sarasvensson

Alla inlägg under november 2010

Av Sara - 19 november 2010 17:00

 

                      bild från google


Som ni nog redan vet, så älskar jag smycken :) Har hittat en underbart bra blogg, där Ulrika (Ullis) tillverkar egna smycken som hon sedan säljer. Jätte fina smycken och faktiskt inte alls särskilt dyrt. Hon tillverkar dessutom personliga smycken. Massa fina armband, halsband, nyckelringar, mobilsmycken, örhängen och ringar. Ta er en titt på http://designbyullis.bloggplatsen.se/


Klicka på länken, så kommer du direkt till bloggen, klicka sedan på headern en gång, så ser du alla fina smycken. Glöm inte att kika på kategorierna. Där kan du själv välja vilka smycken du vill se.

Av Sara - 19 november 2010 16:21

  Idag kom min efterlängtade iPod!! Gissa om jag är glad!! :) Fick med usb-kabel och ett par vita hörlurar. På denna toppen-iPod finns massa roliga spel, bild och film-mix, jätte bra musik-ljud. Har redan laddat in ett par låtar och provlyssnat :) verkligen super bra ljud!! 


Ni glömmer väl inte att hylla era idoler? Mer info finns i inlägget nedan. 


Vi hörs snart.

Puss och trevlig fredag! 

Av Sara - 18 november 2010 18:33

Nu ska DU få chansen att hylla din idol! Lämna en kommentar i detta inlägg och skriv några rader om din idol och varför just din idol ska hyllas här i bloggen. Glöm inte att skriva ditt namn! Jag fixar bild på din idol och du skriver några rader. Alla idol-bilder publiceras på tisdag.

Av Sara - 18 november 2010 17:24

  Yes, redan torsdag! Imorgon har jag kort dag och imorgon är det fredag! och imorgon är det "idol"! Ni glömmer väl inte att rösta på Linnea? :) Har precis pluggat klart no:n med syster. Vi har tränat och förhört varandra, för imorgon har vi prov, önska oss gärna lycka till, är ni snälla :) Imorgon efter skolan ska jag hem och greja lite, prinsessorna ska ut och så ska buren städas. På lördag förmiddag åker jag in till stan en sväng och på eftermiddagen blir det Boutiqe Violen-mässa med massa fina blomsterarangermang och grejer. Kommer nog bli jätte fint :) Och på söndag smäller smäller smäller det!! :D Tjiho vad kul det ska bli :) SKa verkligen bli underbart att träffa världens bästa tjejer igen ♥


Hoppas att ni har en riktigt skön och härlig torsdag, starshines!

Pussar!

Av Sara - 17 november 2010 19:15

Måste säga att jag verkligen älskar mysstrumpor, och då menar jag verkligen ääälskar!! :) Har flera par och gillar att gå runt i dom hemma på helgerna. Dom är gosiga, mjuka, bekväma...världens bästa strumpor! Kommer ni ihåg mina nya från Axel & Ebba? Köpte två par för 49 kronor. Ett par blå och vit-randiga och så ett mörkblått par med små söta möss på skaftet. Så söta :) Dessa går jag runt och myser i nu. Har även enfärgade med blom-dekorationer och så ett par rosa och ett par lila som jag köpte på Ö&B. Är det någon mer än mig som gillar dom?

                               enfärgade, randiga, mönstrade, dekorerade...

                     Mina favorit-strumpor om man sammanfattar det lite enkelt :)

Av Sara - 17 november 2010 18:36

      

dagens outfit = jeanstights H&M, vitt linne H&M, blommig blus H&M, munkjacka H&M och puderrosa tubhalsduk Lindex (kör även på mina matchande vantar till)



Vilken härlig ondag! Började dagen med simning inne i stan och sedan har dagen gått hur fort som helst. I like :) Redan onsdag! Inte många dagar kvar till helg. Lovely. På fredag eller lördag ska jag, mamma och syster in en sväng till stan för att kolla i två olika guldsmedsaffärer. Har länge önskat mig ett Sara-halsband i äkta silver, så nu ska vi kolla på lite fler olika varianter och prisklasser. Och på söndag är det dags igen :) Då åker jag och mamma till tibro, fikar, går på ett museém och så har vi bokat biljetter till timoteijs konsert. Åhh, det ska bli såå kul!! :) Rad åtta, kommer bli grymt bra. Då får träffa världens bästa tjejer igen för femte gången och den 15:e december är det sedan dags igen, på julkonserten, med timoteij och massa andra bra artister. Längtar! :)  


Hoppas att ni haft en skön onsdag, allihopa!! Hörs om en stund!

Puss!

Av Sara - 16 november 2010 19:15

     

Vilken dag!! Somnade sent igår kväll och vaknade tidigt imorses. Otur, otur, otur. Men men, så kan det vara ibland. Kom iallafall upp imorses, det var iallafall det viktigaste :) Tisdagar för mig brukar inte vara speciell jobbig, men denna tisdag har faktiskt varit riktigt stressig och väldigt väldigt lång. Kom hem från skolan tio över tre, tog mig en snabb mellis och sedan kilade syster och jag iväg till frisören. Glöm inte att kika in min systers blogg, www.karinsvensson.bloggplatsen.se

Iallafall, efter frisör-besöket gjorde jag klart min lilla sv-läxa tills imorgon, kollade igenom matten och repeterade lite no. Var såå trött när jag kom hem, klockan var ungefär fem, så jag orkade inte hård-plugga, vilket jag ibland brukar göra :) Har också duchat och nu sitter jag och vilar mig framför tvn. Skönt efter en sån här rushig dag!! :) 


Ni har väl inte missat mitt inlägg "en massa hundsnack"? Läs inlägget här nedan. Gillar ni också hundar, så kika in en toppen-sida, www.vovve.net


Tack, snälla fina gulliga underbara älskade ni för era besök!! ♥ Ni är helt fantastiska!!


Nu ska jag fortsätta ha en härlig tisdag, men med lite avkoppling :)

Love // Sara    

Av Sara - 15 november 2010 18:47

Igår påbörjade jag ett riktigt stort hund-inlägg, men som jag tyvärr inte blev klar med, så ni får läsa det nu istället. Ni som följt mig här ett tag och kanske också på min förra blogg vet att jag älskar djur. Drömmer om att i framtiden bli en riktigt bra hund-ägare till två fina hundar, som jag aktiverar på många olika sätt. Långa promenader, agility, vardagslydnat, lek. I "sara sarar" (förr förra gången) dök det upp en hund-fråga, vilket var jätte kul! Det var sååå kul att svara på den :) Frågan löd vilka hund-raser jag gillade mest. Då nämnde jag bla. yorken, bichon frisé och några fler.


I fredags tidningen, var det en hund-sida med dvärghundar, alltså små hundar. När jag läst hela den artikel fick jag många nya favoriter :) Det är så svårt dethär, alla är så små och söta, så man vet knappt vilka ens favorit-raser är, men det är ändå några som jag gillar extra mycket :) Är du också intresserad av hundar? På www.vovve.net hittar du hundbilder, hundfilmer, massa ras-fakta, valpar och mycket mer, så gå in och kika :)


Det jag ville säga med dethär inlägget, var att visa mina absoluta favorit-raser, men jag insåg att det blev mycket text förutom det :) Är det någonting man verkligen tycker om, är det lätt att spåra ur lite lätt och drömma bort :) haha, som jag nästan precis gjorde. Om att vara ägare till två hundar...


En cockerpoo kan variera mellan 25-45 cm i mankhöjd och vikten kan vara mellan 5-15 kg. Cockerpoon har oftast en päls som inte fäller. Pälsen är mjuk och mer eller mindre lockig. En cockerpoo kan ha många olika färger, som vit, brun och svart. De kan också vara flerfärgade.


 

Bichon frisé härstammar från Teneriffa. Den är glad och vänlig, och förr i tiden fanns den i många kunahus. Den lockiga och snövita pälsen måste borstas och tvättas regelbundet. En bichon frisé är anpassningsbar och livlig, och dessutom lekfull och livlig.


Yorkshireterriern är en liten och popolär sällskapshund, och som de flesta andra terrier är den vänlig och energisk. Den långa, släta och silkeslena pälsen kräver en del omvårnad och daglig borstning för att hållas fin. Pälsen är gyllenröd på huvudet, bröstet och benen, medans den är stålblå på nacken och ut till svanstippen.


 

En shih tzu mops är intteligent, livlig, alert, vänlig och självständig. Rasen är en god väktare och behoven för en shih tzu mops är att få mänsklig närhet, regelbundna promenader och metal aktivering. Shih tzun är en alert och livlig hund och dessutom självständig och stolt.


 

En Cavalier king charles spaniel är en livlig, behagfull och välbalanserad hund, men milt intryck. Den är glad, vänlig och aldrig aggresiv. Vikten ska vara mellan 5,5-8 kg.


 

Chihuahua är en av världens minsta hundraser. Rasen är uppkalad efter delstaten Chihuahua i Mexico. Rasen blev accepterad i USA år 1990. Den finns två olika varianter av chihuahuan, korthårig och långhårig. Chihuahuan är en glad, livlig, alert och modig hund.

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards