sarasvensson

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Sara - 5 april 2012 21:06

Idag börjar ju påskhelgen, så jag hoppas att er helg börjat riktigt bra!! Nu återstår fyra lediga dagar på mitt lov, vilket ska bli otroligt härligt. Skidsemestern var ju egentligen bara en start för lovet, så nu återstår massor med vila, plugg och annat. Ska bli skönt att hinna med mycket! Imorgon planerar jag för en härlig sovmorgon, långpromenad, städ av rummet och en del plugg. Sötaste Embla och Troja ska också få komma ut en stund i hagen! På påskafton blir det mysig dag hos min mormor i Lidköping. Ska bli härligt att komma dit och träffa henne nu, det var längesen! Känner på mig att den här påskhelgen kommer bli grym :) Vad har ni för planer?


Hoppas allt är bra med er!! Kramar ♥

Av Sara - 5 april 2012 19:30

Nu har jag precis kommit hem. Det blev en lång resa, men det är det absolut värt. Min semester har varit helt fantastiskt!! Jag har försökt att koppla av och bara ta det lungt, strunta i allting här på hemmaplan och bara göra något som jag tycker är otroligt kul, nämligen att åka skidor. Det var extra roligt att besöka Stöten, eftersom att jag faktiskt var där en vecka för flera år sedan, så det var speciellt att återvända dit. Det är så oerhört vackert och man vill fota massor hela tiden för att det är så fint :D Det som också har varit lite speciellt med årets skidsemester är ju faktiskt att jag har kunnat dela med mig av allting där uppe. Jag har haft trådlös nätverksanslutning så kunde alltså blogga, kika in alla inläggen här nedan!


Nu är det skönt att vara hemma igen. Även fast man redan saknar fjällivet och att åka skidor, så måste jag säga att det är gött att på hemmaplan igen. På något sätt har man saknat det. Det var underbart att krama om mina små prinsessor nu när jag kom hem!!


   

Tack Stöten och Sälen för den här gången... mitt vackra paradis ♥


PUSS

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards