sarasvensson

Alla inlägg den 15 februari 2012

Av Sara - 15 februari 2012 21:11

Hinner faktiskt att visa er mina nya inköp idag :) Är riktigt nöjd!!


 

Skinnjacka, BikBok


Vårjacka, BikBok


 

Huvtröja, H&M


     

Träningströja, Stadium.


 

Sport-bh, Stadium. Blir perfekt med denna till min nya tröja, plus mina svarta träningtights!! :)


Detta köpte jag, plus conceler. Det känns hur härligt som helst att få köpa lite vårkläder nu! Vårkläderna är faktiskt mina absoluta favoritkläder under året, så sånt är alltid lite extra roligt att köpa. Jackor inköpta, sen kommer jag att använda mina Converse från förra året, och så ska ett par EXANI´s tygskor köpas in, som Timoteij gjorde reklam för :) Ett par ljusrosa, tror jag att det blir. Det blir garanterat en hel del blusar och tunna toppar nu i vår, till tajta jeanstights. Me like :) Puss!

Av Sara - 15 februari 2012 20:36

 

Jag har haft en riktigt bra dag i Göteborg idag!! Jag gick upp tidigt imorse, för tåget till Göteborg gick redan 08.50 Härligt att ta vara på dagen riktigt ordentligt!! Jag känner att jag är i Göteborg väldigt ofta nu förtiden, men det är verkligen en stad som jag tycker om :) Det finns massvis med butiker som inte finns här hemma runt omkring, och sen finns det så oerhört mycket annat att göra om man inte vill shoppa. Massor med mysiga cafeér att sitta och mysa på till exempel :) I lördags åkte mamma och jag bil ner, men idag tog familjen och jag tåget! Det funkar faktiskt väldigt bra, och det inte alls något krångel. Sedan är det inte alls långt att gå från stationen till nordstan, som vi började vår shoppingdag på. Jag är helt överlycklig när jag kommer till storstan, för det finns så otroligt många affärer som inte finns här hemma i Skaraborg. Så då är det extra roligt att shoppa :) Jag hittade mycket fint om jag fotar och visar er imorgon, tänkte jag! Det blev en god lunch på en fantastisk resturang. Syster yster tog lite bilder, ska se om jag kan visa er :) Det var så himla fint!!! En av de absolut bästa och vackraste restaurangerna jag ätit på. Galet gott! Hela eftermiddagen fortsatte vi vår härliga shoppingdag och vi gick i massvis med butiker. Jag bara älskar att planera in en sån här dag ibland, då man umgås och får lite saker köpta :)


På eftermiddagen så fikade vi också på Göteborgs finaste café, "Café Vanilj" som ligger vid avenyn. När mamma och jag var ensamma i Göteborg på höstlovet så fikade vi där, då vi även bodde på hotellet som ligger vägg i vägg. "Hotell Vanilj" heter det. Riktigt bra!! Det är så underbart att efter en lång dag med endast en massa shopping, äntligen få sitta ner lite och vila benen :) Och sen är det ju riktigt mysigt att fika också. Glada och nöjdaa gick vi från Göteborgs alla köpcentrum till stationen för att ta tåget hem till Falköping igen. Det blev en riktigt härlig och bra dag i goa Göteborg tillsammans med familjen!!


Imorgon ska ni få se bilder på mina nya köp, så missa inte det :)


Kraaaaam, underbara läsare!! ♥


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards