sarasvensson

Alla inlägg under mars 2012

Av Sara - 3 mars 2012 17:31

                 

Finaste, goaste, underbaraste Timoteij ställer sig ikväll på andra chansen-scenen i Nyköping!! Först duellerar tjejerna mot Andreas Johnson, och vinner dom den duellen så tävlar dom mot antingen Dynazty eller Top Cats (beroende på vem som vinner den duellen). Det är så spännande och såå roligt, men samtidigt så kan det gå över väldigt fort, och det är det som gör att det blir så mycket spänning och nervositet. Jag tror på mina tjejer, för dom är bara BÄST!! Men tyvärr kan det ju vara så att svenska folket inte riktigt förstår sig på hur otroligt begåvade dom är :) Givetvis har dom mitt stöd även ikväll!! Jag önskar verkligen att jag kunde vara på plats i Nyköping och se allt live som jag gjorde i deras deltävling i Göteborg då jag vann biljetter dit. Men, Timoteij ska få mitt fulla stöd ändå!! Jag ska ringa och rösta så många gånger jag bara hinner! För jag känner såhär, är det några som verkligen förtjänar att stå i Globen, så är det mina tjejer. Punkt.


Timoteij är laddade och dom tycker det ska bli jätteroligt! Dom är glada över att gått vidare, och lyckliga över att få spela låten en gång till i tv!! Dom har grymmaste låten och coolaste showen ever! Man ser verkligen på Timoteij att dom älskar det dom gör. Och dom är såå otroligt värda allt kul de får vara med om!! Jag är så glad och lycklig för deras skull. Men som sagt, ikväll är det tävling som gäller igen! Jag börjar faktiskt bli riktigt nervöst :) Jag känner verkligen de här tjejerna så väl nu och vi har en fin kontakt, efter alla gånger vi träffats. De är helt fantastiska och underbara mot mig! Och jag är så glad över att de finns i mitt liv.


Ikväll ska röstas!! :D Hoppas ni tänker göra detsamma!! Tjejerna tävlar i duell 2.


099-202 02!!!!! :D


Men oavsett vad som händer i tävlingen ikväll, så kommer de alltid att ha mitt stöd. Jag kommer finnas där för dom oavsett vad som händer, för jag älskar de så väldigt mycket!! ♥


HEJA TIMOETIJ!!!!! TJEJER, LÅT HAVET STORMA!!!! :D



Av Sara - 2 mars 2012 17:29

Hej! Hur har ni det? Jag har det jättebra!! Det är alltid så härligt med fredagar, då man dels har en helg framför sig och så slutar jag dessutom tidigt. Jag har bara tre lektioner, vilket är riktigt nice! På idrotten idag åkte klassen och jag in till Falköping, där vi simmade. Idag var det dags för betygssimning, och på 20 minuter hann jag med att simma 23 längder. Jag är mycket nöjd! Efteråt var man riktigt trött kan jag säga, både mör i armar och ben. Jag har i alla fall haft en riktigt bra dag i skolan, och man märker verkligen att våren och ljusare tider är på väg nu, för allt är så himla glada i skolan :) Och då blir ju jag också glad!!

Eftermiddagen har jag ägnat åt att dels fredagsfika med syster, men jag har faktiskt också gjort lite nytta! Jag och syster yster var ute en lång stund med Embla och Troja i koppel och trädgården, det är så skönt för dom att komma ut i så fint väder. Nu börjar ju faktiskt marken att torka upp också, så snart kan vi ta ut hagen. Vårtecken!!

Jag har också passat på att städa prinsessornas bur, och så har jag storstädat i mitt rum. Härligt att vara ledig såklart, men det är faktiskt riktigt gött att hinna med mycket :)


       

Några bilder från rummet...

Idag är även Expressen köpt!! Jag var bara tvungen att ha både Expressen/GT och Aftonbladet efter Timoteijs deltävling i Melodifestivalen, så roligt med mycket bilder att sätta in i pärmen! Johanna tipsade om att de hade gjort ett sport repotage för Expressen, så den var jag tvungen att ha idag :D Ett stort, fint repotage med underbaraste favoriterna att läsa, gör ju inte direkt denna fredagen sämre!


 


Ha det bra!


Sara

Av Sara - 1 mars 2012 19:31

       


På lördag ställer dig världens finaste Timoteij på Andra chansen-scenen i Nyköping!! Tjejerna åkte här hemifrån igår, så nu håller dem på att repa och fixa en massa tills det smäller igen. Jag är så otorligt glad över att dom fick en chans till, det är dom verkligen värda. De älskar verkligen det här, och alla fyra är strålande glada över att få göra en melodifestivals-vecka en gång till! Jag önskar verkligen att jag var på plats i Nyköping, för det ögonblicket när jag var på plats i Scandinavium i Göteborg glömmer jag aldrig. Det kändes hur fint som helst att kunna vara där för Timoteijs skull, och stötta och heja! Nu på lördag sitter jag bänkad framför tvn, och röstar och röstar och röstar!! :D Jag hoppas innerligt på att svenska folket verkligen förstår hur otroligt begåvade de här tjejerna är. Det är som man vill gråta av stolthet, samtidigt som man vill skratta av lycka. Detta är mina fina, underbara bara!! Och på lördag ska vi allihopa rösta fram dom till en finalplats i Globen!!! :D HEJA TIMOTEIJ!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards