sarasvensson

Alla inlägg den 7 juni 2011

Av Sara - 7 juni 2011 16:53

Midje shorts från Cubus, randig topp från Cubus, vitt linne från H&M, vita Converse från Eurosko, vit klocka från Guldfynd och armband från H&M och Ur&Penn. Puss!

Av Sara - 7 juni 2011 16:45

Tänkte att jag nu kunde tipsa om världens bästa midjeshorts! Från Cubus.


Tycker inte alls att det är dyrt med 249 kr för ett par shorts. Jätte fina, dessutom!


Tänkte att jag kunde visa hur jag matchar mina shorts, till olika tillfällen.


 

Till vardags: Matchar med ett vitt linne, och en färgglad topp, som jag tycker piggar upp hela outfiten. Självklart kan man använda ett par midjeshorts som vanliga shorts!


Till utflykten: Här matchar jag shortsen med en snygg tröja, smycken och en fin väska.



Till fest: Här matchar jag med finare sommarskor, blus och somriga smycken.


Här har jag alltså tagit fram tre outfits, där mina shorts är med. Från Cubus, alltså, 249 kr.


Snart kommer dagens outfit! Kram så länge ♥

Av Sara - 7 juni 2011 16:35

Igår var jag bjuden på ett kalas, för två av mina kusiner, som fyllde 9 och 12 år. Jag tycker det är så roligt kalas! Alla är glada, och det är alltid en trevlig stämning, och sånt är härligt! På eftermiddagen åkte jag dit, och spenderade alltså kvällen där. Vi hade det riktigt riktigt trevligt. Det var massvis med barn där, så självklart gjorde vi någonting som passade dem, och som dem tyckte var roligt...fotboll! Vi spelade och hade det skit kul! Vi åt middag utomhus, jätte mysigt! God mat och ja, det var toppen helt enkelt!


Jag började göra iordning mig ganska så tidigt igår, för att säkert hinna med och bli klar med allt som skulle fixas. Visst är det roligt att göra iordning sig till fester och kalas!? Man får liksom göra sig lite extra fin, dagen till ära, och sånt är ju skit kul! Det var jätte varmt igår, så det fick bli en fin sommaroutfit, som inte kändes för varm. Matchade med fina smycken och även finare sommarskor till det.


Såhär såg jag ut igår. Midjeshorts från Cubus (jag älskar dem verkligen! Dem passar till allt, ju! Ska göra ett inlägg om dem sen), lilablommig blus med knappar upptill från Vero Moda (köpt på rean för något år sedan, för en femtiolapp, jätte somrig och fin!, vit klocka fråmn Guldfynd och en massa fina armband till det. Matchade sommaroutiften med ett par bruna gladiatorsandalor, som är köpte i en skoaffär i Kinnarp.


Redo att åka på kalas hos två av kusinerna! 


Igår kväll kom jag inte hem förrän halv tio, så jag gick och la mig med en gång, eftersom det var skola idag, första dagen efter lite minilovet:) Det var riktigt gött med lite ledighet! Nu är det inte många dagar kvar i skolan, så det gäller at kämpa på nu, in i det allra allra sista! Tänk vad underbart det ska bli....sommarlov snart! ♥ Hörs snart! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards