sarasvensson

Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Sara - 23 juni 2011 19:14

Jag vill önska er en underbar midsommar! Tidigt imorgon bitti, närmare bestämt klockan 08.00, så rullar bilen mot Sankt Annas skärgård, som ligger en bit utanför Norrköping. Jag ska vara där över helgen, tillsammans med min familj, och fira midsommar med vänner! Det ska bli jätte trevligt, och hur mysigt som helst:) Både igår och idag har jag packat iordning min röda resväska, och nu är allt under kontroll, och allt som ska med är nedpackat. Mycket fina sommarplagg, och massor av smycken, som jag kan matcha till mina outfits. Mitt nya halsband åker naturligtvis också med, tänkte faktiskt ha det imorgon:)


Jag kommer som sagt att vara borta över helgen, och kommer alltså hem på söndag. Jag vet inte hur sent det blir, men jag antar att det blir på kvällen, som jag kommer hem. På måndag ska jag berätta allt för er! Jag ska försöka vara riktigt flitig med att fota nu under helgen, så att ni även får se massa bilder:) Det låter bra, va!? Hoppas att allt är bra med er, och ha nu en fin midsommar! Vi hörs på måndag! Puss och Kram ♥

Av Sara - 23 juni 2011 12:53

Kommer ni ihåg smycket, som jag beställde för någon vecka sedan? Idag kom det :) Jag beställde från en mycket bra sida, som heter nessadesign. En otroligt begåvad Jenny tillverkas fantastiska smycken. Örngängen, ringar, armband, halsband, fotosmycken och namnsmycken. Hur fina saker som helst!


Smycket fick jag i en fin påse. Jag fick dessutom visitkort, från duktiga Jenny.


Cecilia, Elina, Johanna, Bodil står det på smycket. Det ska bli underbart att bära runt tjejernas namn runt halsen.


 

Smycket kostade 149 kr, och så frakt på 18 kr. 2-5 leveransdagar, efter 3 dagar. 


Här hemma har vi städat bur, och Embla och Troja är ute i hagen. Det är ganska varmt, men blåsigt och kallare imellanåt. Nu håller syster och jag på med lunchen, och sen ska det fortsättas med packningen. Imorgon bär det av! Hoppas att ni har en bra dag, så hörs vi lite senare! Puss! 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards