda mitt rum! Jag var ju dunderförkyld förra helgen, och orkade inte städa någonting alls då, så jag fick vänta med allt tills idag! Det är ju faktiskt redan jul nu nästa vecka, så jag tänkte att det kunde vara skönt att få det lite extra rent och fint:)


 

Bilderna som tjejerna signerade i torsdags på Julkalaset, har fått komma upp på en av väggarna i rummet ♥


 

Har fixat en ny tavla!! :) Visst är den FIIIIN?? ♥ Det passar perfekt med änglar i fönstret!


 


 

Mysigt med julstäd, tycker jag. Även fast att det inte är så jättekul att städa, så är det så härligt när allt är klart, och rummet är så rent och fint!! GIIILLAAAR!! :D


Nu ska jag snart hoppa in i duschen, och sen åker myskläderna och världens goaste tofflor på!! :) Ha en underbar kväll ♥ Vi hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 17 december 2011 12:15

Igår fick jag hem ett paket från Style By Tyra. Deras hemsida hittar ni HÄR. Jag fick hem massor med snygga tatueringar, som är deras nyhet på sidan! Bokstäver att skriva vackra citat med och ord man gillar, plus fina hjärtan. Tack så hemskt mycket!!


     

Av Sara - 17 december 2011 12:13

   

För några dagar sedan såg jag att ett av mina senaste inlägg hade hamnat på startsidan här på bloggplatsen!! Så himla roligt!!:) Hoppas ni har en fin dag, Puss ♥

Av Sara - 17 december 2011 10:47

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra. Jag tog mig en lååång och härlig sovmorgon idag, och har precis ätit frukost och gjort iordning mig. Idag ska jag ha en skön hemmadag, med massor med städ. Tänkte julstäda lite, för om exakt en vecka så är det ju julafton! Firar jul flera dagar i julveckan, så idag ska jag göra rummet extra rent och fint! Sen ska Embla och Troja komma ut också, och dom ska få sin bur ren och fin. Snart ska vi fara upp till affären här i Gudhem och köpa gran! Mysigt:) Ha en fin lördag, så hörs vi! ♥ Kramar!!


 

UNDERBARA minnen med UNDERBARA tjejer!! ♥♥♥♥ Lär bli en förstoring av den här bilden :)

Av Sara - 16 december 2011 17:43

Hej på er! Hoppas att ni mår bra. Äntligen fredag, så himla härligt! Det har varit en händelserik vecka, men höjdpunkten var givetivs igår! Jag hade ju vunnit en backstage-träff med Timoteij genom en rimtävling. Tusen tack till alla som röstade! Det är ju tack vare er, som jag gick träffa tjejerna backstage! Jag är så innerligt tacksam för att ni ville ge mig detta, för det betyder så mycket för mig. Eftersom att man fick ta med sig en vän, så valde jag att ta med min fina syster som fotograf:) Vi fick ta ledig från de två sista lektioner igår, för att hinna till träffen eftersom det började 16.00 Jag hade förberett julklappar till tjejerna, köpt en stor julpåse, fixat paket och skrivit julbrev. Det har legat mycket tid bakom den här träffen, men det var det verkligen värt. Jag tror jag började med det i september redan, för jag hatar verkligen att vara ute i sista sekund, så det kändes bra att börja tidigt.


Jag hade ju som sagt fixat julklappar till tjejerna. Timoteij betyder otroligt mycket för mig, och vi har en jättefin kontakt, jag och tjejerna, så det kändes som en självklarhet att köpa julklappar till några som älskar väldigt mycket. Nu tänkte jag visa er vad jag köpte i julklapp till tjejerna. Jag har inte hunnit ta kort på allt, men det mesta.


 

Köpte en stor julpåse på Lagerhaus i Skövde, för att kunna lägga julklapparna i. Det fanns en så fin beige, med röda hjärtan och runt hjärtanan var det vitt spets och med rött snöre:) Passade perfekt till mina favoriter! ♥


 

Såhär såg julkuverten ut, som jag la julbreven i. Jag skrev lååånga, personliga brev till alla tjejerna, fyllda med värme och glädje. Sen i varje kuvert, så la jag också i en litet paket, med ett armband i. Vanliga, enkla läderarmband med silvriga berlocker i. Superfina!


 

Tjejernas röda julmuggar med änglar på! Passade så fint till ängla-tjejerna ♥ Fyndade dom för 10 kr st på Ö&B.


 

Mosshjärtan som jag dekorerade under min praktikvecka på Interflora i september! Fina va? :)


 

Cissi fyllde år 4 dec, så eftersom att jag träffade henne nu bara några dagar efter hennes födelsedag, så fick hon sin födelsedagspresent igår på Julkalaset! Vi har en speciell relation, jag och Cecilia, och så har det varit sedan första träffen med tjejerna. Hon är som min "storasyster", och visar omtanke och bryr sig om. Hon fick ett likadant häfte som de andra tjejerna fick på sina födelsedagar, plus denna tavla som jag fixade iordning till henne med en bild på oss två!


Sen hade jag en julklapp till tjejerna, och det var pärmar! Jag hade skrivit ut bilder som jag satte in i pärmarna. Jag skrev små personliga meddelande, och satte in massor med mina privata bilder som jag mer än gärna delar med mig utav till mina favoriter. Sedan hade jag också klistrat in en massa bilder från alla Timoteijträffar! Tänkte att det kunde vara kul för tjejerna att bläddra igenom och minnas:) TÄNK vad många gånger jag träffat dom nu! Det är helt galet! Varje träff är speciell ♥ Det är såå underbart!!


Christine som är backstageansvarig på Julkalaset mötte upp mig och min syster vid 16-tiden igår eftermiddag. Hon följde med oss till tjejerna, och sedan gick vi och Timoteij till ett alldeles eget rum. Tjejerna var jätteglada av att se mig, och tyckte det var jätteroligt att jag hade vunnit. Vi satt i ett jättelitet, mysig rum och bara pratade och myste. Tjejerna diggade ju såklart mitt nya, fina halsband med deras namn på :) Jag hade gjort iordning några bilder som jag ville att tjejerna skulle signera.


 

Tjejerna signerade mina bilder med guldpenna, och jag hade klistrat på massor med guldstjärnor. Fint!


 

Tjejerna var så snälla, och gav mig dessa två singlar! Har ju de redan, men alltid kul att få presenter av favoriterna ♥ Har en stor skivsamling med singlar, idolkort och album med Timoteij. Och nu också massa dubletter :)


   

Finaste Timoteij signerar mina bilder, plus singlarna jag fick.


           

:D !!!!! Jag bara ÄLSKAR dom här bilderna, OCH tjejerna!! ♥ Dom blev såå glada och överaskade över mina stora julpåse med massor med julklappar. Klart man vill ge gåvor till dom man älskar mest av allt ♥♥♥♥


Sen tyckte Johanna att jag skulle välja ett paket som dom skulle öpnna på plats, och då valde jag dom platta paketen, med pärmarna i :) Resten av julklapparna öppnade dom senare under kvällen i logen, där dom också läste julbreven.


           

Julklappsöppning med finaste!! ♥♥♥♥ Tjejerna bläddra i pärmarna, och älskar dom!! Bodil och Elina berättade att detta verkligen är någonting som dom kommer att spara :) KUL! Det tog lite tid att fixa iordning alla fyra pärmarna, men när jag såg hur innerligt glada dom blev, så var det absolut värt det! Helt klart!


   

Tjejerna var helt fantastiska, som gav mig så mycket tid! Jag är så glad över alla fina ord, alla kramar, alla leénden och inte minst deras uppenbara glädje att ha mig där. Det finns inga som Timoteij i hela världen! Dom är så underbara, så det finns inte! Och hur GLAD i hjärtat blir man inte, när ens favoriter säger att man är söt, go, snäll och gullig?!


 

♥♥♥♥♥!!!!! Älskar verkligen denhär bilden!! Sååå fin!! Lär bli förstoring av den här, precis som det blev med den andra bilden på mig med tjejerna :) Syster tog massor med bilder på mig och Timoteij, men här får ni se en iallafall!


Eftersom jag och min familj hade VIP-biljetter, så åt vi en underbar julbuffé en stund efter träffen. Matpersonalen och alla servitriser hade dukat upp massor med underbar julmat. Faktiskt det första julbordet jag ätit i år! Det var verkligen supergott, och det BÄSTA av allt, var att vackraste tjejerna sjung för oss också!


     

Ljuvliga, strålande, bedårande Timoteij!! ♥


Efter maten, när alla andra gäster redan satt i arenan, så fick alla vi VIP-gäster gå ner och sätta oss längst fram i arenan. Vi fick superbra platser, och kunde njuta fullt ut av den fantastiska konserten! Det var roligt också att både Cissis familj och Elinas familj satt brevid oss. Cissis mamma har jag träffat ett antal gånger, hon är så härlig!


Här kommer massor med bilder från showen, som var helt fantastisk! Fotade bara när Timoteij var på scenen ♥


       

Mina vita vackra änglar startade showen!


           

"Het"!!! :D Nya singeln, som jag älskar!! Så fint till med tjejerna instrument!!


   

Underbara bilder på UNDERBARA tjejer!! ♥♥



   

Vackra Cissi ♥, i duett med Lotta och Sonja!


Ett Timoteij-nummer som jag diggade EXTRA mycket, var "Kom", när tjejerna hade exakt samma kläder, exakt samma skor, exakt samma smycken och exakt samma frisyrer som dom hade i Melodifestivalen 2010!


           

Glädje, lycka, värme, kärlek!! ♥♥♥♥



       

Änglarna!! ♥♥♥♥ Tjejernas sista nummer var "Klang min vackra bjällra", superfint med Johannas fiolspel till!


Det var en helt fantastisk kväll igår, och jag kommer nog aldrig att kunna tacka Timoteij nog, för allt dem gav mig igår! Jag är så glad och tacksam över att dom finns, över att jag får vara en del av deras liv, och över att dom vill vara en del av mitt. Dom är så underbara och så himla goa och fina, så det går inte att beskriva!! Dom uppskattar mig och mitt stöd, och dom vet att dom alltid kommer att ha det. Dem älskar mig för att jag alltid finns där för dem, och säger att jag är fin, underbar och värdefull. Det här är mina "storasystrar", mina änglar, som jag älskar över allt annat på jorden!! ♥ DET tänker jag fortsätta med, oavsett vad folk tycker, för Timoteij ger verkligen mig så himla mycket!!


Kvällen blev exakt som jag hade hoppats på, och att få så mycket tid med tjejerna var den absolut finaste julklappen jag kunde få. Så tack igen, till alla som röstade! Jag tror att ni NU, förstår hur mycket denhär träffen betydde för mig, när ni läst och sett det här inlägget.


Och nu vill jag säga TACK, tusen tack, från djupet av mitt hjärta till världens finaste och underbaraste tjejer, Timoteij!! ♥

JAG ÄLSKAR ER!! ♥♥♥♥

Av Sara - 14 december 2011 16:49

Hej på er! Hoppas att ni har en fin onsdag. Jag har suttit och skrivit på en hemkunskapsinlämning, som precis blivit klar. Det är inte så mycket i skolan nu, eftersom vi snart har jullov, SKÖNT! Det känns så gött att snart få lite ledighet! Det har varit mycket nu i flera veckor, men nu, äntligen luggnar allt ner sig, och det är så himla härligt:) Julen är så underbar på alla sätt! Allt är bara så himla mysigt:) Det har snöat massor idag, men tyvärr var det bara slask, och inget vitt som stannade kvar:( Vill ha vinterland igen!!!


Jag ska snart duscha och fixa iordning mig, och sen måla naglarna! Imorgon är det ju stora dagen, och julkalas som gäller, så då ska naglarna naturligtvis vara fina:) Jag har längtat och väntat i flera månader nu inför morgondagen, så det känns sååå himla härligt att det äntligen är dags! Ska bli underbart! Jag är i skolan imorgon, men är ledig från de två sista lektionerna, så att jag hinner till träffen med Timoteij. Allt är klart inför träffen nu. Julpåsen med tjejernas julklappar och julbrev är packad, och kamerabatteriet till våran systemkamera har satts på laddning:)


 

Mina fina änglar, som jag får krama imorgon!! ♥♥♥♥


Hoppas att allt är bra mer er. Ha en underbar kväll! Puss!

Av Sara - 13 december 2011 18:18

Hej raringar!! Hoppas att ni har det bra. Sorry för dålig uppdatering, men det har varit så mycket nu så jag helt enkelt inte har haft tid! Idag har jag varit ledig från skolan, och varit i Lidköping hela dagen. Gick och la mig väldigt tidigt igår, för bussen gick 06.27 från Gudhem imorses. Jag och en tjej i min parallellklass har varit med på De la Gardiegymnasiet, hantverksprogrammet inriktning florist idag! Som sagt, 06.27 gick bussen här hemifrån. Sen åkte vi till Skara, där vi fick göra ett byte, och sedan hoppa på bussen vidare mot Lidköping! Jag trodde att det skulle vara betydligt jobbigare att gå upp 05.30, men det gick faktiskt väldigt bra! Skönt! Väl framme i Lidköping, promenade vi från resecentrum till De la Gardiegymnasiet! Vi mötte upp florist-läraren Camilla utanför aulan, och blev visade i florist-rummet. Fick även hälsa på ettorna! Mycket trevliga och härliga tjejer:) På morgonen var det dags för luciafirande! En tredjedel av gymasiet samlades i aulan, för att se estertas otroligt vackra luciatåg! Det var hur fint som helst, och det var kul att se hur de firade lucia på De la Gardie:) Supermysigt!


På förmiddagen, efter luciafirandet i aulan, gick vi över till Spa&styling-tjejerna! De har ett eget lite hus utanför gymnasiet, där de sitter och pysslar med hår, make och naglar. Mysigt! Florist-ettorna fick håret tvättat, plus stylad av de duktiga tjejerna. Det var kul att se hur de jobbade, dem var såå duktiga! Åt lunch i matsalen tillsammans med Erika, som jag var där tillsammans med, tjejen i min parallelklass, plus tre av tjejerna i florist-ettan! De tog väl hand om oss, och visade runt! Tack! Hela eftermiddagen, från 11.30-14.00 var det floristtime! Det betyder att man bara håller på och jobbar med blommor. Kul! Erika och jag fick också testa på hur det var att jobba en hel eftermiddag med blommor. Camilla var så snäll och visade oss olika saker, och sen fick vi själva skapa! Vi passade också på att prata och ställa frågor till några av tjejerna i florist-ettan! Det är så himla bra att vara med en dag på sin blivande skola. Dels för att se hela atmosfären och verksamheten igång samtidigt, och sen själva programmet och inriktningen man är intresserad av! Kanonbra!


       

Först så gjorde jag en plantering! En julplantering. Jag använde mig utav ett genomskilningt glasfat, som jag klippte till genomskilnig, mjuk plast (celofan) och ett annat deorationspapper som jag la i fatet. Därefter fyllde jag på med lite lecakulor och sedan massor med jord! Jag valde ut tre växter som jag vill ha med i planteringen. Bland annat en underbar hyacint, som jag tycker om så mycket! Den är så fina! Förutom de tre växterna som jag valde ut, så dekorerade jag även med en ljuslykta, som jag satte ett värmeljus i, och sedan klistrade jag fast ett trähjärta. För att få en lite mer julig känsla, så virade jag runt rödglittrig ståltråd! Det blev juligt och fint, tycker jag :) Och sen, sist med inte minst, all mossa!


     

Sedan band jag en dörrkrans! Jag tycker att det är kul att binda kransar och sedan dekorera. Jag valde dock att göra en krans i en mindre storlek, så att jag säkert skulle hinna klart. Som ni ser på bilderna, så använde jag olika slags ris. Bland annat granris fråns skogen. Givetvis använde jag mig av en stomme, som jag band utefter. En stomme hjälper till att forma kransen fint, och sen håller det sig väldigt bra. Och det bästa av allt, man behöver inte binda fast på undersidan av kransen! Eftersom att det inte syns, när man hänger upp den. Jag gjorde sedan en stor röd rosett, som jag dekorerade med. Juligt och fint!


Jag har haft en underbar dag i Lidköping, och på De la Gardie! Och jag rekomenderar verkligen alla nior till att ta chansen att åka och vara med en dag! Det ger så himla mycket! Man får chans att ställa frågor om det man undrar över, man får se skolan och verksamheten igång, och det viktigaste av allt: programmet som man är intresserad av! Gymnasietiden är ändå i tre hela år, och under de tre åren ska man trivas. Är det någon mer nia som har varit med en dag på en gymnasieskola? Jag har varit helt fast vid florist i Lidköping sedan i slutet av sjuan, i början av åttan. Men jag kände att det kunde vara bra att vara med en dag ändå! Och efter den här dagen, så har jag bara blivit ännu mer fast vid det! :) Jag kommer att följa mitt hjärta och min dröm, och utbilda mig till något som jag älskar.♥ Hoppas att ni vågar göra detsamma, för gör man det, så gör man rätt!


Ha en fin kväll! Puss!




Av Sara - 11 december 2011 19:34

Har precis kommit in från en superhärlig långpromenad med syster! Och nu har jag provat kläder inför julkalaset :) Snart ska jag hoppa in i duschen, men innan dess så tänkte jag berätta lite om min dag. Tog mig en skön sovmorgon till klockan 10. Hela förmiddagen ägnade jag åt mina små prinsessor. Vi fixade och grejade inne i garaget och flyttade in buren, det blev asnice! :) Eftermiddagen spenderade jag med två inlämningar, som kommer att ske nu i veckan. Hemkunskap och no! Har kommit en bit på vägen nu, så det är faktiskt inte så mycket kvar nu vilket känns skönt. Nu har jag som sagt provat kläder till julkalaset på torsdag, och det blir såååå himla bra :D


    

Lacktights - ginatricot

Grå tunika/blus - ginatricot
Kängor - DinSko

Halsband - ZWEETS



Ha en underbar kväll!! Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards