sarasvensson

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av Sara - 20 juni 2011 16:22

Underbara, härliga måndag! Det regnar ingenting just nu, så syster och jag har spelat en massa sommarspel ute i trädgården, kubb och badminton. Sommar! Allt regn och rusk är som bortblåst. Det blåser lite, men annars är det varmt och skönt:) Vi har fikat ute på altanen, och bara myst. Så skönt med sånna här hemma-dagar, då man bara vilar och slappar. Om en liten stund blir det promenad. Hoppas att ni har en bra dag! Puss!

Av Sara - 20 juni 2011 12:34

Hej, raringar! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra:) Jag sitter på altanen, och skriver till er, samtidigt som regnat öser ner. Hela morgonen har det varit varmt och strålande sol, och nu så är det betydligt kallare, och så regnar det. Trist. Även idag, så passade jag på att ta en skön sovmorgon, en bra start på dagen! Och oj, så härligt det var. Man känner väl att man är ledig nu, man kan liksom sova hur länge man vill på morgonen, och göra vad man vill på dagarna, inga måsten som man måste göra, utan bara egen vilja:) Gött med sommarlov! Nu på förmiddagen, så har syster och jag varit ute i trädgården, och klippt ner överblommade blommor på två stycken buskar, som vi har på framsidan.


 







Jag har precis fått ta in Embla och Troja i buren igen, pga. regnet, men nu har det såklart slutat regna, och solen tittat fram. Efter lunchen ska dom få komma ut mer igen! Begahlig värme här hemma, just nu solsken, men för en liten stund sedan regn. Nu ska syster och jag göra iordning lunch, och äta den ute på altanen. Mys!:) Vi hörs senare!! Hoppas att ni har en fin måndag, och att eran vecka börjat på bästa sätt. Puss!!


Tack för alla fina kommentarer jag får av er! När jag loggade in igår, så hade jag fått 3 nya, och samma saker idag. Ni är så fina! Tack! ♥           

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards