sarasvensson

Alla inlägg den 19 april 2012

Av Sara - 19 april 2012 16:14

Hej!! Hoppas ni har det bra ♥ Idag har jag haft en låång och rätt jobbig dag i skolan. Jag har nämligen skrivit två nationella prov i engelska. De här nationella proven rullar på, och jag har haft både no och svenska, så det är helt klart. Nu återstår matten och två delar i engelskan. Men det går framåt vilket känns jätteskönt!! Nu vill man verkligen ge, vilket är ganska självklart i och med att man ska få sina slutbetyg om bara några månader. Pirrigt men samtidigt jättekul!! Men som sagt, mycket i skolan nu (egentligen som vanligt;)), så detta resulterar ju tyvärr i att bloggen kommer lite åt sidan om. Ikväll ska jag in till stan med hela min klass och dansa! Alla kommunens nior är inbjudna till en danskväll med liveband och bugg i Folkets park. Som ni redan vet, så har vi haft tre övningstillfällen då vi åkt in och tränat på skoltid, och det är alltså nu ikväll som det "gäller". Jag har ingen aning om hur det här kommer bli.. men jag hoppas det bli kul i allafall!


Imorgon är jag ledig från skolan, och ska först ha sovmorgon och sedan åker jag iväg till Skara med min syster!! Vi ska vara med en heldag på Handelsprogrammet på Katedralskolan. Och nej, jag har inga planer på att gå handel, men samtidigt så är det minst lika vikigt att ha bra andra- och tredjehandsval som ett riktigt bra förstahandsval. Det är ju ganska självklart. Nästa vecka ska jag till Jönköping och besöka florist/inrednings-programmet på John Bauer!!! Blir såååå roligt :D


 


PUSS, fina ni!! Glöm inte att följa mig på twitter där jag uppdaterar så ofta jag kan, klicka HÄR så kommer du till min sida.

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards