sarasvensson

Alla inlägg under januari 2012

Av Sara - 22 januari 2012 17:09

       

Ett collage som jag gjorde idag, med bilder på mina finaste. Förresten, gillar ni att sitta och pyssla med bilder och annat i datorn? Då vill jag tipsa om en jättebra sida som heter picknik! Där finns det massor med finesser, och det är lika lätt att redigera ett enda foto, som att göra fina collage (som här ovan). Tips, tips, tips från mig!! :)


Idag har jag haft en riktigt bra dag!! Jag startade dagen på bästa sett, nämligen genom att sova lite längre. Det är så skönt när man är ledig nu på helgerna, och man kan sova lite längre. Det behövs verkligen, i och med att man går upp 07.00 varje morgon då man ska iväg till skolan. Det funkar, men som sagt, superskönt att sova ut när man är ledig. Hela förmiddagen satt jag med en no-inlämningar som ska in imorgon! Jag är klar med båda två, så det känns skönt att inte behöva sitta med mer sånt idag. Färdigt och ivägmejlat! Nu på eftermiddagen så har det också blivit en hel del plugg, i form av ännu mer no och även tyska. Det är ganska fullt upp den här veckan, men jag kämpar på och gör mitt bästa i vilket fall som helst!! Och man får ju faktiskt tänka på att det inte är många månader kvar i grundskolan. Snart dags är gymnasiet! Nervöst såklart, men samtidigt superoligt!! Jag ser fram emot att börja gymnasiet.


På eftermiddagen var jag också ute och busade med Embla och Troja i snön! Tyvärr är tiden knapp på vardagarna, då man dels går länge i skolan och också sitter flera timmar med läxor när man kommit hem, så tyvärr hinner jag inte riktigt med prinsessorna på vardagarna. Men på helgerna är vi ute en lååång stund och busar!!! Så goa är dom!! På lördag och söndag får dom komma ut. Det är så härligt för dom. Nu har jag precis kommit in igen. Syster och jag har varit ute på en härlig långpromenad!! Hoppas att ni har en underbar söndag Varma kramar!

Av Sara - 21 januari 2012 16:33

   

Stort GRATTIS till världens finaste och goaste Bodil, som har dubbelnamnsdag idag!!! Den här tjejen är helt UNDERBAR!! Det finns inte ord nog att beskriva denna fantastiska tjej. Bodil är alltid så snäll och rar, otroligt underbar. Hon visar alltid stöd, värme och omtanke, och är en av de absolut finaste som finns. Ängla-Bodil är enormt värdefull, unik och alltid så vacker. Jag älskar henne obeskrivligt mycket!! ♥ Och hon kommer alltid att ha den stora platsen i mitt hjärta som hon har nu.


Grattis Bodil!!! ♥

Av Sara - 21 januari 2012 16:15

     

De här bilderna tog jag i förmiddags, så observera att vi har otroligt mycket mer snö nu!! I förmiddags hade vi soligt och vintrigt väder. Nu är det storm och hur snöigt som helst!! Det gör mig glad, för jag älskar allt som har med vinter och snö att göra. Tyvärr så hade vi ju varken snö på jul eller nyår, vilket var jättetråkigt tycker jag. Så nu tycker jag absolut att det är på tiden att vi får ett ordentligt vinterland!!! Flera centimeter snö har kommit under dagen, och det bara fortsätter och fortsätter att snöa...Det är så mysigt!!! :) Älskar det!! Idag har jag tillbringat dagen inomhus och bara myst och vilat mig. Jag hade egentligen planerat att hinna med en massa plugg idag också, men det är ju faktiskt helg! Så jag sparar det tills imorgon istället. Då ska enormt mycket hinnas med!! Helgerna är ju faktiskt till att man ska vila upp sig och bara ta del lungt. Man sitter ju ändå flera timmar varje eftermiddag med läxor och allt annat plugg. Ikväll är syster yster och jag själva hemma, så vi ska laga middag och sen krypa upp i soffan och bara mysa. Vi ska tända ljus och duka fram massa gott. Mys! Hoppas att ni mår bra ♥ Stor kram!

Av Sara - 20 januari 2012 21:50

 

Jag kommer aldrig någonsing att kunna förklara för er hur otroligt betydelsefulla de här tjejerna är för mig. De är en stor del av mitt liv, och jag har mycket att tacka tjejerna för. De gör mitt liv så mycket ljusare, bara genom att finnas där för mig, och visa omtanke, stöd och värme. Detta är världens underbaraste tjejer! Att träffa de är alltid lika fantastiskt, och de är så sagolika så det går inte att beskriva. Timoteij har en stor plats i mitt hjärta och det kommer dem alltid att ha. Och precis som de stöttar mig, så kommer jag alltid att stötta dem, oavsett vad som händer! Det här är mina "storasystrar", mina änglar och de absolut finaste som finns på jorden. Dem är så otroligt värdefulla, unika och så obeskrivligt älskade. Vad folk tycker om Timoteij bryr jag mig inte om ett dugg, om jag ska vara helt ärlig. Ingen behöver någonsin förstå, men jag kräver att folk respetkerar. Jag tänker absolut inte sluta älska mina favoriter, bara för att folk i min närhet tycker illa om dem. Jag vet själv vem jag vill vara och vilka jag vill ge kärlek och stöd. Och det är till Timoteij jag vill ge det. Sen får folk tycka vad dem vill. Men det är såhär jag vill att mitt liv ska se ut! Och som sagt, Timoteij kommer jag fortsätta älska och stötta oavsett vad människor tycker, för dem ger mig verkligen så otroligt mycket!

Av Sara - 20 januari 2012 16:08

Eftersom att jag gjort en tillbakablick på hela mitt år, 2011. Så måste jag ju göra likadant på mitt Timoteij-år!! Det är som vanligt lika fantastiskt att träffa dessa fyra underbara tjejer. Speciellt när de känner igen mig, och vet vem jag är och vad jag heter. Det gör en så obeskrivligt glad!! Jag har ju faktiskt delar väldigt många träffar med tjejerna här på bloggen, och det känner jag att jag har gjort helt rätt i. Som ni vet, så betyder tjejerna otroligt mycket för mig, och dom är en så otroligt stor del av mitt liv. Dom finns alltid det och stöttar mig så fint. Jag älskar dom över hela mitt hjärta!! Dom är bara såå sagolikt underbara!! Men som sagt, ni har ju fått ta del utav årets träffar med tjejerna här på bloggen, och det var givetvis en självklarthet. Eftersom min blogg är en stor del av livet, och tjejerna en ännu större del av mitt liv, så var det en självklarhet. Sen är det ju alltid så roligt att blogga och uppdatera till er!! Speciellt om man gjort en massa roliga saker. Här kommer alltså en tillbakablick på årets träffar med tjejerna.

 

I Juni anordnade vi dåvarande åttor en avslutningsmiddag/fest för de dåvarande niorna, som skulle sluta på skolan. Vi hade olika uppgifter. Jag och några andra tjejer i klassen hade hand om dukning och bordsplacering, och jag hjälpte även till med disken. Jag står inne i köket och sorterar knivar, gafflar och skedar. Då kommer min syster inspringades till mig och ropar "Kom Sara!!". Jag följer såklart med henne. Jag ser att dörren står på glänt, så jag kikar försiktigt ut genom dörren, och ser att min finaste Cecilia står där utanför! Bredvid sin bil och bara ler mit mig. Jag blev så chockad, så glad och så obeskrivligt lycklig på samma gång, att jag bara sprang fram och kramade om henne!! Favorit-timoteijan var på plats....bara sådär. Helt galet!! Jag visste att min sv och eng-lärare var släkt med Cissi, men att hon skulle dyka upp sådär, som en ängel, var verkligen oväntat. Det trodde jag aldrig. Hela kvällen var magisk och att ha befinna sig i samma hus som favoriten var en magisk känsla. Resten av kvällen bestod av massa prat, många kramar, många skratt och en hel del bilder tog jag och Cissi på oss två! Cissi höll också ett fint tal till mig, och tackade mig för all respons och allt stöd. Det var fantastiskt och höra att det uppskattades så otroligt mycket! När hon skulle sjunga så fick jag äran att hålla hennes väska, magiskt. Sen fick jag också en fin liten present av henne!! Jag minns dagen efter då jag bloggade om just den här dagen. Rubriken blev "Overkligt, sjukt, galet!!!!", för det var verkligen vad kvällen var!!

 

I Augusti bokade jag och min kompis Madde biljetter till Eric Saades konsert i Skara. Anledningen till att jag ville gå på den där konserten var såklart inte för att det var Erics konsert, utan för att Timoteij var förband! Goaste tjejrna skulle jag få träffa igen, vilken lycka. Den här träffen hade jag väntat på och längtat så mycket efter för Johanna, Bodil och Elina hade jag inte träffar på länge, men däremot Cissi hade jag ju träffat för bara några veckor sedan. Men när favoriterna kommer till hemmaplan så får man ju bara inte missa det!! Det är alltid en underbar känsla att träffade de där tjejerna. Så otroligt sagolika som dom är! Tusen tack till Madde som följde med mig!! Förstår ju att du ville se din favorit Eric också. Jag är så glad över att du följde med, för tänk vilken underbar kväll det var! Möter två raringar, Johanna och Bodil påväg till konsertområden. Alla fyra timoteijbilar står upprade vid kön in till konsertområdet. Vi hade sån tur att vi hamnade längst fram vid staketet!! En evig väntan....kändes det som iallafall, tills bästaste tjejerna stod på scenen. Vilken lycka, vilken energi och vilken glädje!!! Efter konserten blev det träff med tjejerna, som jag längtat. Alla fyra kände såklart igen mig, så det blev kramkalas och bilder tillsammans med tjejerna. Min timoteijpärm fick jag signerad och även nya planschen som är sååå fin. Nytt idolkort blev också inköpt. Det blev massa prat med tjejerna, och Johanna, Bodil och Elina tackade så hjärtligt för deras födelsedagspresenter som jag skickat till dom. I bilen hem satt jag med ett stort leende på läpparna...det kan ni förstå va?? Underbar kväll!!

 

I September spelade tjejerna på Billingen i Skövde, och det är hemmaplan för finaste Elina. En självklarthet att åka dit såklart!! Det var så fint väder den dagen och Billingen är otroligt vackert. Strålande sol och varmt, vilken tur! Det var litet och jättemysigt, så man kände verkligen att det blev en nära kontakt med tjejerna från scenen. Bodil ser mig i publiken och ler varmt mot mig. Fina raringen! Massor med fina och härliga låtar bjöd änglarna på, och såklart blev det också träff efteråt. Min första förstoring (bilden från Skara från augusti, se ovan) följde med för signering. Och det gjorde också en ängla-bild på tjejerna. Bilden är tagen ifrån Skansen då de sjöng på nationaldagsfirandet 6 juni. Helt vitklädda!! Änglar!! Efter signeringen smet jag fram till tjejerna igen och gav dom presenter. En tavla med bilden på oss från augusti. Gissa om det blev uppskattat??!! Dessutom så fick tjejerna kika i min timoteijpärm, vilket dom tyckte var jätteroligt. Fantastisk dag!! Under dagen fick jag också träffa Cissis mamma, vilket var superkul såklart.

 

I September träffade jag favoriten igen! Då på stora torget inne i Falköping, då hon hade en akustisk spelning. Det är så roligt att Cissi och jag kommer ifrån samma stad, och även bor i samma stad. Bästa Cecilia sjung flera gånger, bland annat en som hon skrivit själv. Hon är så otroligt begåvad den där tjejen, så det finns inte!! Hon har den absolut finaste rösten i världen. Efter spelningen, så träffade jag även Cissis mamma. Kul! Och så blev det kramkalas med Cissi!! Hon fick mina presenter som jag hade med till henne. En bukett som jag gjorde tidigare på dagen, och ett kuvert med brev och två bilder på oss. Hon blev så glad över presenterna, speciellt över blommorna. Superroligt!! Vi stod och pratade en lång stund, och hon frågade hur jag mådde och hur det gick i skolan. Vilken raring hon är som bryr sig om!! Jag älskar henne så mycket så det går inte att beskriva!!!

 

I September träffade jag två favoriter i Skara!! Jag praktiserade på Interflora i Skara, och min syster på Aberdeen. Det är tjejernas favoritsalong, där dom ofta går och fixar håret och naglarna. När jag stod och band en bukett inne på Interflora, så får jag ett sms från min syster där det ståd "Cissi är här". Jag tror inte att det är sant. Jamen, hur galet är inte det då?! Att favoriten är på samma praktikplats som min syster!! Min arbetsledare som tog hand om min på Interflora och under praktikveckan, hade sett mitt halsband och vi hade pratat mycket om Timoteij, så hon visste om att dom var väldigt betydelsefulla för mig. Så när jag berättade att en timoteijtjej var på Aberdeen, så förstod hon. Jag fick såklart springa över för att krama om Cissi! Och när jag kom dit, så visade det sig också att Elina var där! Dubbel lycka!! Dom är alltid så underbara mot mig. Det blev kramkalas med Cissi, bild tillsammans med Elina och så pratade jag med dom båda. Såå otroligt fina dom är!!

 

I December var det återigen dags för Familjens Julkalas, som jag var på även förra året. Det var dags att nta Sparbanken Lidköping Arena för ännu ett fantastiskt julkalas. Favorittjejerna var med, så det var en självklarhet att boka biljetter. Och inte vilka biljetter som helst, utan VIP-biljetter!! Blev överlycklig när mamma sa att hon hade bokat VIP-biljetter!! Att vara VIP-gäst innebar att man kl. 17.00 fick äta en fantastisk julbuffé då artisterna skulle uppträda, och man fick reserverade platser allra längst fram. Jag vann ju en backstageträff med Timoteij, så att jag skulle få träffa dom visste jag redan om. Det var skönt att veta det! För jag saknade dom så mycket. Jag tog med mig min syster på träffen med tjejerna, så att hon kunde fota oss alla fem. Se bilden ovan, såå fantastiskt fin!!! Det blev en underbar träff med tjejerna innan konserten då det blev kramkalas, julklappsöppning, massa prat och mys med raringarna och så fick jag presenter av dom. Jag har nog aldrig varit så lycklig i just den stunden då jag satt tillsammans med dom jag älskar mest av allt!! Obeskrivligt...Under middagen sjöng tjejerna, och sedan var det dags för julkonserten. Öppningen av konserten stod Timoteij för. Jag kunde inte andas, för det var så vackert att jag var tvungen att höra precis varenda liten ton. Dom är så obeskrivligt begåvade!!! I första numret var dom helt vitklädda, vackra som änglar. Kom-bidraget fick jag också höra, med exakt samma outfits som på mello. En hel eftermiddag och kväll tillsammans med favorittjejerna!! Förstår ni att jag var glad och lycklig över allt det här??!!!

Av Sara - 20 januari 2012 16:01

Härligt med fredag och helg!! Hoppas att ni mår bra!! Jag har haft en kort och härlig dag i skolan, och precis när jag kom hem så slängde jag ihop en smarrig fruktsallad. Slutar redan kl. 13.10 på fredagar, vilket är sååå otroligt skönt!! Det är det bästa på hela veckan. Att sluta tidigt på fredagarna!


   


Eftermiddagen har jag ägnat åt att städa mitt rum, och till att förbereda en eng-redovisning. Den ska jag inte hålla än på länge, flera veckor kvar. Men det är så skönt att känna sig väl förberedd!! Så jag börjar hellre i tid:) Hade tänkt att fixa ett litet inlägg till er förut, men här hemma hade vi ingen ström då så det fick bli nu istället. Ha en fortsatt härlig fredag!! Ta hand om er!! Kram ♥



Av Sara - 19 januari 2012 17:48

Hej fina ni! Hoppas att ni mår bra. Tyvärr, tyvärr finns inte så mycket tid kvar till bloggen nuförtiden. Det är jättetråkigt såklart, eftersom att jag älskar att skriva och uppdatera till er!! Det har jag gjort i snart två år nu, och älskar det fortfarande. Det är svårt att tröttna, när ni alltid är så himla fina och snälla, som skriver så mycket fantastiska saker. Blir så varm och glad i hjärtat! Jag vet att jag ofta skriver om min tidsbrist till bloggen, men det är så viktigt att ni vet, och att ni förstår!! Jag går sista året på grundskolan nu, alltså i nian, och om bara några dagar ska jag välja till gymnasiet. Det känns helt fantastiskt för jag ser verkligen fram emot att få börja på en ny skola!! Såklart det kommer vara nervöst, men det ska bli spännande och väldigt roligt på samma gång. Jag lägger ner all tid på skolan nu, och det tror jag att ni förstår varför. Givetvis satsar jag högt och vill ha de betyg jag tycker att jag förtjänar. Så det är anledningen. I helgen nu tex. måste jag sitta med massor av saker, för i kommande veckan är det fullt varje dag!!! Jobbigt, men samtidigt skönt att få saker och ting gjort.


     

Mycket plugg har det blivit nu i eftermiddags. Har suttit ända tills nu med no och engelska...Phu, bara att kämpa på!! Imorgon är det fredag, så otroligt skönt!! Det blir kort dag i skolan vilket alltid är härligt. Ska försöka hinna med att ta mig en långpromenad imorgon också, känner att jag behöver det. Sen måste jag städa också!! Åhh, blir galen på att det är så otroligt mycket att göra!!! Men jag antar att det bara är att ta del lungt och jobba på :) Haha!! Nog blir det att jobba resten av veckan. Har till exempel två uppsatser att skriva nu, för att bara tala om en liiiten del av allt i skolan för tillfället. Men snart är det lov, och då ska jag fokusera på mitt mopedkörkort och åka till Göteborg! ♥ Det blir nice det!!!


Nu ska jag äta middag med fina familjen. Underbart när alla är samlade! Hoppas att ni har en bra dag, allesammans!! Och så ni vet nu, så blir tyvärr inte uppdateringen den bästa i helgen nu och några veckor framför, är såå glad att ni ändå kikar in och besöker mig! Det är guld värt. Får jag lite tid över, så är givetvis bloggen i första hand!! TACK för att ni förstår ♥ KRAMAR!!

Av Sara - 17 januari 2012 19:38

Hej mina fina! Hoppas att ni mår bra ♥ Tyvärr, tyvärr blir inte uppdateringen den bästa i och med skolan just nu. Det är supermycket som ska hinnas med på så kort tid. Jag har sagt det förut, men jag säger det igen: Jag försöker hinna med bloggen så ofta jag kan och jag gör mitt bästa. Det vill jag att ni ska veta. Vissa dagar är man heller inte lika sugen på att blogga, men eftersom jag vet att flera av er uppskattar bloggen så bloggar jag de dagarna också, för er skull! Blir varm i hela hjärtat när era fantastiska kommentarer dyker upp. Ni är liiiite dåliga på att kommentera dyker jag;) Men det är väl samma sak med det, att ni kanske inte har lust på det varje dag:) Jag vill iallafall att ni ska veta att jag blir såå glad av era kommentarer! Det är lika roligt varje gång när ni hör av er. För det är ju lite grejen också, att få kontakt med och få lära känna mina läsare. Ni är så fina, allihopa, som läser och klickar er in här varje dag!!


Idag när jag loggade in här, så hade jag fått en sån söt kommentar från en tjej fom heter Freja! Tusen tack!! ♥ Ert stöd uppskattas verkligen, och jag blir så obeskrivligt glad över att ni uppskattar min blogg. Det betyder mycket, för min blogg är en stor del av mitt liv, och jag tycker att det är bland det absolut roligaste som finns att blogga. Så tusen TACK!!


   


Jag kände bara att jag vill skriva av mig av all min tacksamhet till er:)


Idag har jag haft en riktigt härlig dag! Det har inte varit någon vanlig skoldag, utan jag har spenderat hela min dag inne i Falköping tillsammans med klassen plus en annan klass. Vi har besökt Ållebergsgymnasiet, som är stans enda gymnasieskola. Jag har varit på besök där flera gånger tidigare, men idag blev det en heldag. Vi förberede inför dagen innan, och valde två program som vi vill besöka. Ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Jag valde handel-och administration och Ekonomi med företagsprofil. Det var spännande, lärorikt och intressant att få veta lite mer om dessa två program. Alla nior valde givetvis de program som man var lite intresserad av. Vi fick vara med på lektioner och satt också och pratade med elever som gick på programen, för att höra om vad de tyckte om programmet, skolan mm. 


Jag har ju faktiskt redan bestämt mig, så det här att jag valde handel och ekonomi idag, har ingenting med mitt val att göra. Jag valde de två program som jag tyckte verkade intressantast. Det blir varken handel eller ekonomi för mig, utan det blir hantverk! Med floristinriktningen! Florist har alltid varit mitt absolut drömjobb, och jag passade på att ta en praktikplats på Interflora i Skara i höstas. Kommer ni ihåg det?? Då var jag nämligen väldigt flitig med att blogga, massa bilder blev det och jag berättade om hur jag hade. Det var sååå lärorikt, och jag fick i stort sett göra allt som den ordinarie personalen gjorde. En toppen-praktik hade jag!! 


Oj, så långt inlägget blev!! Men hoppas ni orkade läsa. Jag får ju passa på när jag har tid:) Ha det jättebra, och tack för att ni vill följa mig i min vardag!!! ♥ Världens största kramar till er!!    


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards