sarasvensson

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Sara - 10 februari 2012 18:50

   

Jag är helt såld på "Stormande hav". Det är den absolut bästa låten jag hört på evigheter. Jag fattar inte hur man kan vara sådär begåvade! Det är helt ofattbart!! Timoteij är det absolut bästa som hänt mig!! Jag älskar rytmen och melodin, låten och det musikaliska, tjejernas glädje och energi på scenen, deras skönhet och utstrålning, instrumenten, ja, allt!! Går tjejerna inte vidare imorgon så är det något allvarlig fel :D Haha! Nej, men alltså, hur många av de andra artisterna har en sån utstrålning och energi som Timoteij ha? Exakt, inga! Jag kan liksom inte sluta lyssna. Det är alldeles för bra för att vara sant. Helt galet är det.


Här hemma har jag precis ätit middag tillsammans med familjen! Det är så härligt att alla är samlade!! Då njuter man verkligen. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Jag älskar mysiga hemmakvällar då man bara kan ligga och vila sig. Det behövs verkligen ibland. Nu ska jag ta mig en snabb dusch, och sedan åker mysdressen och duntofflorna på! Härliga fredag!


Kram på er!!

Av Sara - 10 februari 2012 16:15

Jag har ägnat en del av eftermiddagen åt att bestämma vad jag ska ha på mig imorgon. Det smäller i Scandinavium, bästa tjejerna ska tävla med världens grymmaste låt, och jag ska vara där och stötta och heja!! Det ska bli helt fantastiskt!! Jag har laddat och taggat inför den här kvällen i en hel vecka nu, för det var faktiskt i förra fredagen som jag fick reda på att jag hade vunnit :)


 

Skinnshorts H&M, ceriserosa topp och cardigan H&M, halsband ginatricot, strumpbyxor Åhléns City


 

 

Nu är jag taggad för att heja fram världens bästa tjejer imorgon!!! :D


Hoppas att ni har en fin fredag!! Nu ska jag sätta igång och städa rummet, sen blir det långpromenad med syster yster. Härligt!!


KRAMAR till er!! ♥


Av Sara - 10 februari 2012 13:38

       

                            En av buketterna som jag gjorde under min Interflora-praktik i höstas.    


Har precis kommit hem från skolan, och sitter och njuter av att min en veckas ledighet börjar här och nu! Det känns helt underbart, och det känns verkligen som att denna ledighet behövs nu. Det är mycket i skolan, så självklart ska jag passa på att jobba lite med mina skolarbeten, så att man ligger i fas. På lovet nu, blir det dessutom en del mopedteori och även en hel del vila. Det ska bli så härligt!! För tillfället lyssnar jag på världens absolut BÄSTA låt!! Stormande hav med Timoteij, och imorgon får jag gå ombord på riktigt. Lycka! Fast nu får jag bara höra 1 minut av låten, men det är alltid något. Jag fattar inte hur man kan vara sådär begåvade! Det är helt oafattbart!! Bästa tjejerna ever!


Hoppas att allt är bra med er, nu i eftermiddag ska mycket hinnas med så vi får se lite hur uppdateringen blir!! Lovar att skriva när jag har lite tid över.


Stora kramar till finaste ni!! ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards