sarasvensson

Alla inlägg den 6 juni 2011

Av Sara - 6 juni 2011 14:28

Lilablommig blus med knappar upptill, från Vero Moda. Jag köpte den på rean för något år sedan, för 50 kr. Så fin! Den vita klockan kommer från Guldfynd.


 

Jag älskar att matcha olika armband tillsammans! Det är så fint, tycker jag.


Silvrigt armband - H&M

Blått armband - Lindex

Vitt armband - Ur&Penn

Rosa armband - KICKS


Kvällens outfit i helhet. Dem höga midjeshortsen, kommer från Cubus. Jag älskar dem! Kör på antingen Converse eller gladiatorsandaler till.


Puss!


Av Sara - 6 juni 2011 13:55

Hejsan, finisar! Hur har ni det? Ledsen för att uppdateringen inte är den bästa idag. Jag har grejat och plockat iordning här hemma, och får skylla på att jag har fullt upp;) Det är dessutom en massa bilder som ska fixas iordning. Jag ska ju beställa lite prylar från en fotosida. Kommer bli grymt! Lovar att berätta mer om det. Embla och Troja är ute i hagen, och njuter av det fina vädret, så jag har precis ätit lunch, och ska om en stund börja göra iordning mig. I eftermiddag/kväll blir det kalas hos två av mina kusiner, som fyller 9 och 12 år. Kommer nog att bli jätte trevligt! Det är varmt och soligt här hemma, och det jag sa förut, om att det var kallare och blåsigare än var det var igår, stämmer inte är dugg längre!:) Gött väder alltså!


Jag har inte fotat någon ting idag, så jag har inga bilder att bjuda på, så jag slänger istället in ett par finfina bilder på mina älskade favorittjejerna ♥


Finaste Bodil ♥, som tagit sig tid att läsa mitt logginlägg på fb till henne, och dessutom svarat! Hur glad blir inte jag av det, då!? :)


 

Ljuvliga Cecilia ♥, som också skrivit till mig på fb flera gånger. Underbara tjejen!


Timoteij♥♥♥♥!! Bästa tjejerna som finns!


Underbaraste! ♥


 

Finaste som finns!


 

Älskade Timoteij! ♥


Nu ska jag börja göra iordning mig inför kalaset. Bilder på kalas-outfiten kommer självklart. Hoppas att ni har det jätte bra ♥ Hörs sen! Puss!

Av Sara - 6 juni 2011 09:16

Godmorgon! ♥


Hoppas att ni har sovit gott. Jag har precis ätit frukost, och innan det var jag ute hos mina prinsessor. Det är varmt här hemma idag igen, fast inte lika soligt, och så blåser det mer. Jag har precis tittat igenom ett långt klipp, från när vi var ute och gick långpromenad igår kväll. Jag klipper mina filmer i "Windows Live Movie Maker", är det någon av er som använder sig utav det? Isåfall, hur tar man bort delar av en film, om det nu går? Skulle vara så gulligt om ni hörde av er, om ni visste, så kan jag fixa med filmen och sedan lägga upp här på bloggen. Annars då? Allt bra med er? ♥ Hoppas det! Idag ska jag ha en sån där skön slappardag, och bara njuta av min ledighet. I eftermiddag ska jag iväg på kalas. Ska bli trevligt! Ska beställa lite grejer från en fotosida, så jag ska kolla lite bilder till fotoprodukerna :) Åh, det kommer bli så bra...!! Kul, kul!


Ha en fin dag, så hörs vi lite senare! Puss!



  

       Sommar på Liseberg. Underbar dag, vi hade där! Varmt och soligt ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards