sarasvensson

Alla inlägg under augusti 2011

Av Sara - 10 augusti 2011 16:34

Hej! Hur mår ni? Jag mår finfint. Jag har ju varit i stan hela dagen idag...igen. Nu vill jag verkligen ha lite ledigt, men det får jag faktiskt snart. Nu är det bara 2 dagar kvar på kursen, och sen får jag äntligen lite ledigt. Iallafall från att behöva gå upp åtta på morgonen, och komma hem fyra på eftermiddagen. Det är så jobbigt, och jag är verkligen inte van vid det, nu när jag har sommarlov, och har sovit länge på morgonarna annars. Jaja, men som sagt, snart ledig!! Det ska verkligen bli jätte skönt. Vad hände med vädret? Så sent som igår kväll var det ju jätte fint väder! Solen sken, och det var minsann sommar, men imorses vaknade jag av att regnet vräkte ner! Jag gillar ju att vakna till regn, när det smattrar lite lätt på rutan, men inte när det fullkomligt vräker ner, och det gjorde det verkligen idag! Pallrade mig upp och åt frukost, innan det var dags att göra iordning sig. Hann med att kolla datorn, och skicka iväg ett mejl, innan det var dags att ta bussen in till stan.


Dagen i stan har varit bra! Men det var riktigt skönt att komma hem nu i eftermiddags, och känna sig lite ledig. Det är fortfarande jätte kallt ute. Det blåser, men nu regnar det faktiskt inte, som tur är :)



 

Ni skulle sett när jag gick till bussen imorses! Det var hur kallt och regnigt som helst, så jag fick självklart ta på mig jacka och ta med paraplyt. Usch, vilket väder det var! Jag gillar ju regn, det är så mysigt, men då ska det regna i måtta;) Och det var samma sak när jag gick från resecentrum i stan till kurslokalen...blåsigt, regnigt, kallt! Blä! Nu sitter jag dock i rummet, och bara myser:) Och är glad över att jag inte tvingas vara ute. Fönstret är stängt och jag har tagit på mig en munkjacka...Mys!


Dagen! Ljusa jeanstights från Cubus (favoriter!). Jag tycker det är sååå fint med ljusa jeansfärgade byxor! Randig tröja från Cubus (likadan som Timoteij-Bodil, kul!). Också en favorit, som jag faktiskt fyndade på rean, jag tror tröjan kostade 49 (!) kr! Mina kära Converse fick åka på idag, och till det beige vårjacka.


Jag är sugen på att fixa ny header! Jag kommer ihåg när jag hade en som min kompis gjort till mig. Jag hade den i säkert ett år, men sen har jag bytt från det ena till det andra. Dags att fixa en fin header som kan duga ett tag nu! Får leta lite bilder, och låta fantasin flöda helt enkelt:)


Nu är det förresten bara 3 dagar kvar till konserten i Skara! På lördag åker vi, jag och Madde, och åh, vad roligt det ska bli! Det kommer bli så grymt, så det är inte sant!:) Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin dag! Vi hörs senare! Puss!

Av Sara - 9 augusti 2011 18:58

Hej! Hur mår ni? Idag har det varit en vanlig dag inne i stan, från 8 till 15. Slitigt, men nu är jag inne i sista veckan, så det är bara att kämpa på! Det har varit riktigt bra väder idag! Imorses blåste det bara lite, men annars har det varit ganska varmt och soligt hela dagen, och solen tittar faktiskt fortfarande. Härligt! Idag har det inte blivit någon mopedteori. Jag tänkte att jag fortsätter och gör ett till delprov imorgon. Är det någon av er läsare som tar körkort till moped?


När jag kom hem idag, så bara slappade jag på altanen. Så härligt efter en lång dag! Nu lite senare i eftermiddags, så tog jag med mig syster på en långpromenad. Vi har ju varit på långpromenad varje dag hittills i veckan. Man hinner inte alltid med det, men när man väl har tid över, så är det bara så underbart att komma ut i friska luften och röra på sig! Speciellt om man har suttit inomhus en hel dag.



Nu är det bara 4 dagar kvar till konserten i Skara! Jag och Madde håller på och planerar för fullt, och det känns som att vi har bestämt klart och är klara med allting nu. När vi ska åka, vad vi ska ha med oss mm. Det kommer att bli så himla roligt!! Och jag längtar sååå mycket efter Timoteijorna!! Ikväll blir det mys och slapp, sånt som man bara måste ge sig själv ibland! Hoppas att ni har en fin tisdag! Vi hörs imorgon! Puss!

Av Sara - 8 augusti 2011 18:04

Hej, fina ni! Hur har ni det? ♥ Tänk, att idag är det bara 5 dagar kvar tills jag får träffa min älskade tjejer igen! Nu på lördag åker ju som sagt jag och Madde till Skara, för att gå på Eric Saade och Timoteij-konsert. Det kommer att bli hur kul som helst, och underbart att träffa Timoteij igen. Cecilia vet att jag kommer, och tycker att det ska bli jätte kul :) Idag har ju min andra och sista vecka i stan påbörjats, och nu är det faktiskt bara 5 dagar kvar på denna lilla kursen. Avslutar ju två veckor inne i stan varje dag, med konserten nu på lördag. Tillsammans med fina Madde! Vi planerar för fullt nu inför lördag, och vi kommer att åka ganska tidigt här hemifrån, för att få bra platser. Idag åkte jag inte buss hem, utan mamma, mormor och syster kom och hämtade mig, så när vi kommit hem hit till Gudhem, så blev det fika och mys på altanen. Det var så längesen jag träffade mormor nu, så det var riktigt härligt att träffas, och kramas♥


Nu har jag precis varit ute på långpromenad i syster. Jag var ju ute på en igår också, och det är ju såå härligt att vara ute i friska luften så länge, och röra på sig. Gillar det! Bilder ovan! Nu ikväll ska vi strax äta middag, innan jag ska slappa och vila framför tvn. Jag är så trött när jag kommit hem från stan varje dag. Det känns verkligen att man går upp tidigt varje dag, men snart får jag sova ut♥ Det känns ändå bra att gå upp tidigt på morgonen, då man tar vara på dagen riktigt orentligt! Hoppas att ni mår bra, och att ni har en underbar måndag! Hoppas att veckan har börjat på bästa sätt för er! Puss!

Av Sara - 7 augusti 2011 17:04

Vilken härlig dag! Förutom vädret då:) Imorses regnade det jätte mycket, men nu blåser det bara. Efter att jag gjort Diggiloo-inlägget, så kände jag mig jätte trött. Jag blir lätt det, när jag sitter vid datorn för länge. Det känns som att jag inte har tagit vara på dagen så mycket idag, men massa slapp är man minsann värd ibland! Nyss var jag ute på långepromenad med syster, och nu när jag kom hem, så tog jag ut Embla och Troja en stund i hagen. Innan det blev det mopedteori! Jag har ju fått grönt på alla instuderingsfrågor, så nu har jag påbörjat ett delprov:) Hoppas att ni har en fin dag! Puss!

Av Sara - 7 augusti 2011 11:26

Ojojoj, vilken kväll vi hade igår!! Jag vet knappt vart jag ska börja....!! Tidigt igår förmiddags åkte mamma, pappa, jag och syster till farmor och farfar. Där väntade också två kusiner. Vi åt middag och umgicks, och hade det jätte trevligt! Vi tog oss även en cykeltur, mysigt! Tidigt på eftermiddagen var det dags att åka mot Uddevalla, för årets Diggiloo-konsert! Jag har ju varit på Diggiloo två somrar tidigare, och är lika nöjd och glad varje år! Det är en sådan grym show varje år, och stämningen är verkligen på topp! Tidigare har vi varit på Läckö Slott i Lidköping, men eftersom vi inte tyckt att det varit helt på topp där, så provade vi i år ett nytt ställe, i Uddevalla. Vi hade ju dock lite längre att åka till Uddevalla, än vad vi har haft till Lidköping, men det var såå värt det! Vi hade inte alls särkilt långt att gå till och från parkeringen till biljettkön, och i kön stod vi bara i en halvtimma....!! Lyx! Vi hade den billigare varianten av biljetter, men vi hade turen att få kanonbra platser ändå! Vi såg hela showen hur bra som helst, och det är alltid så grymt häftigt att se så stora artister så nära!


När vi åkte på förmiddagen, så var det ganska så varmt, att man inte ens behövde ha på sig någon kofta. Jacka, kofta och väska med lite smått och gott, fick hänga med:) Plockade ner både en bok och tidningar i väskan, om kön nu skulle vara jätte långt, vilket den inte alls var.


Har fotat massvis....!! Och har massor av bilder att visa er! Tyvärr är ju inte min kamera den bästa, men hoppas att bilderna duger ändå! Vissa bilder blev faktiskt jätte bra:) Tyvärr tar ju kamera-bilderna så otroligt lång tid att ladda upp, så det är därför jag oftast använder mobil-bilder istället för bilder från kameran. Men när man är på konsert, så vill man ju fota med en kamera, såklart....!! :) Här kommer massor av bilder från kvällen!!


Såhär såg det ut från våra platser. Här kanske det inte ser ut som att vi såg sådär jätte bra, men jag lovar, det gjorde vi!


Super fin scen! Dom har ju olika teman på scenerna varje år, och förra året kommer jag ihåg att den var dekorerad med massor av blommor i olika färger:) I år var det dock en enkel, men somrig ton:) Prästkragar på sidorna, somrigt....!!


Första numret, och alla artisterna plus dansar och körtjejer på scenen.


Jennie(kör&dans), Magnus Carlsson, Lisa(kör&dans), Linda Pritchard, Charlotte Perrelli och Linda Bengtzing.


Jessica Andersson med Thomas Di Leva, Charlotte Perrelli med Magnus Carlsson och Linda Bengtzing med Lasse Holm.


Magnus Carlsson.


Linda Bengtzing.


Jessica Andersson. Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson sittandes.


Linda Pritchard.


Magnus Carlsson, Thomas Di Leva, nya stjärnskottet Hilda och Linda Bengtzing.


Linda Pritchard.


Lasse Holm.


Charlotte Perrelli.


Linda Bengtzing, Linda Pritchard, Charlotte Perrelli, Magnus Carlsson och Jessica Andersson.


Thomas Di Leva, omringad av resten av artisterna.


Fantastiska artister! Magnus Carlsson, Jessica Andersson, Charlotte Perrelli, Lisa(dans&kör), Linda Bengtzing, Jennie(dans&kör), Magnus Carlsson, Hilda och Linda Pritchard.


Thomas Di Leva gick ut i publiken...


...och var inte alls långt ifrån oss, häftigt!


Magnus Johansson.


Nya stjärnskottet Hilda!! Wow, vilken tjej...!!


 

Grymma tjejerna Jessica Andersson, Charlotte Perrelli och Linda Pritchard sjunger 70 tals-hits.


Fullt ös på scenen!



Thomas Di Leva.


Underbara Charlotte Perrelli! Tillsammans med Hilda, Anders och kör&dans-Jennie.


Världens finaste Linda Prichard!


Lasse Holm, som är grundare av Diggiloo, men som också medverkar i showen.


Magnus Carlsson.


Fina Jessica Andersson!


Linda Bengtzing.


Lasse Holm.


Vackra Linda Pritchard.



Jessica Andersson gjorde en fantastisk tolkning av "Evita". Hon var såå vacker, och hade världens finaste mikrofonstativ. En sån skull man vilja dekorera!:)



Grymma Linda Bengtzing.


GREASE.....!!!


The girls...


...and the boys.


Charlotte Perrelli och Magnus Carlsson.


Linda Bengtzing.


Charlotte Perrelli.


Magnus Carlsson och Jessica Andersson.


Underbara Linda Pritchard!


Magnus Carlsson och Charlotte Perrelli.


Jessica Andersson.


Thomas Di Leva.


 

 

Jessica Andersson tolkar Lady Gagas låt "Alejandro", med kör&dans-tjejerna Jennie och Lisa, samt Linda Pritchard.


Linda Bengtzing dolkar Lady Gagas "Bad romance".


 

Charlotte Perrelli.


Ling Bengtzing, Charlotte Perrelli och Jessica Andersson.


Showen var helt magisk! Jag blir så imponerad av dessa otroligt talangfulla och begåvade människorna! Showen var indelad i två akter, med en paus imellan katerna på en halvtimma. Det här är absolut den bästa Diggiloo-konserten jag varit på! För jag har aldrig varit med om så många bra artister på en och samma konsert, och vilket ös det var! Helt galet!


Titta, vad häftigt! Ungefär halva showen, så har denna gigantiskt stora luftballong stått utanför showområdet, men i pausen, precis innan akt två skulle börja, så åka den iväg:) Fångade på bild, häftigt!


När vi gått in på showområdet, så fick vi massor av bra produkter!


Varsinn keps fick vi också:) Svart och vit fanns, själv valde jag en vit:)


Programboken 2011! En sån här måste man bara ha, och vi köper varje år. Det står massor av hela Diggiloo-historian, och hur varje Diggiloo-år byggs upp med låtval, val av artister mm. I årets bok var det också massor av fina bilder på årets artister, och så hade artisterna själv skrivit om sig själva, plus signerat!:)


Det här inlägget tog mig lång tid att göra, men det var det värt:) Imorses vaknade jag av regnsmatter på rutorna. Jag tycker att det är såå mysigt att vakna upp till det! Det känns som att jag inte hunnit med någonting av dagen hittills. Det regnar och regnar, men vi får hoppas att det snart håller upp, så att man kan gå på promenad, och ha ute Embla och Troja en stund. Jag har lite grejer att fixa med, och vet ni? Nu är det bara 6 dagar kvar tills jag får träffa favoriterna igen!♥


Ha en underbar dag! Puss!

Av Sara - 5 augusti 2011 19:26


Imorgon åker jag till Uddevalla, för att se Diggiloo! Det är så otroligt många bra artister med i år, och det är lika roligt varje gång! I år är Linda Bengtzing, Lasse Holm, Magnus Carlsson, Linda Pritchard, Charlotte Perrelli, Tomas Di Leva, Jessica Andersson och Magnus Johansson med. Jag har varit på Diggiloo två gånger tidigare, men då på Läckö Slott, men i år blir det Uddevalla istället! Det kommer att bli hur kul som helst!

Av Sara - 5 augusti 2011 19:22

                              


Idag vill jag ge tusen kramar till världens finaste Linnea, som skriver så gulligt om mig! Jag blev såå glad, när jag loggade in här idag, och fått en sån fin kommentar. Tack, Linnea! Du är underbar!! Kramar till dig! ♥

Av Sara - 4 augusti 2011 16:34

Hej! Hoppas att ni har en fin torsdag ♥ Snart helg! Sommarkursen rullar på hur bra som helst, och dagarna går verkligen jätte fort! Snart en vecka har gått, och det är mycket bättre än vad jag egentligen trodde, om jag ska vara helt ärlig. Imorgon, och sen helg, och sen är det en vecka kvar. Kommer nog att bli jätte bra! Jag är så nyfiken på vad ni har för er nu på sommaren! Ni har blivit väldigt dåliga på att kommentera, och det blir tyvärr så mycket tråkigare då. Ett tag skickade ni iväg en massa kommentarer, och då är blogg-lusten verkligen på topp! När man får tillbaks kommenterar och meddelanden ifrån er, då vet jag ändå att ni läser och att jag får tillbaka någonting. Så hoppas att ni börjar kommentera snart igen! ♥


I eftermiddags fick jag mig en ordentlig promenad i stan! Jag gick ända från Sommarkurs-lokalen till stationen, och därefter svängde jag in på Pressbyrån, för att köpa mig en frukt, och sen satte jag mig i busskuren och väntade på bussen. Passade också på att läsa några sidor i min bok, som jag började läsa för några dagar sedan. Jag är så dålig på att liksom komma på att jag ska sätta mig och läsa en bok, men när jag väl gör det, så kan jag sitta i flera timmar med boken framför näsan, ja, om det är bra såklart;) Vi lånade ju böcker i måndags, och jag valde en som faktiskt min syster har läst, och som hon tyckte var riktigt bra.


"Min typ brorsa", skriven av Johanna Lindbäck. Jag har ju inte kommit in i boken så bra än, har läst typ 50 sidor, men när man läser så kommer man in i handlingen bättre och bättre hela tiden och förstår allt mer. Lägg titeln och författaren på minnet, för det är en såå bra bok. Boktips!


Min mamma och syster har varit inne i stan en sväng idag, och när jag kom hem med bussen, så att dem dukat upp och gjort iordning fika, och som jag redan skrivit här i bloggen, så fullkomligt älskar jag små överaskningar! Enkla små saker, som inte alls är särkilt präktiga eller store, men som ändå räknas. Att någon sätter på min favoritlåt, som jag får vakna till på morgonen eller att någon gjort iordning fika när jag kommit hem från en lång dag. Och någonting annat som hunnit med idag är att hämta ut mina biljetter! Jag och kompis Madde ska till Skara den 13e augusti, och gå på Eric Saade och Timoteij-konsert! Det kommer bli sååå kul!! Och då får jag krama om mina favvisar igen♥


Två biljetter bokade! Jag längtar....!!!!


Jag tycker var väldigt längesen jag visade mina outfits här i bloggen, så jag tänkte att jag slänger in dagens!


Jeansshorts ginatricot, blommig tubtopp Axel&Ebba, vit jacka VeroModa.


Nu ska jag snart iväg på långpromenad med syster, innan det blir middag och mys på altanen med familjen. Hoppas att ni har en underbar dag! Puss!



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards