sarasvensson

Alla inlägg den 28 april 2012

Av Sara - 28 april 2012 17:32

   

Kära ni!! Hoppas att allt är bra. Åh vilket härligt väder det har varit idag! Strålande sol och varmt vårväder, alldeles underbart. Det blev ju som sagt en lång sovmorgon idag.. önskar nog istället att jag kunde vara ute och njuta av det fina vädret, men som jag skrev tidigare idag så behövde jag verkligen lite mer sömn än vanligt, efter den minst sagt jobbiga veckan som gått. Nu är det i allafall jätteskönt att det är helg!! Långhelg till och med :) Min dag har jag ägnat åt att plugga en del, både no och matte! Håller på med en biologi fördjupning, som jag ska försöka få klar så fort som möjligt. Dessutom pluggade jag matte inför nationella provet som jag ska skriva på onsdag i nästa vecka. Nu i eftermiddags hann jag också med att storstäda mitt rum!! Så himla skönt! Jag hann ju inte med det igår, eftersom att jag var i Jönköping och kom hem så sent... så det fick helt enkelt göras idag istället :)


Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen måste jag börja packa inför imorgon!! Då åker jag nämligen till Lidköping med min syster. Vi ska bo hos vår mormor till måndag, då det blir shopping på stan! Det var verkligen längesen jag var i Lidköping nu, så det ska bli jättehärligt att komma dit. Och i stort sett bara få koppla av! Att få glömma allt på hemmaplan och i stort sett lämna allt som har med vardagen att göra i några dagar, det är guld värt ♥


Ha en fin lördagskväll!!


Kramar ♥

Av Sara - 28 april 2012 10:41

Blir så lycklig av det här vädret som vi har just nu!! Helt galet vad glad man kan bli, bara över en sån sak :) Jag tog mig en ordentlig sovmorgon idag, för jag kände verkligen att jag behövde det. Det har varit så mycket i veckan nu, både i och utanför skolan och det har blivit många sena kvällar, så kände helt enkelt att jag hade ett behov av att sova ut. Det är så gött att vakna lite senare på morgonen och känna att man är helt utvilad!!!!


 


Idag blir det en härlig hemmadag och jag ska försöka njuta av våren så mycket jag bara kan!! Man blir så pigg av att vara ute en stund i solen och värvärmen. Ha en underbar dag, allihopa!!!!


PUSS!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards