sarasvensson

Alla inlägg den 7 april 2012

Av Sara - 7 april 2012 21:56

 

Glömde ju visa er hur jag såg ut idag:) Jeans och blus från ginatricot, och armband från Primark (London). De där armbanden kostade 1,5 pund alltså 15 kronor. Hur fint som helst att matcha till sommaren med jeanshorts och en tunn blus i en pastellfärg. Färgklick på armanden! Eller varför inte bara till en enkel vit klänning? :) Nattinatti, puss ♥

Av Sara - 7 april 2012 21:30

Hej glada ni!! Hoppas att allt är bra. Jag är på strålande humör men även fast det är ganska sent nu, så är jag ändå hur glad som helst!! Jag älskar påsken. Det är så himla mysigt och man får verkligen umgås med nära och kära riktigt ordentligt, vilket såklart uppskattas väldigt mycket. Idag har jag haft en mycket bra dag! Jag har ägnat hela min påskafton i Lidköping och hos min mormor. Ni som följt längt nu vet ju att jag har en förkärlek till staden Lidköping. Jag vet inte vad det är och kommer nog aldrig att veta det heller, men det är verkligen något magiskt över staden. Så fort jag kommer dit så känner jag ett oerhört lugn. Ett sånt där lugn som jag ibland inte ens kan känna här hemma.. Jag är ofta där och trivs hur bra som helst!! Där känner jag mig hemma:) Det är en supervacker stad, speciellt på sommaren, och det är ju faktiskt en av anledningarna till att jag brukar spendera en hel del av mina somrar just i Lidköping. Idag har jag alltså varit där igen, och det var så härligt! Här hemma i Falköping har vi vinter och snö igen, men i Lidköping sken solen och det var vår. Underbart! Här kommer massor med bilder från min påskafton!!


 

Vår familj har våra alldeles egna traditioner och det tror jag de allra flesta familjer också har.. Man firar på olika sätt och tycker olika om vad som är viktigast, men så ska det vara tycker jag. Att leta påskägg är väl viktigt för alla:) Det är verkligen en sån där sak som vi fortsätter med trots att jag och mina syskon är stora nu, men det är verkligen en härlig tradition sen vi var små:)


 

Mormor har alltid fint och färgglatt påskris hos sig!!!


   

Fina påskplanteringar och vackra påskliljor blir man alltid glad av!! Härligt med påsken och all färg.


   

Att baka marspianfigurer är också en tradition i min familj:) Det är så roligt! Vi bakar allt ifrån rosor (syster yster är världsbäst på det!!!) till klassiska ägg och kycklingar. Det är verkligen roligt att själv få skapa istället för att köpa. Sen blir det dessutom mycket godare att göra eget, och så är det billigare:)


 

Våra fina grejar hamnar sedan på en smarrig påsktårta!!


 

God påskmat i trevligt sällskap..!!!


Det har varit en otroligt rolig dag och jag har verkligen njutit av påsken hur mycket som helst!! Jag hoppas innerligt att ni har haft en härlig, glad och fin påsk oavsett vad ni har gjort ♥ Nu väntas två lediga dagar innan skolan drar igång sen på tisdag. De dagarna ska jag ägna åt att plugga, vila och städa lite:) Hoppas ni har det jättebra!! Kramar i massor ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards