sarasvensson

Alla inlägg under januari 2012

Av Sara - 6 januari 2012 19:54

Hej! Hoppas att ni har en fin kväll. Idag startade jag dagen på bästa sätt, genom att ta mig en lång sovmorgon till klockan tio! Riktigt härligt! Det blev en god frukost tillsammans med familjen. Hela förmiddagen tillbringade jag ute hos mina fina små prinsessor! Troja och Embla blev överlyckliga över att få komma ut. VI hade ute de en lång stund i koppel i trädgården, och så fredagsstädade vi deras bur. Den blev så ren och fin! Hela eftermiddagen städade jag. Det kan ibland vara det tråkigaste som finns, och det var det idag. Men det gick bra ändå:) Jag städar ju mitt rum ganska ofta, eftersom att jag fullkomligt hatar när det är oreda bland alla mina saker, plus när det är dammigt och smutsigt!


Idag blev det ett ordentligt storstäd och så bytte jag sängkläder också. Idag har jag också hunnit med att jobba en hel del engelska, som jag kommer att fortsätta med imorgon, då jag åker till farmor och farfar tillsammans med pappa och syster. Vi ska vara där över dagen och bara mysa! Det ska bli jättekul, för det var längesen jag träffade dem. Jag tar med mig lite material så att jag kan plugga också. Matte, engelska och no följer med! Jag tror det kommer bli en riktigt bra dag imorgon! Vad ska ni hitta på? Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig, tagit på mig myskläderna, hoppat i min grymt gosiga mysdress och slängt på mig duntofflorna. Lovely! Ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon! Kramar ♥


 

Av Sara - 6 januari 2012 10:41

Vill önska er en jättefin dag! Idag har jag mycket att göra, och det är massor med saker som ska hinnas med. Vi får se hur uppdateringen blir, men annars så hörs vi ikväll! Ha en underbar dag, KRAMAR i massor ♥ 

Av Sara - 5 januari 2012 19:34

                                                             


Nu har jag äntligen beställt ett skal till min mobil! Det blev det här turkosa plastkalet, superfint. Eftersom att mobilen är så ny, så vill man ju självklart inte att det ska bli en massa repor och skador på den, så det är betydligt mycket bättre att införskaffa ett snyggt skal som skyddar mobilen! Det har tagit lite tid det här med skalbeställningen. För det första måste man hitta en bra sida att beställa ifrån, sen är det ju modell, färg mm. som man ska beställa också. Jag beställde mitt skal från skalman. Där finns massor med bra saker, plus snabb leverans och ingen frakt. Toppenbra!

Av Sara - 5 januari 2012 18:01

   

Vit/blå randig bastopp från H&M.


     

Mörkblå huvtröja från ginatricot. Älskar modellen! Lite längre där bak, och kortare där fram. Tryck på framsidan och med världens grymmaste luva! :D Jättefint att vika upp ärmarna en liten bit.


   

Almanacka 2012. Det är ju nytt år, vilket betyder ny almanacka. Hittade den här superfina med bilder på rosor! Från Åhléns.


 

10-pack snoddar i olika färger från ginatricot.

Av Sara - 5 januari 2012 17:51

Hej! Hoppas att allt är bra med er ♥ Jag kom hem för en liten stund sedan, och tycker att det känns jättekonstigt att inte ha bloggat på flera dagar! Men så blir det när man är på semester:) Jag har iallafall haft det jättehärligt! Syster och jag packade iordning och fixade med lite grejer tisdag förmiddagen, sen lagade vi lunch och sen gick vi upp till busshållplatsen här i Gudhem, för att invänta bussen till Skara. Väl i Skara, gjorde vi ett byte och tog en annan buss till Lidköping. Det går alltid jättebra med bussarna, och det är aldrig något problem att byta. Skönt! Väl framme i Lidköping möter kära mormor upp oss på resecentrum. Underbart att ses igen! Min mormor betyder jättemycket för mig och jag är så glad över att vi har en sån fin kontakt. Det är guld värt. Jag känner mig verkligen hemma i Lidköping. Det är den absolut bästa staden som finns! Sen är det jättehärligt att bo hos mormor i några dagar. Man känner att man man koppla av, och man kan hämta kraft och energi. Det har varit väldigt mycket nu ett tag, så jag kände att det var väldigt rätt att åka ifrån allting i några dagar, andas ut och bara mysa tillsammans med kära.


På tisdagen myste vi och bara vilade oss. Superhärligt! På onsdag morgon var vi uppe tidigt och åt mysig frukost tillsammans, innan vi gjorde iordning oss för att åka till stan. Den obligatoriska shoppingrundan! Det finns många affärer i Lidköping som lilla Falköping inte har, så vi passar på när vi är hos mormor. Det blev några riktigt fina inköp, som jag lovar att visa om en stund. Idag passade vi på att sova lite längre och bara vila upp oss. Det blev en lång frukost och en promenad på förmiddagen, innan även mamma och pappa kom till Lidköping. Vi åt god middag tillsammns, och tillbringade resten av dagen där. Superhärligt har det varit, och jag hoppas innerligt att ni också har haft fina dagar ♥


Nu ska jag fota det jag köpt, och sen visa er....!!!!


Världens största kramar till er!!! ♥

Av Sara - 3 januari 2012 10:18

Nu packar jag väskan, och tar med mig syster och åker till Lidköping! Vi åker först med buss till Skara, och sen en annan buss vidare till Lidköping. Vi håller på att packa iordning det sista nu, för vi åker redan efter lunch. Vi ska vara hos mormor i några dagar, sov där och bara mysa. Vi kommer hem på torsdag igen.


Det ska bli superhärligt att komma bort lite! Vi alla behöver det med jämna mellanrum. Just nu känns det bara skönt att få komma bort från allting och bara vila upp mig, infor skolstarten som äger rum nästa veckan. Vi ska shoppa på stan och kika in ännu fler reor, fika, promenera vid sjön och i skogen, och bara ha det allmänt bra!


Ha det jättebäst, så hörs vi på tordag! Glöm inte att ni är värdefulla, unika och älskade precis som ni är! Kramar till er! ♥

Av Sara - 2 januari 2012 17:07

 

Januari - hade friluftsdag i skolan och åkte då slalom, var mycket hos min mormor i Lidköping, virkade en amigurumi-mus på slöjden, mina favorittjejerna blev utsetta till "Skaraborgs ambassadörer", vilket givetvis glädje mig något enormt. Mina tjejer är bäst!

 

Februari - hade sportlov och tillbringade en hel vecka i vackra fjällen tillsammans med familjen. Vi bodde i Kläppen och åkte skidor varenda dag, jag var mycket hos min mormor och myste med prinsessorna i vintersolen.

 

Mars - blev Converse-ägare för andra gången, fick hem ett signerat idolkort från favoriterna, tillbringade en helg hos min mormor i Lidköping, var i Skövde och shoppade och mitt favoritprogram "Melodifestivalen" började.

 

April - besökte underbara London, firade påsk hos famor och farfar, promenerade mycket i skogen, planterade blommor i vårt trädgårdsland, favorit-Elina fyllde 20, firade påsk hos min mormor och gick på vårmarknaden i Falköping.

 

Maj - plåtade massvis, var och shoppade i Falköping och Skövde, favorit-Johanna fyllde 20, fick min röda EU-moped, gick tjejsjuan tillsammans med mamma och mormor och favoriterna spelade in en musikvideo.

Juni - träffade Timoteij-favoriten Cissi, var på Liseberg, anordnade en avslutnigsmiddag/fest för de dåvarande niorna som skulle sluta på skolan, hade skolavslutning och fick sommarlov, firade midsommar i S:t Annas skärgård, hade Bodil-dag i Skara, fick hem mitt första halband med tjejernas namn och favorit-Bodil fyllde 20.

 

Juli - tillbringade en vecka på världens vackraste ö, Gotland, firade två av mina kusiner som fyllt år, tillbringade flera veckor hos min mormor tillsammans med syster, badade och solade, hade namnsdag, fick besök av min fina vän Sanna, gjorde blomsterkransar & dekorationer hos min mormor, träffade Talang-Simon och var med i tidningen hänt extra tillsammans med honom.

 

Augusti - träffade Timoteij i Skara, jag och min syster fyllde 15 år, började få gästbloggade här på bloggen, gjorde massvis med blomsterdekorationer, lånade hem blomsterböcker från Biblioteket, var på Diggiloo i Uddevalla och firade min faster som fyllt år.

 

September - träffade favoriterna i Skövde, var på blomstershow på Floristhörnan i Skara, shoppade i Lidköping, fick hem min förstoring som blev signerad av tjejerna och träffade Timoteij-favoriten i Falköping.

 

Oktober - var på Konstnatta här hemma i Falköping, var i Skövde och shoppade, fick hem bilder från skolfotograferingen, plåtade massvis, hade mysig piknik med syster på Ekornavallen, gjorde praktik på Interflora i Skara och fick hem en fredagsmys-t-shirt från OLW.

 

November - hade höstlov och tillbringade några dagar i Göteborg med min mamma, shoppade i Lidköping och Göteborg, rimmade för en backstage-träff med Timoteij på Julkalaset, fick reda på att tjejerna skulle vara med i Melodifestivalen, fick köpt en massa festkläder och fick hem mitt andra halsband med tjejernas namn.

 

December - träffade mina änglar på Julkalaset i Lidköping, firade jul med familj och släkt, gjorde blomsterdekoration till nyår, fick massor med fina julklappar, var med en dag på florist på De la Gardie, shoppade i Skövde, fick hem min andra förstoring (bilden ovan), bakade julgodis med min syster och gjorde vår gran fin, firade min bror som fyllde 20 i början av månaden, firade nyår, slog in julklappar och favorit-Cecilia fyllde 20.


Av Sara - 2 januari 2012 17:01

Hej, finaste! Hoppas att ni har en fin dag. Idag har jag bara vilat och vilat och vilat ännu lite till:) Jag började dagen på bästa sätt, nämligen med en låååång sovmorgon. Sedan blev det en mysig frukost tillsammans med min kära syster. Och på tal om ingenting så har jag fått en ny favorit-yoghurt, med hallon och vaniljsmak. Mmmm....supergott! På förmiddagen tog jag med mig syster ut på en promenad här hemma i Gudhem. Så skönt att komma ut i det fina, friska vädret och samtidigt röra på sig. Love it! Annars så har jag faktiskt inte så mycket mer att berätta om dagen.


Jag fick en fin kommentarer av en läsare som hette Linnéa. Allid lika roligt när ni hör av er! Blir så glad! Hon undrade ifall jag kunde fixa med ett inlägg med tillbakablickar från året som gått, en höjdpunkt från varje månad. Givetvis kan jag fixa det till er! Det kommer upp lite senare!


Hoppas att ni har en härlig måndag, och att eran vecka börjat på bästa sätt! Imorgon tar jag med mig syster til Lidköping. Vi tar bussen dit, för att vara hos mormor i några dagar. Ska bli skönt!


KRAMAR i massor ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards