sarasvensson

Alla inlägg den 27 april 2012

Av Sara - 27 april 2012 21:43

Hej på er!! Hoppas att ni har en härlig fredag ♥ Det är så tråkigt att inte ha någon tid till bloggen på vardagarna när man är så mycket i skolan och dessutom har så mycket läxor, men det är så det är. Imorses skrev jag ett nationellt prov i engelska. Jag har haft läs & hörförståelse-delen, och idag var det dags för uppsatsen! Man fick välja på två olika ämnen attt skriva om, och det gick hur bra som helst! Faktiskt bättre än vad jag trodde :) Så nu är det bara det muntliga kvar, plus alla prov i matte, men det går nog bra det med :) Hääääärligt med fredag och helg!!!!! Och det är ju extra härligt nu, eftersom att jag har långhelg i och med att jag är ledig måndag och tisdag också. Jag var ledig från klockan 11 idag, för då bar det av hemåt för en snabb lunch innan det var dags att bege sig iväg till Jönköping!! Herregud vad jag flänger runt den här veckan, men det funkar ;) I onsdags besökte jag floristprogrammet på Bäckadalsgymnasiet, så idag var det dags att besöka John Bauer gymnasiet. Det är alltid otroligt kul och spännande att besöka nya skolor. Det är mycket intryck men väldigt bra att kunna komma dit och besöka. Det ger väldigt mycket, tror jag. Nu känns det såååååååå himla bra med JB!!! Jag kan inte riktigt med ord beskriva hur det känns, men det känns hur jäkla bra som helst!! :D Det trodde jag faktiskt inte... för jag trodde aldrig att det skulle bli detsamma som det var på De la Gardie i Lidköping... Jag hade inga som helst hopp efter att jag fick beskedet om att floristprogrammet på De la Gardie skulle läggas ner, men det var samtidigt bara att gilla läger eftersom jag inte kunde jag något åt det.... och nu har jag hur mycket hopp som helst!!!! Och DET är underbart ♥


På eftermiddagen blev det middag och en rundtur på IKEA med min mamma och pappa, och sedan en shoppingeftermidag på A6!! Jag älskar att vara i lite större städer för man har verkligen närheten till mycket. Detta fick jag med mig hem från Jönköping idag!!


 

Concealer och ny parfym!! Från H&M.


     

Lite nya t-shirtar!! Lika snyggt som till jeans som till jeansshorts framöver :) T-shirt ett är från JC och de andra är från H&M.      


   

Fick dessutom välja ut lite fint från IKEA som skulle köpas in till huset!! Blommigt och rosa.... ♥ Hur FINT är inte ljuset då?! Åhh!!!


KRAM på er!!!! ♥


Av Sara - 27 april 2012 21:40

   

Idag fyller världens finaste, goaste, härligaste och mest underbara flöjt-tjej år!!! För idag är det nämligen Elinas födelsedag :D Den här tjejen är bara sååå himla underbar, och det är alltid helt fantastiskt att få träffa henne. För det är nämligen så, att när man ses, så är det omöjligt att inte vara glad för hon har nämligen världens mest smittsamma skratt :D Världens goaste är hon också!! Och innerligt älskad och värdefull ♥ GRATTIS ELINA!!! Idag är det din dag!!! Jag hoppas att du har en härlig födelsedag, för det är du värd ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards