sarasvensson

Alla inlägg den 17 juni 2011

Av Sara - 17 juni 2011 18:56

 

Nu i eftermiddags har jag fått hem mina bilder, som jag beställde. Så fina! Massor av bilder på favorittjejerna, från skolavslutningen och massa annat, som jag ska fixa iordning med. Ska bli så kul!:) Vissa av bilderna på Timoteij förstorade jag. Finaste som finns! Ska fixa iordning och sätta upp stora bilder på tjejerna på väggen, göra ett stort TACK-kort med bilder på mig och Cecilia och skicka iväg till henne, skicka bilder på mig och alla mina Timoteijsaker plus mitt rum, som tjejerna gärna ville se, några bilder på mig och syster från skolavslutningen och en del bilder som ska sättas in i Timoteijpärmen.


Sängen full med massor av nya bilder! Det är så himla kul med bilder, tycker jag. Man kan liksom pyssla, och fixa iordning fint:), göra collage och annat. Super kul!


Om några få dagar kommer min halsband, som jag beställde för två dagar sedan. Leveranstiden var 2-5 dagar och eftersom det redan gått 2 dagar, så kommer det snart:) Spännande! Det kommer säket att vara jätte fint. Det är alltså ett hjärta ingraverat med tjejernas namn. Ikväll har vi myst och ätit middag, och snart ska jag bege mig ner till tvn för film och mys ♥ Underbara fredag! Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon! Puss!

Av Sara - 17 juni 2011 11:34


Nu har mitt lilla rum blivit hur fint som helst! Rent och snyggt. Så skönt att få det rent och fint, nu inför helgen. Nu ska syster och jag käka lunch. Idag får jag förresten hem mina bilder och förstoringar, som jag beställde, och så kommer mitt halsband, som jag beställde från nessadesign.se, om några dagar också:) Puss!

Av Sara - 17 juni 2011 10:24

Hej! Hoppas att ni har en fin fredag ♥ Den känns så skönt att klockan snart är halv elva, och man har redan hunnit med en massa saker. Härligt! Syster och jag har varit ute i en halvtimme ungefär nu. Vi tog ut Embla och Troja i koppel i trädgråden och så passade vi på att städa buren, så nu är den riktigt ren och fin. Det känns som det var väldigt längesen jag tog bilder på Embla och Troja, och la sedan upp här på bloggen, så mobilen fick följa med ut idag. Det är fortfarande regnigt och blött här hemma, så regnkläder plus gummiströvlar var sannerligen ett måste.


Jag med mina små, Troja och Embla.


 

 

 

Mina fina tjejer!



Nu ska jag ta tag i lite mer städning här hemma. Det ska göras iordning på rummet! Det behövs verkligen städas nu, så dags att ta tag i det! Hoppas att ni har en fin dag, Puss! 

Av Sara - 17 juni 2011 08:44

Godmorgon! Oj, vad det känns konstigt att blogga såhär tidigt på morgonen. Idag fick jag gå upp extra tidigt, eftersom jag skulle hinna till terorikursen inne i stan, som började 08.00 imorses. Syster, pappa och jag åkte dit, och där fick vi reda på att kursen är inställd, pga. att läraren är sjuk, och att kursen istället blir på ondag, så det var bara att vända och åka hem igen. Idag regnar det här hemma, och det är jätte tråkigt väder. Ska se om jag kan ta ut Embla och Troja en stund sen i koppel, när det hållre upp. Idag blir det hemma-dag, ska slappa och bara vila mig, städa rummet och buren.

Jag har precis beställt en massa bilder och förstoringar, som kommer hem idag. Spännande!


Jag och fina syster. Bild från igår.


Ha en bra dag, så hörs vi lite senare! ♥ Puss!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards