sarasvensson

Alla inlägg under december 2011

Av Sara - 1 december 2011 21:03

Det är inte klokt, vad fort det går!! Idag är det redan den 1 december! Om bara några veckor är det jul, och det är ingen snö än.... :( Känns trist tycker jag! För vi MÅSTE ju bara ha en vit, fin jul i år! Förra julen var helt perfekt. Lagom mycket snö och fint vinterväder! Hoppas på likadant nu i år :) Kvällen har jag ägnat åt att fixa med tjejernas julklappar. Det är mycket som ska göras, men mycket är redan klart. Alla julklappar är färdiga, så nu är det bara julbreven kvar. Jag har skrivit Johannas nu ikväll, och ska skriva Elinas imorgon :) Sen blir det Cissis på lördag och Bodils på söndag, så är det redan klart innan veckan är slut. Underbart!


Nu ska jag packa iordning gympapåsen tills imorgon! Redan fredag, härligt....!! Imorgon fyller min bror 20, och jag ska passa på att storstäda rummet plus möblera om lite grann, för på söndag är det släktkalas som gäller, och då ska det vara rent och fint i Saras rum!:D Ha en fortsatt fin kväll, så hörs vi! ♥ Stora kramar!!


 

                                                  
Syster och jag förra julen.

Av Sara - 1 december 2011 17:46

Jag är snurrig av lycka, för det är inte sant!! Det är galet och heeeelt overkligt!! En julträff med Timoteij har alltid varit något som stått högt upp på önskelistan, och TÄNK att juldrömmen snart slår in! Igår kväll avlutades tävlingen, men det var inte förrens idag på förmiddagen som vinnarna presenterades. Det har varit sååå nervöst, men riktigt spännande!! Jag har inte velat ta ut någonting i förskott, ifall det nu skulle vara så att jag inte vann, så att jag inte blev jättebesviken. Det här är en stor chans för mig att få julträffa tjejerna, och jag tog chansen! Mitt rim skrev jag in på julkalasets facebooksida den 5 nov, så jag har alltså väntat och längtat i exakt 25 dagar :D Haha, det låter sjukt, men så var det faktiskt!! Under hela resan har jag försökt fått så många som möjligt att gilla mitt julrim, och jag tycker att det har gått riktigt bra faktiskt!! :) Idag förmidadgen var jag så nervöst, spänd och förväntansfull att jag tvingade min kompis att surfa ut på internet på sin mobil, så att jag bara kunde få reda på om jag hade vunnit eller inte!!! Haha, jag kände mig såååå snäll :D


Jag fick reda på att jag vann. Mitt namn stod på vinnar-listan, och jag blev helt snurrig av lycka och glädje!! Eftersom det här har varit en dröm så himla länge, så blev jag ju såklart extra glad:) Det är inte sant det här, helt overkligt, galet...!!! Jag är sååå tacksam för ALLA som har gillat mitt juldrim!! TACK, tusen tusen tack!! ♥ Det är ju tack vare ER som juldrömmen slår in! Så tack så jättemycket!! Det är mycket som ska förberedas innan det är dags för Julkalaset. Tjejernas julklappar är ju i stort sett klara, men lite fix är det allt kvar :) Men jag har ju några dagar på mig. Och vet ni vad?? Förutom att jag vann en backstage-träff med Timoteij, så vann jag också två biljetter till julkalaset....!!!! Helt sjukt...!! Jamen, vad ska jag göra med dom då?? Mamma, pappa, mormor, syster och jag har ju redan biljetter. VIP-biljetter :) Men det löser sig, jag får fixa det på nåt sätt :)


 

Tillsammans med mina änglar, som jag älskar mest av allt!! ♥♥♥♥


TACK igen, för att ni gör drömmen sann! Det betyder så oerhört mycket, och det vill jag att ni ska veta!! Har suttit och pluggat matte ett tag nu, men nu ska jag ta med mig syster ut på långpromenad, sen ta en snabbdusch och sen käka middag med familjen:) Nice! Sen efter middagen måste jag sätta mig och skicka iväg en beställning på bilder till Bodils pärm....mycket att göra :) Ha det gott!! KRAMAR ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards