sarasvensson

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 14 mars 2012 19:17

   

Titta vad jag fick syn på för en liten stund sedan!! Mitt senaste inlägg här på bloggen är just nu med på bloggplatsens startsida över de senaste inläggen, kul!!! Det är alltid lika roligt varje gång man får syn på sånt :) Puss och ha en fin kväll!!

Av Sara - 14 mars 2012 19:08

Halloj! Allt bra? Här är det fint!! Idag har jag haft en ganska annorlunda dag, för imorses satt jag i två och en halv timme i skolan och skrev ett nationellt prov i kemi. Det var två olika delar, och ja, men kan väl säga som så att det tog sin lilla tid :) Vi hade tränat och förberett oss, men det var såklart nervöst ändå. Men men, det gick hur som helst mycket bra måste jag säga!! Till och med bättre än vad jag trodde :) Kemi är kanske inte riktigt "mitt" ämne men är det så att man försöker och gör sitt bästa, så går det fint ändå :) Proven är i alla fall skrivna nu och jag känner mig oerhört lättad. Eftermiddagen har jag ägnat åt att jobba med min sv-presentation som jag ska hålla om några veckor. Torsdag och fredag kvar nu, sen helg!! På fredag efter skolan blir det dessutom en sväng till Skara för lite ärenden :) Kul! Hoppas ni har det bra!!


 

                                                 Mina finaste!! ♥♥♥♥


Puss!!


♥♥ Sara

Av Sara - 13 mars 2012 20:09

Hej, fina ni!! Hoppas att allt är bra. Här är det fint! Förutom att jag sitter här med värsta huvudvärken, jag som annars aldrig har ont i huvudet... Min vecka har börjat riktigt bra, hoppas att eran också gjort det!! I måndags hade jag studiedag och ledigt från skolan, otroligt skönt. Jag spenderade min härliga långhelg (lördag-måndag) på ett ställe som jag älskar, Lidköping. Det är världens vackraste stad, och jag trivs där så himla bra. Jag vet inte vad det är, men jag känner bara så mycket lugn och ro när jag kommer dit. Det har kanske mycket med och göra att man lämnar vardagen och allt som har med skolan och göra, och istället får känna sig lite ledig. Det är guld värt!! Det är otroligt mycket i skolan just nu, som tyvärr har resulterat i dålig uppdatering här på bloggen, jättetråkigt såklart, sorry!! Men det är samtidigt ingenting jag kan göra åt. Jag försöker och det vet ni!!


 

Vi har haft strålande sol, och varmt och härlig väder alla dagarna!!! Hur gött som helst! Det här är den nya bron som byggts vid Vänern. Det är en fortsättning på strandpromenaden nere vid sjön, sagolikt vackert. Fin utsikt över Kinnekulle också!


 

Gissa om vi njöt av vädret?! :) Syster yster och jag var ute och gick minst en gång om dagen... ibland två!! Det är såå otroligt härligt, en enorm avkoppling.


   

Underbar skogspromenad med utsikt ut över Vänern.... ♥!!!!


Ha det bra!!


Sara

  

Av Sara - 9 mars 2012 17:13

Hej, fina ni! Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp! Det är oerhört mycket i skolan nu, i stort sett fram på påsklovet, så jag lägger all min tid och energi på det just nu. Det är sista året och faktiskt sista terminen på grundskolan nu, snart gymnasiet! Det känns otroligt kul och väldigt spännande, men det är några månader kvar att kämpa på, sedan får man syssla med något man älskar! L-Y-C-K-A ♥

Och det har faktiskt inte varit någon stor idé att blogga heller, för mina vardagar ser alltid samma ut. Skolan, hem och plugga. Och det är kanske inte något som är så roligt att ta del av. Men så fort jag hittar på något extra och tycker att det är någonting att skriva om, så får ni givetvis ta del av det :)

Idag har jag haft en kort dag i skolan med endast tre lektioner, skönt! På idrotten idag så hade vi simning inne i stan, då vi först betygsimmade. Det innebär att man på valfritt simsätt ska simma så många längder man hinner på 20 minuter. Man tänker ingenting, man har bara mål hela tiden. Först 5, sen 10, sen 15, sen 20... Förra veckan simmade jag 23 längder och idag hann jag faktiskt med hela 25! Mycket nöjd :)

När jag kom hem från skolan tidigt i eftermiddags så blev det först fredagsfika med syster, innan det var dags att städa Embla och Trojas bur, ha ute dem en stund i hagen och efter det städa rummet! Mycket ska hinnas med, men det är härligt :) Nu sitter jag faktiskt i mitt nystädade rum, och jag bara njuter av att det är så rent och fint. Och ordningen, wow!


Hur är vädret hos er? Här hemma är det världens tråkigaste väder! Jag blir så less! För bara någon vecka sedan hade vi strålande sol och vårvärme, men nu är det bara blask. Så otroligt tråkigt! Vinterland eller vårväder, tack :) Men våren kommer! I mitt fönster just nu startar jag våren i och med mina gröna detaljer. Grönt är vår, helt klart! I fönstet annars är det väldigt mycket vitt, förutom en ljusrosa plastos. Men nu matchas det även med en grön ram och en grön kruka. Fint!


Nu ska jag alldeles strax börja packa inför imorgon! Tidigt imorgon bitti åker nämligen jag och syster till Lidköping. Vi ska bo hos mormor till måndag, för då har vi nämligen studiedag. Hur härligt som helst! Helgen ska vi spendera på bästa sätt, nämligen hos kära mormor. Jag känner verkligen att jag behöver komma bort från allting nu, för det är så mycket på hemmaplan. Så det ska bli oerhört skönt att få sova ut på mornarna, äta en lång och härlig frukost, promenera i skogen och njuta av den vackra staden. Jag tar i och för sig med mig en hel del läxor, men samtidigt så behövs det. 2 timmars plugg, sedan promenad vid sjön! Avkoppling! På måndag blir det en heldag på stan tillsammans med syster, då vi ska vårshoppa! Tjoho, vad kul!


Hoppas att ni har en underbar fredag, och att eran helg börjat på bästa sätt! Mello-final imorgon!! Fantastiskt!


Ha det gott!


Sara 

Av Sara - 4 mars 2012 17:51

Hallå raringar!! Hur har ni det? Jag har det jätterbra!! Jag har haft en fantastisk helg som jag tänkte berätta lite om nu. I fredags hade jag kort dag i skolan, så direkt när jag kom hem från skolan så blev det mysig fredagsfika med syster och sen passade jag på att hinna med en hel del. Embla och Troja fick komma ut en stund i trädgården, deras bur blev städat och rummet likaså!!


Igår sken solen och vi hade fantastiskt vårväder, så då gav jag mig ut på en långpromenad med mamma och syster. Vi gick jättelångt, och det var såå härligt!! Det blev också en hel del plugg på eftermiddagen, och såklart laddade man upp inför Melodifestivalen och andra chansen!! :D Såg idag att mina tre senaste inlägg har handlat om Timoteij och mello :) Men så blir det när det finaste man har ska vara med om något stort!! ♥ Änglarna mina!


Idag har jag passat på att plugga en hel del inför den kommande veckan. Det är mycket i skolan nu, men jag får faktiskt lite längre ledighet än vanligt i början av nästa vecka :) Jag har kort dag på fredag, ledig lördag och söndag, plus måndag! Långhelgen ska spenderas i Lidköping hos mormor med syster, och det ska bland annat vårshoppas :)


Hoppas att ni har haft en toppenhelg!!! Stora kramar ♥


 

Av Sara - 4 mars 2012 17:46

När jag loggde in här på bloggplatsen idag, så läste jag att snart, snart kommer bloggplatsen att finnas som app!! Jag kommer alltså att kunna blogga direkt från mobilen och skriva till er. Så, så fort bloggplatsen-appen dyker upp i min Android Market så ska jag självklart ladda ner den! Kommer bli jättebra!!! :) Pusss!!


Av Sara - 3 mars 2012 21:42

 

Jag kan verkligen inte vara annat än STOLT nu!! Jag är så fantastiskt glad över att Timoteij kom till andra chansen, och över att de fick göra ännu en mello-vecka som jag vet att de tyckt ha varit väldigt roligt. Dom va helt UNDERBARA ikväll, och gjorde såå otroligt bra ifrån sig!! Det var så spännande, och jag ringde och röstade så många gånger jag bara hann!! Jag tror inte att svenska folket förstår hur otroligt begåvade de här tjejerna är. Dom strålade verkligen, som dom änglar dom är. Det hade varit fantastiskt att se tjejerna i Globen, men samtidigt så vet jag att de gjorde sitt allra bästa och mer kan man ju faktiskt inte göra! Det är som man vill gråta av stolthet och skratta av lycka på samma gång, för dom vara sååå BÄST!! Deras glädje och energi på scenen. Musiken och instrumenten. Sången och hela showen. Wow!!!!! Bästa tjejerna ever!! Och innerst inne, så känner jag egentligen inte att det gör något att det inte räckte ända fram. Jättetråkigt såklart, men det är så det är.


STOLT är jag i alla fall, och superlycklig och glad över den här resan som tjejerna fått vara med om!!!

Av Sara - 3 mars 2012 19:34

 

Nu är det mindre än en halvtimme kvar tills andra chansen drar igång från Nyköping!!! Jag är sååå nervös, och det ska bli hur spännande som helst! Nu hörrni, röstar vi på Timoteij!!!!


För att ringa och rösta, här är nummret: 099-202 02


Tjejerna tävlar i duell 2, och man kan inte ringa och rösta på Timoteij förren duell 1 är avslutad.


Nu röstar vi järnet!!! :D Ha en bra kväll. Puss ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards