sarasvensson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sara - 16 augusti 2011 12:00

Hej! Hur har ni det? Jag har det finfint! Jag är så glad över att körningen gick så himla bra igår! Idag passade jag på att ta sovmorgon, till halv tio, innan det blev frukost och mys med syster♥ Idag tar vi en skön hemmadag, och prinsessorna har redan fått komma ut i hagen! Vi tog oss nyss en promenad till affären, för att hämta posten och handla lite smått. Vi har varmt här hemma idag, och det skiftar mellan soligt och molnigt.


I eftermiddag ska jag hinna med att storstäda rummet! Det var verkligen längesen jag gjorde det nu, och det är alltid så skönt när man har det rent och fint. Buren hann vi ju med att städa igår kväll, så den är riktigt ren och fin nu! Jag har gjort lite fina blomsterdekorationer! Jag gjorde en bukett och en dekoration.


Till buketten använde jag blommor från vårt trädgårdsland! Nu är ju sommaren tyvärr snart slut, så jag tycker att man ska passa på och ta till vara på dom fina sommarblommorna nu, innan det blir höst och kallt. Jag gillar att göra buketter! Det är så roligt. Man får ju själv göra som man vill och matcha olika färger och sorter.


Sen gjorde jag en dekoration, som jag faktiskt blivit tipsad av en florist att göra! Man använder sig av exempelvis en bred, genomskilnig tillbringare (som jag gjorde), eller en glascylinder eller brett, genomskillningt glas. Man ska egentligen använde sig utav snittblommor, men eftersom vi inte har några här hemma, så fick det bli blommor från landet! Man snirklar i olika sorters blommor, som ni ser på bilden. Det lättaste är om blommorna är lite spännstiga, så låt som ligga i vatten innan du börjar jobba med dom. Snirkla ner och låt fantasin flöda! Vacker dekoration!


Ha en fortsatt fin dag, så hörs vi senare! Puss!

Av Sara - 15 augusti 2011 21:35

Hoppas att ni alla har en fin kväll♥ Jag ska strax lägga mig, är såå trött! Jag var ju tvungen att gå upp halv sju imorses, och sen har det varit full fart med mopedkörning och annat hela dagen. Är så trött nu! Tänkte att jag bara kunde slänga in ett hej, och hoppas att ni mår bra, innan jag säger tack för idag:) Har ni förresten sett att nya header dykt upp!? Min fina kompis Sanna gjorde den till mig idag, skickade den och nu sitter den redan uppe! Härligt! Jag tycker den är såå fin, och den passar så bra med färgerna. I like it! Nu i veckan ska jag hinna med att fixa ett stort inlägg från Skara-konserten i lördag också! Bara så ni vet, jag har inte glömt bort det, det är bara det att jag inte fått över alla bilder än! Dom flesta togs ju på min kompis systemkamera, och dom får jag snart:) Vill ju göra ett riktigt stort inlägg med alla bilder! Och då ska jag även berätta allt för er:) Har så mycket att berätta, så ni anar inte....!!


Imorgon ska jag passa på att ta en riktigt skön sovmorgon! Har ju inte gjort det på väldigt väldigt länge, så jag känner att jag behöver det nu:) Imorgon ska jag storstäda rummet och plocka iordning och greja. Sen skulle jag ju städa Embla och Trojas bur också, men den hann vi städa redan idag:) Nu kallar sängen! Sov gott, så hörs vi imorgon!♥ Puss och godnatt!

Av Sara - 15 augusti 2011 14:04

Idag har jag varit inne i stan och övningskört, inför mitt mopedkörkort. Vi började 8 imorses, och jag var klar vid 13. Phu, vilken dag! Imorses vräkte verkligen regnet ner, och det har det nästan gjort hela dagen. Det gick iallafall jätte bra med övningskörningen! Jag trodde inte att det skulle gå så bra, som det gjorde:) Så jag är jätte nöjd! Nu är det bara att fylla år kvar, vilket jag gör 23e, och sen skriva provet, så får jag ut och åka på vägarna sen!


Jag var både frusen, trött, hungrig och helt genomblöt när jag kom hem. Så jag åt direkt, och sen kröp jag ner i ett ljuvligt skumbad. Mmmm!! Jag älskar och bada! Det är så mysigt, speciellt när man är frusen och på hösten och vintern är det ju bara för underbart!


Jag har en spalåda i badrummet, där det finns massor av krämer, ansiktsmaskar, badsalt i olika dofter, skrubbsvamp och badoljor.


Det är kallt och regnigt idag, så jag håller mig inne! Imorgon är det dock mer att göra, då både Embla och Trojas bur och rummet ska bli städat. Men resten av denna dag, är det vila som gäller!:) Hoppas att ni har en fin måndag, och att eran veckan har börjat riktigt riktigt bra! Vi hörs sen! Puss!


Av Sara - 14 augusti 2011 18:45

Hej! Hoppas att ni mår bra ♥ Tyvärr har jag inte hunnit med bloggen så mycket dom senaste dagarna! Igår var jag ju i Skara nästan hela dagen, på konserten. Jag har massa bilder att visa, och massor att berätta för er, men jag tänkte att jag gör ett stort inlägg om det, när jag fått min kompis systemkamera-bilder, som jag ska få i nästa vecka :)


Jag kom hem sent igår, så jag la mig nästan direkt när jag kom hem. Idag tog jag sovmorgon, skönt! Jag har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag. Fixat med lite allat möjligt. Klockan 14 var vi bjudna till våra kusiners mamma, som fyller 40 år. Rikigt trevligt var det!


Här kommer bilder...


Precis gjort iordning mig och på med skorna!


Dags att åka!


Jag körde på samma outfit, som på förra kusinkalaset. Klänning från H&M, skor Converse, vit jacka Vero Moda. Jag tog även med min vårjacka, för det var både kallt och regningt när vi skulle åka.


Jag och syster i bilen.


Jag, syster och kusin Emma.


 

Jag och Emma.


 

Jag och syrran.


 

Nu ska jag göra iordning lite inför morgondagen, för då ska jag övningsköra på trafikskolan inne i stan, inför moped-körkortet. Hoppas att ni har en fin dag! Och som sagt, bilder och så från konserten kommer i veckan! Puss!

Av Sara - 13 augusti 2011 10:25

 

Hej! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin lördag! Sovit gott? Jag passade på att ta sovmorgon idag, eftersom det blir en lång dag idag.15.30 åker Madde och jag till Skara, för att köa till insläppet av konserten. Sen 19.00 börjar konserten med Timoteij, och sen 20.00 Eric. Det ska bli såå roligt, och jag hoppas på en underbar kväll! Det kommer bli grymt, det här! Och det som ska bli mest fantastiskt, är att träffa finaste Timoteij igen, för sjätte gången. Åh, vad detta kommer att bli bra! Förmiddagen har jag ängnat åt att planera och packa iordning, det som ska med i eftermiddag. Måste ju ha med en större väska, med vattenflaska, mobil, kamera, pengar osv. Och sen måste solglasögon och jacka också med! Det ska bli fint väder idag, soligt och varmt, så jag kommer ha shorts. Konserten håller ju på till 21.30 och sen träff med tjejerna efteråt. Eric ska vi också försöka komma fram till. Jag förmodar att det är en väldigt lång kö till honom, eftersom det är hans konsert, då Timoteij bara är förband, och Eric är ju ännu mer popoulär än tjejerna. Ja, kanske inte i mina ögon dirkekt, men i många andras. Jag ska fota massvis med min egen kamera, och sen har Madde med sin systemkamera, som hon fotar med.


Ha en fin dag! Och hoppas att ni har fint väder hos er! Puss!

Av Sara - 12 augusti 2011 16:43

Jag har fått hem två stycken florist-böcker, som man lånade från biblioteket inne i stan. Reserverade igår och fick dom redan idag. Snabbt och bra! Jag reserverade dock ännu en, men den var utlånad, så den får jag 2 september. Jag har alltid drömt om att bli florist, och snart kommer drömmen att bli sann. Jag har bestämt mig för att satsa på det jag vill, och låta hjärtat få bestämma. Eftersom jag snart börjar nian, så är det strax för mig att välja för gymnasiet, och jag har bestämt mig för att välja Hantverkprogramet florist, på De la Gardie Gymnasiet i Lidköping. När jag tittat igenom dessa böcker, så blir jag så inspererad, till att göra egna saker! Jag vill lära mig en massa! Och det kommer jag att få göra på gymnasiet sen, och det ser jag jätte mycket fram emot! Hantverksprogramet florist är ju ett yrkesprogram, då det inte är alls lika mycket plugg som vissa andra program, vilket kan vara skönt. Det är väldigt mycket praktiska uppgifter, då man binder buketter och göra arrangemang. I ettan får man göra sin alla första runda brudbukett! Sen i trean, får man om man vill, göra ett yrkesprov, och om man klarar det, så får man yrkesgesäll och är utbildad florist. Jag längtar tills jag får stå i en blomsterbutik och hjälpa kunder med att fixa sin drömmars brudbukett, göra i ordning små buketter och dekorationer att sälja i butiken, åka ut och dekorera på utställningar och andra evenamang.


Av Sara - 11 augusti 2011 17:57

Hej på er! Hur har ni det? Jag har det jätte bra! Jag har ju varit inne på eng-kursen hela dagen idag, det är ju bara en dag kvar nu och det är imorgon! Sen är det lite ledighet som gäller, skönt! :) Dagen i stan har rullat på riktigt bra, och jag märker hur mycket det här ger. Jag har lärt mig så mycket under dessa två veckor. Jag trodde kanske inte direkt att det skulle ge så här mycket och att jag skulle lära mig så mycket som jag faktiskt har gjort. Jag är så glad över den här möjligheten jag har fått! Idag gick vi även och fikade, hela gruppen, jätte mysigt. I eftermiddags slutade vi en halvtimma tidigare än vad vi brukar göra, alltså halv tre ungefär, och min buss hem går ju inte förren 15.30... Så det blev en lång väntan vid resecentrum, innan jag kunde hoppa på bussen hemåt.


När jag kom hem idag, slängde jag i mig lite mat, innan jag gjorde ännu ett delprov inför mitt kommande körkort till mopeden. Nu är det ju snart dags att övningköra, den 15e gör jag det, och sen fyller jag ju den 23e, och kan alltså skriva upp den 24e om jag vill det :) Tänk vilken härlig känsla! Att sitta på mopeden och köra i trafiken alldeles själv för första gången, och det kommer jag att få vara med om! Snart, snart...!!! Snart ska vi äta middag på altanen, familjen och jag. Prata, mysa och bara ha det härligt! Embla och Troja, mina små prinsessor, är ute i hagen och njuter! Och det gör jag med:) Puss, och hoppas att ni har en underbar dag!

Av Sara - 10 augusti 2011 20:33

Jag älskar att det har börjat mörkna nu på kvällarna! Även om sommaren är ljus och helt underbar som den är, så måste jag säga att det är mysigt när det blir lite mörkare ute:) Som just nu, till exempel! Det regnar och är ganska så kallt, och det har börjat mörkna lite grann. Det är första gången nu i sommar, som jag har kunnat tända min fönsterlampa. Tidigare har den inte synts någonting, men nu gör den den:) Mysigt! Nu kommer ni att tycka att jag är helt galen, men jag längtar faktiskt lite efter vintern! Jag menar, hur mysigt är det inte när det är såå mycket snö utomhus!? Och hur mysigt är det inte när det är jätte mörkt ute, snön ligger vit på marken och man får tända massa lampor och ljus. Jag gillar det! Fast nä, nu ska vi inte prata om vintern för mycket, det är faktiskt fortfarande sommar, även om man inte kan tro det på vädret just idag!


Jag sitter och myser i mitt lilla rum, och har precis gjort iordning lite inför morgondagen. Hängt upp lite kläder och så, för imorgon är det näst sista dagen på engelska kursen! Dom här två veckorna har gått så otroligt fort, men oj, vad mycket vi har hunnit med! Och vi kommer att hinna med massor mer, för vi har faktiskt två hela dagar kvar!:) Nu har ju den nya headern kommit upp också! Vad tycker ni? :) Visst blev en bra? Jag tycker att det på nåt sätt är lite roligare med flera bilder, än bara än. Jag vet inte vad ni tycker, men hoppas att den är okej! :) Jag är ju inget proffs på att göra header, men jag gör mitt bästa, och låter bilder och fantasi flöda på bästa sätt! Hoppas att ni har en mysig kväll♥ Vi hörs imorgon! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards