sarasvensson

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Sara - 9 april 2012 11:51

 

Har ju inte visat er vilken bild jag valde att skicka in till fototävlingen!! Men den här blev det i allafall :) Älskar den! Den symbolicerar våren som fint tycker jag. Krokusarna har slått ut, men under så syns de torkade löven från vintern och hösten. En liten insekt har hittat till en av blommorna:) Vååååren är verkligen en underbar årstid på alla sätt och vis. Puss på er!

Av Sara - 9 april 2012 11:32

 

Glad fortsättning:) Hoppas att ni har en fin annandag påsk! Här hemma är det snöstorm idag, vintern kommer igen tydligt. Det känns jättekonsigt eftersom att vi är inne i april nu. Knasväder:) Idag blev det lång och skön sovmorgon, och hela förmiddagen har jag ägnat åt att plugga en massa. Jag har varit noga med att släppa allt plugg ibland också och att inte sitta alla dagar på lovet. När jag var uppe i Sälen så blev det bara lite matteplugg, inget annat. Otroligt skönt att slippa det ibland! Det behöver man!! Nu på förmiddagen har det blivit no, so, ty och eng... phu. Snart lunch, sen fortsätter jag. Jag har också hunnit med att skicka iväg några viktiga mejl och fixat med lite grejer:)


Sista dagen på lovet idag. Jag har haft världens roligaste och skönaste påsklov!! Och jag är nöjd och glad över allt roligt jag gjort. Imorgon återgår jag till skolan igen. Det ska i allafall bli mycket roligt att träffa alla igen:) Nu kommer jag göra stenhårt och verkligen ligga i!! Det är så mycket som går bort på vårterminen och snart är det sommarlov. Fattar inte att jag snart ska till gymnasiet. Det känns så overkligt, men det är samtidigt något som jag ser väldigt mycket fram emot!! Självklart kommer det bli annorlunda mot hur det är nu, men det är bara bra och nyttigt med förändringar i livet. Det mår man bra av!


Ha en fortsatt härlig dag!! PUSS

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards