sarasvensson

Direktlänk till inlägg 29 juni 2012

Lidköping

Av Sara - 29 juni 2012 10:41

Hej på er!! Hoppas ni mår bra. Nu har jag lagt över alla bilder från mobilen till datorn, så nu ska ni få ta del av allt! Fotade som en liten galning under dagarna i Lidköping, såå kul när det är så fint väder och det blir bra bilder! Även fast jag fotade med mobilen :) Men det blir faktiskt rätt bra bilder ändå! Jag tog inte med kameran för att jag åkte buss hem igår.. lite bökigt att ha med den då. Men som sagt, mobilbilderna funkar bra ändå! Och det bästa är att de inte tar så lång tid att ladda upp :)


Jag åkte bil till Lidköping i tisdags tillsammans med mamma och syster. Vi åkte in en sväng till stan för att ställa om våra klockor som vi fick när vi slutade nian, såå fina!! Och sen bar det av hem till mormors hus i fina Lidköping. Ett riktigt paradis! Det är så lugnt och tyst, så skönt ibland. Det är ett stort hus hon bor i, med en stor fin trädgård med massor av blommor.


   


Efter lunchen tog jag med mig syster och cyklade in till stan igår. Vi gick bland annat på ginatricots slutrea! Galet låga priser. Herregud vilka fynd man hittar!! Vill dock spara mina pengar tills höstkläderna kommer in, men en finfin tröja fick i allafall följa med hem :) Och även en parfym!


 

Underbar tröja i lite tjockare material. Perfekt till jeanshorts nu på sommaren men även till jeans framöver.


När vi cyklade hem från stan så vräkte regnet verkligen ner!! Vi blev såå galet våta men överlevde haha ;) När vi cyklade om var det varmt och soligt... tänk egentligen vad vädret kan ändra sig på bara några timmar.


På onsdagen passade vi alla på att ta sovmorgon. Skönt att slippa ställa klockan ibland! På förmiddagen band jag en bukett med blommor från mormors fina trädgård. Jag blandade tre olika sorters rosa blommor som fick bli som en boll... Sedan vek jag ner stora trädgårdsblad och dekorerade med runt om. Roligare med lite grönt också!!


 

Rosa och grönt... perfekt blandning!!

 

På eftermiddagen var det full fart som gällde. Även då blev det en härlig cykeltur.. Syster och jag tog cyklarna och trampade iväg till Råda mosse. Vi solade oss, njöt av vädret och hade det sååå gött!


     

Nya klockan som ställdes in med rätt längd osv. Från Guldfynd, bättre bilder på klockan kan ni se HÄR


Snabbt hem en stund och sedan iväg igen! Då åkte vi till fantastiska Läckö. Det är så ljuvligt, speciellt på sommaren! Ett riktigt smultronställe i Lidköping. Åk dit vet ja, om ni någon gång är i närheten! :)


           

 

Vi satte oss på Stallets uteservering, åt varsin supergod glass och njöt av sol och värme!! En helt perfekt sommardag!

 

Syster yster och jag satte oss och solade vid klipporna precis intill vattnet. Magiskt!

 

 

Vilken utsikt....!!!!

 

Det blev också ett besök i den vackra trädgården.


          

   


 


Hela torsdagen ägdade jag åt att bara vila upp mig. Det är så skönt att komma till mormor, för där finns ingen som helst stress. Guld värt! Jag och syster tog med oss grejer och cyklade ner till stranden. Underbart!!!


       


Tre toppendagar har det varit!! Och vi har verkligen haft tur med vädret. Sååå varmt och sååå härligt! Sol och värme är det bästa som finns. Igår kväll tog jag bussen hem från Lidköping och först till Skara... sen byte och buss från Skara till Falköping. På bussen till Falköping var det två (!) passagerare på hela bussen... och det var jag och syster haha ;)


Nu är jag hemma idag och imorgon! Och på söndag åker jag till Göteborg..... Liseberg!!!!!!! :D


Kramar och kärlek!! Ha en fin dag ♥




 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sara - 5 november 2012 17:03


  Vill påminna er om att jag inte bloggar här längre, som ni kanske redan har märkt ;) Devote gällde ett tag men inte längre. Nu hittar ni mig på www.blomstersara.blogg.se Där skriver jag om allt mellan himmel och jord, men framför allt om...

Av Sara - 8 augusti 2012 13:01


  Nu lämnar jag bloggplatsen för att börja blogga på devote!! Känns faktiskt helt rätt. Har ända haft den här bloggen i väldigt många år och det har varit otroligt roligt att blogga här. Men nu vill jag ha en liten förändring vad det gäller blogga...

OS

Av Sara - 7 augusti 2012 15:41

Sitter i soffan framför tvn och tittar på OS. Tycker faktiskt att det börjar bli riktigt kul nu!! Spännande och roligt att se alla duktiga idrottare:) Innan det såg jag på filmen "Fyra år till". Svensk komendi, helt okej faktiskt:) Det är så tråkigt ...

Av Sara - 7 augusti 2012 12:12


Hej allihopa!! Sorry för dålig uppdatering, men jag känner att jag inte har något speciellt kul att blogga om just nu. Är hemma och tar det lungt, så himla skönt att bara vara ibland. Imorgon eller på torsdag åker jag troligtvis till Lidköping och st...

Av Sara - 5 augusti 2012 17:45


Kör en powerwalk på 5 km varje dag nu. Fredag, lördag och även idag söndag!! Känns så himla gött efteråt, och det är alltid skönt att förbränna lite. Jag och syster tar mopparna upp till berget här i Falköping och går en slinga i skogen. Underbart!! ...

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25 26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards