sarasvensson

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Sara - 8 februari 2012 20:28

   

Ni har väl inte missat att man kan skriva ut idolbilder på Melodifestivalens hemsida? Här ovan ser ni Timoteijs idolbild, som jag såklart har skrivit ut :) Alla andra artisters bilder är också signerade!! Kika in allt detta på mellos hemsida HÄR


Puss!

Av Sara - 8 februari 2012 20:20

     


Titta, vad jag fick i skolan idag!! Massor med idolkort på Timoteij, närmare bestämt nio stycken :) Som jag säkert har skrivit här i bloggen tidigare, så känner min svensk & engelsklärare Cissi, så det är finaste Cecilia som är anledningen. Nu slipper jag köpa det nya idolkortet nästa gång jag träffar tjejerna!! :)


Tack så jättemycket!!

Av Sara - 8 februari 2012 20:07

Den här veckan är bara hur bra som helst, och jag njuter oerhört mycket av tillvaron just nu. Dagarna går fort, och snart är jag på plats i Göteborg och i Scandinavium!! Ahh!! :D Igår skrev jag mitt första nationella prov i svenska. Det var en läsförståelse, och det kändes faktiskt riktigt bra. Imorgon skriver jag ett till nationella, då det blir en längre skrivuppgift. Det kommer nog att passa mig utmärkt, för att skriva är lite av min grej. Sedan är det en del kvar, och det är en muntlig uppgift! Sedan tillkommer ju prov i matte och engelska också, men det ska nog gå bra det med! Sedan är det ju alltid ett speciellt nationellt prov som tillkommer i annat ämne än svenska, matte och engelska. Så på vår skola är det bestämt att vi nior dessutom ska göra ett nationellt prov i kemi! Det ni!! :D


Min onsdageftermiddag har jag ägnat åt att skriva på min so-uppsats som jag har inlämning på efter sportlovet. Det tar sin lilla tid, men det är det absolut värt, för resultatet kommer att bli hur bra som helst! Det gäller att hitta en rätta och positiva inställningen i allt man gör. Det är mycket projekt som har börjat i skolan nu, så det gäller att prioritera.


Nu laddar jag inför prov imorgon igen! Och imorgon får jag dessutom höra 1 minut med Timoteijs "Stormane hav" :D LYCKA!!


Hoppas att allt är bra med er!! ♥ Stora kramar!!


                                    

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards