sarasvensson

Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Sara - 8 juni 2011 21:17

Det är så underbart väder här hemma! Solen skiner, och det är jätte varmt, trots att det är sent på kvällen. Jag har myst framför tvn nu ikväll. Har inte hunnit med det alls denna veckan, så lite mys och slapp framför tvn, var nog nåt som jag behövde!;) Man känner verkligen att man är ledig från skolan och allt plugg nu. Man har inga måsten, och behöver inte stressa igenom mellisen på eftermiddagen, för att säkert hinna med alla läxor. Man kan istället sitta på altanen och bara njuta. Ikväll har jag hunnit med riktigt mycket. Ätit en god middag med familjen ute på altanen, duschat och rakat benen och smort in mig med brun utan sol. Skulle ju ingentligen beställt fotoprylar från en hemsida, men fraktavgiften var så jäkla dyr! Prylarna var inte alls särkilt dyra, men alla avgiften blir jag så trött på! Usch! Får åka in till stan istället, och beställa i fotoaffärer, där man minsann aldrig behöver betala någon dyr fraktavgift.


Tänkte bara önska er allt gott, och hoppas att ni har en fin kväll! ♥ Hoppas att ni har fint väder hos er. Imorgon är det redan torsdag, härligt härligt!

Må gott, finaste ni, så hörs vi imorgon! Puss och Kram ♥



Jag i Skara förra helgen. Oj, vad roligt vi hade! Hittade på en massa härliga saker, njöt av det fina vädret och bara hade det gött! :) Helt underbart!

Av Sara - 8 juni 2011 18:36

Jeanshorts från Cubus (midje), blommig tubtopp från Axel&Ebba (märket Rut m fler), vit jacka från Vero Moda, pärmarmband från Ur&Penn och klocka från Guldfynd. Till detta, vita Converse från Eurosko och beige jacka från Axel&Ebba. Puss!

Av Sara - 8 juni 2011 16:05

Hej, fina! Hoppas att ni mår bra ♥ Herregud, vilket underbart väder det är! Det är tack och lov inte lika varmt som det var igår, men det är riktigt varmt ändå :) Och soligt. Jätte härligt! Idag har jag haft en vanlig dag i skolan, då jag bl.a hade idrott direkt inne i stan på morgonen. Då dansade vi! Super duper skoj! När syster och jag kom hem från skolan i eftermiddags, så tog vi oss en liten promenad, innan vi satte oss på altanen och myste. En god mellis blev det också.


Idag gjorde jag en mycket smarrig hallonsmoothie, som blev hur god som helst! Det är så gott med smootihe! Man kan liksom hälla i sina favoritbär och favorfrukter, och det blir hur gott som helst! Jag brukar för det mesta använda mig utav blåbär och hallon, ibland bara blåbär, och ibland bara hallon. Goda bär!


Nu måste jag greja och fixa iordning lite här hemma. Embla och Troja är ute i hagen, och njuter utav det finfina vädret. Jag ska hänga upp gympakläder, raka benen, duscha och göra iordning mig, smörja in mig med brun utan sol, och beställa fotoprylar från en sida. Berättar mer om det! Dagens outfit kommer om en stund! Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards