sarasvensson

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 19 mars 2012 17:21

Hej!! Hur mår ni? Här är det jättebra! Idag har jag haft en riktigt bra dag i skolan. Måndagar brukar annars inte vara speciellt roliga, i och med att jag slutar väldigt sent och sen så är det många jobiga lektioner också, men man överlever... som du är :) Morgonen spenderade jag inne i Falköping med min klass, där vi och tre andra niondeklassar från kommunen dansade! Vi håller ju på och tränar inför en avslutningskväll, då alla kommunens nior ska dansa. Det är superkul att öva, och alla dessa träningstillfällen har verkligen varit guld värda. Man har lärt sig så himla mycket!! Och det märker man på alla andra också, man vågar ta mer intiativ och man vågar verkligen ta ut svängarna mer och mer nu, och det syns verkligen :) Så det är superkul!


Annars så har det varit en vanlig dag i skolan, förutom den otroligt roliga dans-förmiddagen :) Jag och min klass fick också besök idag, på en av våra lektioner. Berättar mer om det strax! För då tänkte jag även visa den fina presenten som jag fick i och med besöket :)


Ha det bra, så hörs vi snart!!! ♥


 

Av Sara - 18 mars 2012 11:46

Lite fler bilder från förra helgens magiska vistelse i världens finaste stad, Lidköping!!


         


Ha det bra!! I eftermiddag får ni "Dagens bild" :)


Sara

Av Sara - 18 mars 2012 11:40

Hej! Hoppas ni har en härlig söndag! Jag har precis pluggat lite tyska, och innan det var jag ute på en skön långpromenad här hemma i Gudhem. Vårtecken och fantastiskt fint väder!!


     


Snart kommer lite fler bilder från förra helgen i Lidköping! Har ju redan lagt upp några, men har glömt av att visa er alla :) Så snart får ni ta del av det!!


Puss ♥♥

Av Sara - 17 mars 2012 18:55

 

Hoppas ni mår bra!! Min eftermiddag har jag ägnat åt att dels plugga en del, men också åt att vara ute med Embla och Troja och städa deras bur, som inte heller hanns med igår i och med att jag var i Skara. Förresten, har ni någon favoritbild som har med våren att göra, och som jag laddat upp här på bloggen? Har ni någon favorit så säg gärna till. Jag kommer nämligen att delta i en fototävling där man kan vinna finfina priser, och då är temat "Vårbild". Jag har några stycken som jag tycker är fina, men den måste ju vara toppenbra när den ska skickas in till en tävling såklart :) Så jag får helt enkelt fundera vidare, men som sagt, har ni några förslag på bild så säg jättegärna till, det är bara roligt och det hjälper ju mig också. Nu ska jag snart ta mig en dusch och sedan åker mysdressen och mina goa duntofflor på! Härligt med lördag och helg, då man kan mysa framför tvn och bara ligga och lata sig i soffan, och veta att man inte behöver gå upp tidigt till skolan imorgon :) Önskar er en jättefin kväll!! Sköt om er, så hörs vi imorgon.


Puss!!!


♥♥ Sara

Av Sara - 17 mars 2012 14:12

Lördagsplugg här hemma just nu!! Har suttit med en tyskaläxa som jag har tills nästa vecka, och nu tänkte jag skriva en del på min svenskapresenation. Hoppas ni har en härlig lördag!! Puss ♥


 

Av Sara - 17 mars 2012 11:42

 

Vackra vackra Lidköping!! Mitt favoritställe. Där bor min mormor, så jag och syrran åker ofta dit och bara myser. Det är sann avkoppling, att promenera vid Vänern och i skogen, och man njuter så himla mycket. Att bara kunna åka ifrån allting någon gång är guld värt, och det vet jag att vi alla behöver någon gång ibland. Så då passar jag på att bo några dagar i mormors fina hus i Lidköping. Många somrar och lov har jag spenderat där, tillsammans med min syster. Det är alltid lika mysigt och vi har alltid lika roligt. Att slänga sig i Vänern och njuta av en vacker sommardag är bland det bästa som finns. Sååå härligt! Jag har ju sökt till floristlinjen där, och tanken är att i framtiden kunna bosätta sig i just Lidköping. Där vill jag vara. Punkt.

Av Sara - 17 mars 2012 11:38

   

Jag är med på bloggplatsens startsida!! :D Jättekul!! På första bilden med ett av mina senaste inlägg, och på andra bilden som senaste inloggad! :)


♥ Sara

Av Sara - 17 mars 2012 11:31

     

Lägesrapport här hemifrån!! Nu har jag precis städat klart hela rummet. Det tar sin lilla tid, men det är det värt :) Älskar att ta ordning och reda på mina saker, samtidigt som det är rent och fint. Lovely! Nu blir det snart lunch, men innan tänkte jag visa er vad jag fick syn på lite tidigare idag :)


Puss!!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards