sarasvensson

Alla inlägg under november 2010

Av Sara - 11 november 2010 18:35

Imorgon, klockan halv sju på kvällen, ska alla åttonde klassare samlas på skolan. Vi ska ha en fredag ihop. Det blir tacos, film, övernattning och sedan på lördagen blir det frukost. Så imorgon, när jag direkt kommer hem, ska jag slänga i mig något, ut med prinsessorna en stund och även städa buren, packa, duscha och göra iordning mig.


Tror faktiskt att det kommer bli mycket trevligt. Hinner ev. med ett inlägg imorgon bitti och kanske också när allt är klart imorgon eftermiddag, men annars hörs vi inte förrän på lördag.


Tack snälla för alla fina kommentarer om Embla och Troja! Blir alldeles varm i hjärtat ♥


/ Sara

Av Sara - 11 november 2010 18:28

                           bild från underbar skogspromenad i vackra lidköping


hej och hå, vilken dag!! Vaknade med huvudvärk och kände inget positivt till att gå upp och sedan gå till skolan. men men, det är bara att kila upp, äta en ordentlig frukost, göra iordning sig och ut till prinsessorna. Mina fina tjejer är min lycka och kärlek och förgyller mitt liv!! ♥ så glad över att dom finns!


Hade en lång lång dag i skolan idag. Slutade inte förrän tjugo i fyra, men som tur var gick huvudvärken över efter några timmar i skolan, så när jag väl var hemma var huvudvärken väck :) underbart!


Nu i eftermiddag har jag pluggat no, tyska och så passade jag också på att läsa ut min sv-bok som jag ska ha skriftligt redovisad och klar på måndag. Prinsessorna har även fått vara ute en stund i snön och nu har jag precis ätit middag. Vi hörs om en stund! Puss!

Av Sara - 10 november 2010 17:56

                                   a snowy and wonderful wednesday!


Har haft en mycket härlig dag, mycket snö och mycket glada miner! Lovely. När syster och jag var ute i snön med prinsessorna för en stund sedan busade och lekte mina fina prinsessor av lycka. Älskar snön och vintern. Att sitta och mysa framfört tvn, tända ljus och bara mysa! Det har redan nu börjat snöa lite mer, så nu är jag ännu gladare! Nu har jag precis tagit mig en dusch och snart blir det middag med familjen.


Har förresen pluggat so idag med syster. Vi förhörde varandra och repeterade inför morgondagens muntliga prov. Önska mig gärna lycka till, är ni snälla :)


Förresten, vet ni hur många besökare jag hade förra månaden? :) 358 stycken!! ♥ Blev jätte glad när jag såg det!! :) ni som följer mig, ni är underbara! ♥ så all kärlek vill jag därför ge till er! :)


Puss!

Av Sara - 9 november 2010 19:03

                                            my window at home  


Det fortsätter att snöa här hemma. Syster och jag har precis satt oss nere vid tvn, tänt ljus och snart ska jag duka upp med frukt och vatten. Jag passar på att skriva till er, medans Karin ser på "vem vet mest?" och ropar svaret rätt ut   


Ha en mysig kväll!


Puss!

Av Sara - 9 november 2010 17:24

                              bilder från när jag var ute med prinsessorna för en stund sedan ♥


Vilket snö-kaos det har varit här hemma idag! Det har snöat och blåst hela dagen. När jag rullade upp rullgardinen imorses hörde jag något konstigt som jag inte hade hört på väldigt väldigt länge...det var snö-skotts-ljudet!    Pappa skottade för fullt ute på trappan. När jag väl hade sett hur mycket snö det faktiskt var, rusade jag upp och ville bara ut och slänga mig i snön, haha, så kan det går, man det gjorde jag förstås inte, med tanke på att jag skulle till skolan idag.


Men nu i eftermiddag har jag och syster varit ute med prinsessorna och lekt i snön. Tro det eller ej, men snö är något som mina tjejer verkligen älskar! Härligt att se.


Det snöar fortfarande och snart ska jag äta middag med familjen och sedan ska jag läsa lite ur min sv-bok, inte många sidor kvar nu :) Efter det blir det ev. en liten so-repetering innan det är dags för mys och avkoppling framför tvn. Hur är det förresten hos er? Har snön kommit? Skriv och berätta   


Hoppas att ni haft en lika härlig dag som jag! Puss på er!

Av Sara - 9 november 2010 07:53

kofta - KappAhl

blus - H&M

linne - H&M

jeanstights - H&M


Och till detta blir det min tjockjacka från VILA och uggs. 


Det fortsätter att snöa och nu har jag precis gjort iordning mig det sista. Redo att om några minuter kila iväg till skolan i blåst, snö och kyla. Brrrr.....


Puss!

Av Sara - 9 november 2010 07:35

   

Godmorgon! Här hemma snöar det för fullt. Det är 5 minusgrader, blåst och snö. Hoppas nu att snön hänger i sig, så att prinsessorna får njuta av den första snön i eftermiddag. Dom älskar verkligen snö. Nu ska jag om en stund iväg till skolan, har en härlig tisdag, så hörs vi i eftermiddag! Puss!

Av Sara - 8 november 2010 17:55

  Shit, vilken dag. Somnade inte förrän elva igår kväll och vaknde klockan sex, fast jag egentligen ska sova till sju. Kilade upp och åt frukost med syster och gick sedan ut till världens bästa prinsessor ♥ Min lycka och kärlek! Gjorde iordning mig och gick iväg till skolan. Dagen har rullat på bra, även fast det är jobbigt och tröttsamt att gå i skolan igen efter ett skönt lov.


Nu i eftermiddag har jag pluggat järnet med syster. Vi har hunnit med att träna vår eng-redovisning som vi har jag onsdag, vi har förhört varande på so och tränat no. Underbart underbart att hinna med mycket! Har också varit ute med mina fina prinsessorna nu i eftermiddag.


Nu har jag precis ätit middag med familjen och innan det tog jag mig en varm dusch. Ikväll blir det mys!


Senare idag eller imorgon avslöjar jag det "hemliga" jag nämde igår.


Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards