sarasvensson

Alla inlägg under januari 2012

Av Sara - 15 januari 2012 14:59

   

Hej på er! Hoppas att ni har en fin söndag. Jag har haft mycket att göra den här helgen, så tyvärr har inte uppdateringen blivit den bästa! Men hoppas att ni förstår. Som sagt, mycket i skolan just nu, men jag har skrivit det förut, jag gör mitt bästa. Hoppas iallafall att allt är bra med er! Igår blev det en lugn hemmadag. Jag var ute en lång stund med Embla och Troja i trädgården. Så mysigt att gosa med mina hjärtan! Det blev en del plugg också. Såklart inte något som är roligt att göra på helgerna, men det är alltid så himla skönt att hinna med viktiga saker också. Sent på eftermiddagen tog jag med mig syster ut på en långpromenad här hemma i Gudhem. Vi har fina promenader att gå, och det är så vackert. Kvällen tillbringade jag framför tvn, och jag abra njöt av att vara ledig.


Idag har det också blivit en hel del plugg. Jag satt hela förmiddagen med det, men det är såå härligt att hinna med sånt också, så man inte behöver sitta varje kväll på vardagarna. Då är man ändå så trött efter långa dagar i skolan. Alldeles nyss var jag ute på ännu en långpromenad. Tänk vad pigg man blir av att vara ute och gå en halvtimme!! Det är så härligt!! Nu ska jag snart sätta mig med lite läxor igen, men jag kände att jag ville uppdatera bloggen innan det:)


Ha en fortsatt härlig söndag!! Njut av helg!!!


Stora kramar ♥

Av Sara - 14 januari 2012 12:04

         

Titta vilket fantastiskt fint örngott mamma och syster yster köpte i stan till mig!! Verkligen i min stil. Blommigt och med texten "vacker som en" och massor av blommor runtom. Sååå himla fint!!

Av Sara - 13 januari 2012 17:51

Hej! Hoppas att ni har en fin fredag. Äntligen helg! Det ska bli så härligt att vara ledig i några dagar nu, utan att behöva gå till skolan. Tyvärr är det ju så, att man nu för tiden även behöver plugga på helgerna, men lite ledigt ska jag iallafall se till att få! För det är vi faktiskt värda, allihopa. Jag har ägnat dagen i skolan. Fredagar är min kortaste dag, då jag slutar 13.10 och bara har tre lektioner. Hela eftermiddagen har jag passat på att bocka av lite saker på min "att göra-lista". Jag var först ute med prinsessorna en lång stund i koppel i trädgården, och passade dessutom på att städa buren. Varje fredag städas deras bur, och de får även vara ute extra länge då. Så skönt för dem! På helgerna när jag är ledig från skolan, så passar jag såklart på att ha ute de länge då också, men på vardagarna när man är i skolan och sitter hela eftermiddagarna med läxor, så finns tyvärr inte den tiden. Men det är samtidgt så obeskrivligt underbart att ha ute prinsessorna när man har tiden! Det är så värdefullt så det går inte att beskriva!


Jag har också passat på att städa mitt rum riktigt ordentligt. Jag hatar verkligen när jag inte har perfekt ordning och reda på alla mina saker, och det ligger massvis med papper omkring på skrivbordet. Så ägnade resten av eftermiddagen åt att göra ordning på alla saker i hela timmet, plus städat! Eftersom att jag har ett så litet rum, så bidrar ju det till att det blir dammigt ganska snabbt också. Så varje fredag är det städning, och det håller jag på! Jag tycker det är så otroligt äckligt att ha en massa damm och smuts på golvet, och man inte har någon ordning och reda allt. Jag rent ut sagt hatar det! Så det är anledning till att det blir städ varje vecka:) Sen är det ju så himla härligt att sitta i ett nystädat rum och blogga också, som jag faktiskt gör just nu:)


   

Mitt fina Timoteij-collage som jag har byggt på med ännu fler bilder!! Ser ni vilka som är nya? De två bilderna på Cissi åt höger, plus den på alla fyra längst upp till höger. Över collaget sitter mina två förstoringar på bilder på mig tillsammans med tjejerna. Tänk vilken lycka att få vakna upp varje morgon, och se två supermegastora bilder på mig med favoriterna, plus en massa underbara bilder på de bästa som finns!!


 

Små planteringar som just nu står i fönstet. Jag har haft en stor vit kruka förut, med en plastväxt, men nu så kände jag att jag ville ha riktiga blommor, så jag planterade om dessa två växter från min julplantering som jag gjorde på De la Gardie, till små planteringar i dessa gröna krukor. Fint när våren kommer sen!


 

Ett ljusrosa sidenband fick jag över, från en bukett blommor som jag fått. Knöt det vackra sidenbandet runt en utav mina ljuslyktor som står i fönstret. Fint!


     

Min nya almanacka som jag köpte på Åhléns har äntligen fått komma upp på väggen! Precis ovanför skrivbordet. En perfekt plats!!


Nu har jag precis ätit middag här hemma, tillsammans med fina familjen. Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila upp mig, mysa framför tvn och bara ha det härligt!! Vad ska ni hitta på ikväll?


Ha en underbar kväll, så hörs vi!! ♥ Varma kramar!!


Av Sara - 13 januari 2012 07:56

 

Godmorgon på er! Tyvärr hann jag inte med att blogga igår, men det är så mycket i skolan just nu, och ibland får man välja bort någonting. Jag satsar allt på skolan nu, och lägger ner all tid på det, vilket kan resultera i att uppdateringen vissa dagar inte blir så jättebra, men det får ni förstå. Jag gör mitt bästa iallafall!! Jag vill önska er en underbar fredag!! ♥ Snart går jag iväg till skolan, och slutar också tidigt idag. Skönt! Det ska bli härligt med helg!


Ha det bra, finaste! Kramar ♥


Av Sara - 11 januari 2012 18:07

     

En månad kvar, tills favorittjejerna står på scenen i Scandinavium i Göteborg! Den 11 februari smäller det! Det ska bli sååå härligt och galet häftigt att se Timoteij i Melodifestivalen igen. Ingenting kommer ju att kunna slå 2010 års festival, men jag tror att det kommer att bli riktigt grymt ändå! Det var helt galet när de fick flest röster av alla bidragen i sin deltävling, och därmed gick direkt vidare till Globen. Det ögonblicket glömmer jag aldrig!! Och ett annat ögonblick som alltid finns med mig, det var när tjejerna klev in på scenen, i sina fantastiska kläder och bara gav mig så mycket glädje, värme och kärlek! De strålande, änglika, alldeles fantastiska och helt underbara. Efter att ha träffat tjejerna hur många gånger som helst nu, så känns det verkligen jättefint att få dela hela den här resan tillsammans med tjejerna. De är en så obeskrivligt stor del utav mitt liv! Tjejerna går ut som startnummer 5 i deltävling 2 i Göteborg den 11 februari!! Mitt stöd vet dom att dom alltid kommer ha. Jag finns där för dom, och kommer att stödda, heja och rösta under den här magiska resan. Nu vill jag bara att det ska bli 11 februari, men åhh, så nervöst jag kommer att vara!! Det är ju alltid så, när man känner några personer som ska göra någonting väldigt stort, så får man automatiskt fjärillar i magen. Det ska bli sååå underbart att få höra RIKTIG musik i festivalen igen!! För Timoteij är de bästa som finns!! ♥ Och de finaste, underbaraste och goaste som finns!! HEJA TIMOTEIJ!!!! ♥♥♥♥

Av Sara - 11 januari 2012 07:55

 

Nu sticker jag snart iväg till skolan, men innan det vill jag passa på att önska er en riktigt bra dag!! Ni är värdefulla och älskade precis som ni är, glöm inte det! Ha det bäst, så hörs vi! ♥ Stora kramar!!

Av Sara - 10 januari 2012 17:16

 

Jag har fixat lite i mitt lilla fönster! Två nya små krukor med växter från planteringen som jag gjorde på De la Gardie, när jag var med på florist-linjen en dag. Perfekt att kunna plantera om och använda på nytt! Sen är det ju alltid roligt med lite förändrig också:) Det var ju en julgrupp som jag gjorde, så nu när våren snart kommer, så piggar jag upp med lite grönt! Som fint matchar min gröna ram med en bild på favoriterna. Jag tyckte att det blev riktigt fint och bra!


Hoppas att ni mår bra, och att eran vecka börjat på bästa sätt. Idag var det första dagen för mig i skolan, efter ett otroligt härligt och långt lov. Jag har bestämt mig för en sak, och det är att göra det här året till "mitt" år. Jag ska kämpa gör att nå mina drömmen, och göra livet så mycket finare genom att varje dag tänka på vad jag nå. Så tycker jag att ni också ska tänka! Glöm året som gått, ladda all energi ni har, och lägg det på något som ni tycker är viktigt. Skola eller jobb, ja, vad det än kan vara. Gör vardagen så mycket finare genom att tänka på vilka enorma mål du kan nå. Ta varje dag som den kommer, och njut av livet. Ta dig tid du vill komma, och kämpa för de betygen du vill ha! Det är när man kämpar, som man verkligen förtjänar. Kom igen nu, allihopa! Ett grymt år, det är vad det kommer att bli :D Puss ♥


Av Sara - 10 januari 2012 16:54

   

Idag fick jag hem mitt mobilskal, som jag beställde för några dagar sedan!!! Jag beställde det ifrån en superbra sida här på nätet, som heter skalman. Klicka HÄR så kommer du till deras sida. De har jättebra grejer till bra priser och heller ingen frakt. Bland det värsta jag vet är när man tvingas betala en dyr frakt, bara för att få produkten hemskickad, men det slipper man på den här sidan! Gå in och kolla ifall ni behöver nytt skal till mobilen eller andra mobilprylar, rekomenderas varmt! Jag har ju en Samsung Galaxy Young, och det finns massa modeller som bara passade till den!! Både silikonmodeller och plastmodeller. Jag har plast, den turkosa varianten:) Blev såå fint tycker jag!! Och kanonbra att sätta på ett skal nu i början, när mobilen är ny, som skyddar mot märken mm.


Hoppas att ni har en fin dag!! Hörs snart, KRAM sålänge!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards