sarasvensson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sara - 19 augusti 2011 15:09

I nästa vecka kommer mina två gästbloggare att börja blogga!


Julia kommer att skriva om mode. Hon kommer att tipsa er om veckans plagg och accesoarer, och skriva om allt som har med mode och göra! Dessutom kommer hon att dela med sig utav sina allra bästa modetips! Julia bloggar på måndagar.



Sanna kommer att skriva om foto. Hon kommer att dela med sig utav en massa bra fototips, både för nybörjare och för de med lite mer erfarenhet. Hon kommer att visa före och efter-bilder vid redigering, och tipsa om flera bra foto-sidor! Sanna bloggar på torsdagar.



Är du också intresserad av att bli gästbloggare? Kontakta mig, på sara.s_96@hotmail.com, så berättar jag mer!


Kramar♥

Av Sara - 19 augusti 2011 13:14

Hej! Hoppas att ni har en fin fredag! Usch, är det så att det regnar i hela landet idag!? Det känns nästan så. Idag passade jag på att sova lite längre, när det ändå är dåligt väder. Syster väckte mig och gjorde iordning frukost till oss, och sen tog vi en lång promenad. En bra start på dagen! Nu när det tyvärr inte är så många dagar kvar på sommarlovet, så vill man ju njuta och ta till vara på dagarna på bästa sett! Det är ju jätte härligt att sova riktigt länge på morgonen, men nu när det närmar sig skolstart, och man ändå kommer att gå upp riktigt tidigt, så är det bra att börja i tid:) Tycker jag alltså! Så så får det bli, iallafall för mig nu innan skolan börjar!!:)


På förmiddagen passade jag och syster på att vara ute, och göra rent i Embla och Trojas bur. Den behövdes städas och bli fin, och det har det sannerligen blivit! Härligt! Eftersom det skulle regna hela dagen idag, så får man passa på när det håller upp:) Vi hann städa klart och ta in tjejerna i buren igen, innan regnet vräkte ner. Vi tog oss ännu en härlig promenad, och sen var det dags att börja med lunchen. Vi har gjort en repetion inför våra körkort, och hunnit med lite annat fix och trix!


Usch, för vädret idag! Jag hoppas verkligen att det blir bättre, och att det blir sol och iallafall lite värme, så att man kan vara ute och njuta av de allra sista sommarlovsdagarna!


Just nu fullkomligt vräker regnte ner! Men det är mysigt tycker jag:) Jag har precis packat! För i eftermiddag åker jag och syrran, plus mamma och pappa, till Lidköping och vackra Stadsträdgården, för att se September live! Åh, hon är såå grym, så det ska bli kul att se henne live! Några av er som ska dit?:) Hoppas att vi ses!!:D Med tanke på regnet, så känns det egentligen inte så lockande att åka någonstans, men vi ska ändå åka till Lidköping idag. I helgen ska jag och min syster vara hos mormor, och vi kommer hem på söndag. Det ska bli underbart att få befinna sig på en älskad plats, och njuta det sista av sommarlovet♥


Packningen är klar....!!!


Kvällens outfit! Jag kör på samma, som jag hade på Diggiloo. Blus från Vero Moda, cardigan från H&M och till det mörkblåa jeanstights från Cubus. Hoppas att det regnar över, så att man kan slänga på sig Conversen!


Nu håller syster yster på att baka och greja i köket, så när mamma och pappa kommer hem, så blir det fika, innan vi åker. TACK, finaste Julia, för dina gulliga och snälla kommenterar!! Blir verkligen jätte glad!! Tack snälla!


Ha en fortsatt fin dag, och om vi inte hörs mer idag, så gör vi det på söndag! Puss och Kram♥

Av Sara - 18 augusti 2011 20:39

             

Jag har länge letat efter en eller flera gästbloggare till bloggen, som skriver varsitt inlägg varje vecka om något som intresserar en. Det kan vara allt från mode och inredning, till musik och roliga filmklipp. Anledningen till detta, är att jag vill ha en förnyelse i bloggen, samtidigt som ni får lära känna andra personer. Jag kommer själklart att blogga kvar precis som jag gör, men det kommer förhoppningsvis att dyka upp inlägg från fler personer.


På måndag börjar Julia att blogga här. Hon kommer att skriva om mode, och tipsa er om både plagg och accesoarer. Framöver kommer hon att blogga varje måndag.


Är du också intresserad av att gästblogga här hos mig? Mejla mig på sara.s_96@hotmail.com, så berättar jag mer. Puss och Kram!

Av Sara - 18 augusti 2011 19:21

Idag fick jag hem boken "Lindas blommor", skriven av Linda Ihreskog, som jag reserverade på biblioteket inne i stan! Den skulle ju egentligen avra utlånad till 4e september, men nu fick jag ju den flera dagar innan, vilket var bra:) Jag har tittat igenom hela boken, hela 280 sidor, och åh, vad man blir sugen på att göra eget! Man blir så otroligt inspirerad! Har ni sett något finare omslag!? Linda har alltså på sig en klänning gjord av riktigt blommor! Hur coolt!? Linda är florist, och har skrivit boken för att dela med sig av sina ideér. Boken rymmer en massa fina bilder, och både enkla och lite mer avancerade arrangemang! En hel del kransar och buketter, men också glasdekoration och blomsterpaket. En mycket bra bok, med andra ord!


Av Sara - 18 augusti 2011 10:09

Hej på er! Hoppas att ni har en fin torsdag♥ Vad har ni för er, nu sista sommarlovsveckan? Själv tar jag det så lungt som möjligt, och bara vilar mig inför skolstart. Fyra lediga dagar, sen kör vi igen! Hoppas att ni njuter för fullt♥ Idag tog jag en skön sovmorgon, och sedan väckte syster mig och hade gjort iordning frukost:) Hur gulligt!? Jag älskar verkligen sånna där små överaskningar, men som man blir så otroligt glad utav! Igår beställde jag lite fotoprodukter från en jätte bra sida som heter photobox. (länk)

Jag har inte beställt där tidigare, och det här är första gången, men en kompis till mig beställer ofta därifrån och tycker att det är en jätte bra sida! Det är inte alls höga priser heller, så det som kostar mest, är egentligen frakten...

Jag beställde en jätte stor fotoposter, dvs. förstoring, på mig med Timoteij. Och sen 7 lite större foton:) Som jag skrev igår, så lovar jag att visa det när det dimper ner i brevlådan!


Jag i Skara, utanför Djäknesscenomårde, med de fantastiskt fina Timoteijbilarna i bakgrunden!


Idag ska jag bara vara hemma och ta det lungt! Jag älskar verkligen sånna dagar, då man bara är hemma och inte har något som helst inplanerat. Så himla härligt att bara ta dagen som den kommer, tycker jag. Syster och jag ska strax iväg på långpromenad, och sen fixa lite här hemma. Är sugen på att göra en bukett idag också. Embla och Troja ska som vanligt få komma ut i hagen, men regnet hänger i luften, så vi får avvakta lite med det. Det ska också göras lite delprov inför mopedkörkortet också! Nu när man är ledig och inte skolan har börjat, så får man passa på! Det blir så jobbigt sen, om man har en massa delprov och tester kvar, och man samtidigt har en massa läxor och prov i skolan. Ha en underbar dag, och var rädda om er! Puss♥

Av Sara - 17 augusti 2011 18:34

Nu. Äntligen, äntligen ska jag berätta ALLT om den 13e augusti, då jag och min fina vän Madde var i Skara. Madde kom till mig lite innan halv fyra, så prick halv fyra rullade bilen mot Skara! Madde hade sett på facebook, att folk redan hade börjat köa vid 13-tiden, så våran chans att få bra platser var väl inte så stor. Väl i Skara, så mötte vi två fina Timoteijor, Bodil och Johanna. Vi promenderade sedan till Djäknesparken, där konserten skulle hållas. Vi blev förvånade över att kön inte var längre! Det var inte alls mycket folk, så vi skyndade oss att ställas oss i kön med en gång! Samtidigt som vi kom dit, så soundcheckade Eric Saade på scenen. Timoteij soundcheckade innan honom, som vi tyvärr missade. Nästan två timmars väntan i kön, innan insläppet som var vid 17. Vi stod precis bredvid dom fantastiskt fina Timoteij-bilarna! Dom nya! Och självklart passade vi på att fota dom:)





 

Madde och Jag i kön.


 



 

Åh, jag vill också ha en Timoteij-bil!:) Efter insläppet, som var vi 17, så sprang vi in på scenområdet, för att få så bra platser som möjligt. Vi trodde inte att vi skulle hamna så långt fram, men vi hade sån tur att vi fick platser allra längst fram! Vid staketet! Snacka om lyckat!:)


Jag allra längst fram vid scenen!


 

Två timmars väntan på att konserten skulle börja! När vi precis hade kommit in på konsertområdet, så var det inte alls mycket folk, utan mest folk som ställt sig allra längst fram (som jag och Madde). Sen bara någon timma innan konsertstart, så vräkte det in med folk! De flesta hade med sig stolar, så de satt längre bak på området. Vi ville såklart kunna fota massvis, och se så bra som möjligt, så att ta chansen att stå längst fram var ett måste! Kl. 19 hoppade Timoteijorna upp på scenen! Åh, dom är dom bästa, finaste och underbaraste som finns i hela världen! Man blir så glad och lycklig när dom är på scenen! Man kan liksom inte stå still, utan klappar, sjunger och dansar precis som dom!:)


 

 

 


 

 

    Bilder från Maddes systemkamera.


Bilderna från min digitalkamera tar tyvärr jätte lång tid att ladda upp, men jag visar några iallafall, som jag la upp på Timoteijs facebook!


 

 

 

 

Vi stod längst fram och såg jätte bra! Timoteij bjöd på många härliga låtar, vilket var underbart att ta del utav! Sen väntade vi en halvtimma, ungefär, och sen hoppade ingen mindre än Eric Saade upp på scenen! Det var ju hans konsert, då Timoteij bara var förband. Eric var grym på scenen, och han är verkligen riktigt riktigt begåvad! Han sjung massor av låtar, och höll på i en och en halv timma. När Timoteij skulle gå av scenen, så sa dom att dom skulle sitta och signera efter att konserten var slut. Madde och jag gick lite innan Eric hade kört klart, för att inte behöva stå så länge i kön. När vi kom fram till signeringsbordet, så väntade vi en stund på att Timoteij skulle komma. Och sen när dom väl gjorde det, så blev man så glad och lycklig!


Alla tjejerna kände igen mig, och sken upp som solar när dom såg mig! Dom vet vad jag heter och dom vet vem jag är. Dom sa flera gånger att dom var jätte glada över att jag kom, vilket var underbart att höra! Dom sa att dom uppskattade mig och tyckte mycket om mig. Jag fick den nya planschen signerad och med en fin hälsning på, jag köpte det nya idolkortet (som redan var signerat), och så fick jag kramar, och min Timoteij-pärm (med massa bilder och urklipp på tjejerna) signerad. Madde tog dessutom en fin bild på bara tjejerna, och sen en bild på mig med tjejerna! Bodil, Elina och Johanna berättade också att mina presenter, som jag skickade till dom, hade kommit fram! Dom tackade flera gånger, och tyckte att dom var hur fina som helst!


Favorittjejerna och jag! ♥


Det var så mysigt att få krama om tjejerna! Dom är verkligen dom finaste och underbaraste som finns i hela världen! ♥


Min Timoteijpärm blev signerad, och tjejerna fick även lite tid att titta i den. Dom tyckte den var såå fin, och var verkligen imponerade!


Köpte det nya idolkortet (som redan var signerat) för en tia! Jag har ju en samling med tjejernas skivor, singlar och idolkort:)


Och sen köpte jag nya planschen också, för 40 kr! Deras grejer är sååå billiga, och jag har faktiskt allt som finns i Timoteij-shopen!:) Tjejerna signerade planschen, och Elina och Cecilia skrev så fint på den:)


Jag är så full av lycka, glädje och upplevelser, så det är inte sant! Och jag älskar de där tjejerna, så det gör ont i hjärtat! ♥♥♥♥ Dom är det värdefullaste som finns! Idag har jag beställt en jätte stor fotoposter på bilden på mig med tjejerna, och 7 andra foton:) Lovar att visa det sen när det kommer! Hoppas att ni har en underbar dag! Vi hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 17 augusti 2011 13:47

  Hej! Hoppas att ni har en fin dag, allihopa! ♥ Vad har ni för er? Jag har en skön hemmadag idag, tillsammans med syster. Så himla härligt att bara vara hemma! Och inte har något inbokat alls:) Sånt njuter jag av! Fast idag har jag faktiskt varit tvungen att göra några saker iallafall. Tog först och främst ytterliggare välbehövlig sovmorgon imorses. Fixade frukost till mig och syster, och sen tog vi långpromenad! Just nu är Embla och Troja, mina fina tjejer, ute i hagen och njuter! Så skönt för dom att kunna vara ute mycket och länge varje dag:) Det tycker dom om! Rummet och buren är städat och fint!


Var dock tvungen att plocka iordning lite på skrivbord och så idag:) Det blir ju stökigt dagen efter att man har storstädat! Hmmm....undrar varför det blir så!? Får plocka iordning lite varje dag, känns det som:) Min fina kompis Madde håller på och skicka över alla bilder från Skara-konserten för fullt! Det togs en hel del bilder med hennes systemkamera, och hon håller alltså på att skicka dom till mig! Har redan fått en del:) Kommer ju att göra ett stort inlägg med alla bilder och berätta allt sen! Så det får ni inte missa:) Ha en fortsatt fin dag! Vi hörs sen! Puss!

Av Sara - 16 augusti 2011 15:30

Nu har jag precis storstädat rummet! Det har blivit riktigt rent och fint, love it! Har dammsugit riktigt noga och i alla hört och kanter:) Jag har hängt ut matta och kuddar, som ska vädras, bytt sängkläder, putsat spegel och fönster. Torkat av och plockat iordning på skrivborg och hyllor. Känns så himla härligt att allt är rent och fint igen! Förresten, får över systemkamera-bilderna imorgon, så då fixar jag stort inlägg om konserten!


Idag är det bara 2 veckor och 5 dagar kvar, tills jag träffar Timoteijorna igen♥ Jag längtar efter dom och saknar dom redan! Men jag älskar att kunna ha kontakt med dom på fb:) Det är så härligt! Hoppas att ni har en bra dag, allihopa! Embla och Troja är fortfarande ute i hagen! Det är sol, men blåsigt. Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards