sarasvensson

Alla inlägg under november 2010

Av Sara - 26 november 2010 18:19

Nu har min röda fina jul-stjärna kommit upp i föstret. Visst blev det fint?


Har precis ätit middag med familjen och innan det var jag ute och fixade hos prinsessorna. På grund av all snö och den kalla kylan, så flyttade vi in buren i garaget. Buren är nu städad, fin och ren. Alla grejer, i kaninhörnan, som fanns uppe på altanen är inplockade och istället har vi gjort en mysig kanin-hörna i hörnet i garaget. Blev jätte jätte bra! Nu blir det varmare för mina älskade prinsessor. Kan ta och visa er hur det blev :)


Ikväll blir det idooooool!! :D vem tror ni åker? puss!


förresten, ska byta ut några bilder i min nuvarande header. Har ni några favorit-bilder som ni vill ska komma med? Hör av er :)

Av Sara - 26 november 2010 14:38

                 det snöar ute och på marken ligger decimter tjock snö,

            allt är täckt av snön. åhh, när vintern är som bäst!


Har precis kommit hem från skolan. Äntligen helg! Har massa kul inplanerat så jag är säker på att det kommer bli en riktig toppen-helg. Dagen i skolan har rullat på bra och varit hur kul som helst! Älskar verkligen syslöjd :)


Och ett plus i kanten var att naturbruksgymnasiet plus ett annat gymnasium var på min skola idag och visade upp sig. Sötåsen! Minns ni? Gymnasiet som fanns i mina tankar...djurlinjen och hundinriktning....


Hoppas att ni har en skön och vintrig dag, snart är det första advent!


puss!

Av Sara - 25 november 2010 19:15

                     mitt "roliga" sällskap från i eftermiddags tills nu.


oj, vilken dag! Här hemma snöar det för fullt och har gjort det sedan söndag/måndag. Det är såå mycket snö ute nu, riktigt kallt, men riktigt vintrigt och fint :) Det ligger decimeter-tjock snö på bilar, häckar, tak, ja, allt är täckt av den härliga snö.


Har haft en lång dag i skolan, började 8.30 och slutade 15.40 Imorgon slutar jag 14.10 Ska bli otroligt skönt :) Denna veckan har gått hur fort som helst! Snart helg :) Vad ska ni hitta på?


Sitter och ser på "vem vet mest", snart blir "halv åtta hos mig" och därefter det underbara programet "ladies på östermalm". Vad tittar ni på ikväll?


Hoppas att eran dag varit kanon!


Puss!

Av Sara - 25 november 2010 07:44

    Då var det torsdag! Känns som denna veckan gått hur fort som helst. Nu är det en ny dag och nya möjligheter. Jag hoppas att ni får en riktigt riktigt fin dag!


Vaknade sju idag, åt en god och ordentlig frukost, har precis varit ute hos världens finaste små prinsessor och sitter nu iordning och kikar ut på det fina vinterlandet utanför fönstret.


Om en stund blir kilar jag iväg till skolan, så vi hörs i eftermiddag!


puss puss!

Av Sara - 24 november 2010 19:38

    snön ligger som orörd på fönsterbläcket. Älskade vinter! Mer vinter-bilder i inlägget nedan. Nu blir det "bonde söker fru". Ha en mysig kväll, puss!   

Av Sara - 24 november 2010 19:29

                  bilder från när jag var ute i snön med prinsessorna i eftermiddags.


Åhh, vad jag älskar snön!! Det är så härligt!! Kallt, men underbart :D Någon mer än jag ska älskar detta enormt fina vinterland? Det har snöat konstant i snart 3 dygn nu och på marken ligger nästan 3 dm tjock snö. Både jag och mina små prinsessor gillar snön :D Vi har varit ute i snön i eftermiddags. Mysigt!


Och vet ni vad? Det är bara EN månad kvar till julafton :D Åhh, så härligt! Inte många veckor kvar i skolan, innan det är dags att få på långt och härligt jullov.


Nu till något helt annat, har haft en riktigt bra dag i skolan idag. Simning på morgonen och en riktigt rolig stafett i bröstsim. Dagen har flytit på bra. Det gillar jag :)


Hoppas att ni har en super-skön onsdag!!


Snart ska jag visa er mitt fina vinter-fönster :)


Puss!

Av Sara - 23 november 2010 18:37

En ny fin plansh fick följa med mig hem denna gång. Känns som jag haft min gamla planch jätte länge, så nu var det dags för en ny. Elina var så snäll och skrev "Till Sara♥" :)

Den nya planchen fick sätta sig där den förra satt. Under mina två vita hyllor.

Den gamla fick komma upp ovanför spegeln :)

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards