sarasvensson

Alla inlägg under december 2011

Av Sara - 4 december 2011 17:45

Hej på er! Hoppas att ni har en underbar söndag ♥ Nu tänkte jag slänga upp ett gäng med bilder från kalaset idag!! Vid 12-tiden kom gästerna, och sen åkte dom hem för en stund sedan. Vi fotade hur mycket som helst, så nu har jag tittat igenom alla bilder, och bestämt mig för vilka jag ska ladda upp här på bloggen! Nu kör vi :D


 

Idag invigde jag en ny outfit, som jag shoppade för ett tag sedan!! Midjehöga svarta sammetsbyxor och vinröd sammetstopp. Till det, gråa pumps, guldig halsring och guldiga örhängen. Satte upp håret i en stram hästsvans, och använde mig faktiskt inte utav några hårspännen, utan sprayade bara en massa.  

Jag, Emma, Erik, Karin, Oskar, Filip och Lovisa :) UNDERBART när alla kusinerna är samlade!! ♥


 

 

Min fina bror Erik och jag!!


 

Jag, bror och syster.


 

:D !!!!


 

Kusinerna Emma och Lovisa, syster och jag.


 

 

Jag och Emma!


 

Jag och Lovisa!


 

Underbar bild på söta kusiner!! :) Emma och Lovisa.


 


Oj, vilken tid det tog att fixa det här inlägget...!!! Det tar ju alltid så himla lång tid att ladda upp systemkamerabilderna, men det är det värt :) För dina blir dom! Nu ska jag äta lite, och sen PLUGGA! Det är mycket nu i den kommande veckan! Hoppas att ni har en underbar helg ♥ Önskar er en fin kväll! KRAMAR ♥




  



Av Sara - 4 december 2011 16:47

Sitter och skriver på ett musikarbete, och för en stund sedan åkte gästerna hem. Vi har haft det såååå mysigt, och det har varit hur trevligt som helst!! Har plåtat massor, och fotat som ett as :D Bilder får ni om en stund! Nu måste jag fortsätta plugga, gjorde ju inget sånt igår, för då mådde jag verkligen inte bra. Fick nyss en rapport från en Timoteija, som berättade att tjejerna har det härligt på Liseberg! TACK Elina ♥ Och Cissi, hoppas att du har en underbar födelsedag!! ♥


Hörs sen, puss!!

Av Sara - 4 december 2011 07:58

Den här tjejen uppskattar mig och mitt stöd väldigt mycket. Hon blir varm i sitt hjärta, mycket glad, och säger att jag är fin, underbar och värdefull. Hon älskar mig för att jag alltid finns där för henne. Hon kommer alltid att ha mitt stöd, det vet hon, vad som än händer. Cecilia har alltid varit speciell i mina ögon. Vi har en speciell relation, jag och hon, och så har det varit ända sedan jag träffade Timoteij för allra första gången, för drygt två år sedan.


Det är lika underbart att träffa en sån fantastisk tjej som Cissi! För jag vet att hon bryr sig om mig, och vill att jag ska ha det bra. Varje gång vi träffas, så frågar hon alltid hur jag mår och hur jag har det i skolan. Hon är en ängel! Hon är den finaste, goaste, snällaste, raraste, bästa och underbaraste som finns! Jag älskar henne väldigt mycket, och det tänker jag fortsätta med oavsett vad människor tycker, för det här är min "storasyster", som jag är så stolt över. GRATTIS CISSI, idag är det din dag!!


                   

Av Sara - 4 december 2011 07:51

Det känns som att jag är uppe med tuppen en morgon som denna, och för att vara helg :) Idag har vi släktkalas för min bror, som fyllde 20 år i fredags. Vi firade ju honom i fredags, men idag blir det kalas för släkten. Det ska bli riktigt kul att träffa alla, det var så längesen, och sen är det så himla mysigt när alla är samlade, tycker jag. Jag vaknade för en liten stund sedan, och har nu bäddat ner mig i min säng med laptopen i knät. Mysigt! Jag ska snart kila upp och äta lite frukost, och sedan börja göra iordning mig! Gästerna kommer nu på förmiddagen. Jag har inte tagit febern än idag, men jag känner mig iallafall lite bättre än igår. Jag har dock fortfarande ont i halsen. Hoppas att ni har en fin söndagsmorgon, och glad andra advent på er!! Kramar ♥

Av Sara - 3 december 2011 21:20

Bara två veckor kvar tills jag får träffa mina änglar igen!! Jag vann ju backstageträffen, och är såååå GLAD och tacksam över det! Tusen tack igen till alla som röstat :) Idag har jag fixat med en julklapp till Bodil, och skrivit hennes julbrev. Det är mycket som ska göras, men det är så kul att fixa med saker och presenter till tjejerna, för man ser verkligen framför sig hur innerligt glada dom kommer bli!! Ska skriva julbreven till Cissi och Elina antingen imorgon, eller i den kommande veckan, så att det blir klart. Ikväll har jag myst framför tvn till "Så Mycket Bättre", tycker det är ett fint program, med många olika personligheter! Skulle dock gärna se en yngre version av programmet, men yngre artister :) Visst, dom har ju inte varit med om lika mycket och kanske inte har så många låtar som de ruttinerade, men ändå :) Det skulle ändå vara kul att se!! TACK till finaste Julia som skickade en sån FIN hälsning till mig här på bloggen!! ♥ Tack snälla du :) Har fortfarande halsont, och är fortfarande febrig, men förhoppningvis så har det gått över tills imorgon, för då är det kalas för min bror som gäller, som fyllde 20 igår :) Hoppas att ni har haft en underbar kväll, allihopa. Nu ska jag bädda ner mig i min varma, mjuka, sköna säng med täcken och filtar ♥ Sov gott sen, och dröm om allt det vackra!


 

Bild i repris!!! UNDERBARASTE Timoteij, som är dom vackraste som finns!!

Av Sara - 3 december 2011 14:27

Det snöar!! Tjoho, vad kul :D För vad är en vinter utan ett vackert vitt vinterland?? På julafton ska det vara snö, på Julkalaset ska det vara snö, och i december ska det vara snö! Tyvärr är det ju ingen "riktig" snö som faller ännu. Det ska ju bli vitt på marken, men det kommer väl sen också hoppas jag:) Idag är jag hemma och kurerar mig! Jag är så förkyld, och har jätteont i halsen, så idag går jag inte utanför dörren. Jag har tagit på mig massor av kläder, och har nu bäddat ner mig i en fåtölj i vardagsrummet här hemma. Nu ska jag mysa och se på film!


Ha en underbar lördag! Kramar ♥


 

Mina vackra änglar!! ♥♥♥♥

Av Sara - 2 december 2011 17:34

Hej på er!! Har tillbringat eftermiddagen åt att göra om lite i mitt rum!! Jag har nämligen möblerat om en hel del! Men innan det var dags för ommöbleringen, så storstädade jag rummet, så att det var riktigt rent och fint. Har dammsugit, torkat och vädrat, och plockat iordning i alla hyllor plus på skrivbordet. Det behövdes, kan jag säga :) Skönt att det är gjort nu!! Jag har ju ett så himla litet rum, så det går ju egentligen inte att möblera om sådär jättemycket, men min plan kunde genomföras i allafall!! Här får ni bilder på hur det ser ut nu:)


 


 

 

             

Visst blev det bra?? :) Tycker rummet ser mycket större ut nu...härligt!! Är verkligen inte pigg idag, men har ändå kämpat med både burstäd av Embla och Trojas bur, och storstäd av rummet! Har superont i halsen, och känner bara att jag behöver vila upp mig, inför kalaset på söndag, för då vill jag givetvis vara pigg och kry! Ska ta mig en lång och varm dusch nu, sen ta på mig myskläder och mina underbara duntofflor. Ikväll ska jag bädda ner mig framför tvn med täcken och filtar, och bara mysa. Ha en underbar kväll!! Kramar

Av Sara - 2 december 2011 13:39

Så himla härligt med fredag och helg..!!! Det är alltid lika nice att sluta tidigt från skolan just på fredagar, när man har två dagars ledighet från skolan:) Jag har precis kommit hem, och snart blir det fika här hemma, eftersom min bror fyller år idag! Idag har jag mycket att ta itu med. Ska storstäda rummet idag, eftersom vi har kalas för släkten nu på söndag. Det blev ju inget städ förra fredagen, eftersom jag åkte till Lidköping över den helgen, så nu behövs det verkligen supermycket!! Jag planerar att möblera om lite i rummet också...kan vara kul:) Jag har faktiskt riktigt bra planer, haha :) Men först så måste rummet moppas och städas riktigt ordentligt, alla hyllor måste tömmas, så det ligger lite jobb framför mig, men det ska nog gå bra:) Om jag nu möblerar om idag, så visar jag naturligtvis före och efterbild!


Nu har mamma kommit hem, så nu ska vi fika och mysa!! Underbara fredag ♥ Ha en fortsatt fin dag! Och hoppas att eran helg börjat på bästa sätt!! KRAMAR!!


 

Stort GRATTIS till världens bästa bror som fyller 20 år idag!! ♥



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards