sarasvensson

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 21 juni 2011 11:46

Hej! Hoppas att ni har det bra ♥ När jag loggade in här idag, så hade jag fått 3 nya kommentarer, precis som igår, jätte kul! Tack så hemskt mycket :) Idag är det tisdag, vilket innebär hemmadag för min del. Skönt! Jag tog mig en sovmorgon även idag, och har precis varit ute på en liten promenad med syster. Det blåser och är ganska så kallt idag.


Underbara rosenbuskar, som vi har här hemma. Alla blommor är så fina nu! Allt har liksom slått ut, och man märker att det är sommar:)


Här hemma har Embla och Troja precis fått komma ut. Mina fina tjejer!


Fin blomdekoration, som står nedanför våran trappa, upp till altanen. Somrigt och fint!


Nu ska syster och jag snart börja med lunchen. Ha en bra dag, så hörs vi lite senare! Puss!

Av Sara - 20 juni 2011 16:22

Underbara, härliga måndag! Det regnar ingenting just nu, så syster och jag har spelat en massa sommarspel ute i trädgården, kubb och badminton. Sommar! Allt regn och rusk är som bortblåst. Det blåser lite, men annars är det varmt och skönt:) Vi har fikat ute på altanen, och bara myst. Så skönt med sånna här hemma-dagar, då man bara vilar och slappar. Om en liten stund blir det promenad. Hoppas att ni har en bra dag! Puss!

Av Sara - 20 juni 2011 12:34

Hej, raringar! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra:) Jag sitter på altanen, och skriver till er, samtidigt som regnat öser ner. Hela morgonen har det varit varmt och strålande sol, och nu så är det betydligt kallare, och så regnar det. Trist. Även idag, så passade jag på att ta en skön sovmorgon, en bra start på dagen! Och oj, så härligt det var. Man känner väl att man är ledig nu, man kan liksom sova hur länge man vill på morgonen, och göra vad man vill på dagarna, inga måsten som man måste göra, utan bara egen vilja:) Gött med sommarlov! Nu på förmiddagen, så har syster och jag varit ute i trädgården, och klippt ner överblommade blommor på två stycken buskar, som vi har på framsidan.


 







Jag har precis fått ta in Embla och Troja i buren igen, pga. regnet, men nu har det såklart slutat regna, och solen tittat fram. Efter lunchen ska dom få komma ut mer igen! Begahlig värme här hemma, just nu solsken, men för en liten stund sedan regn. Nu ska syster och jag göra iordning lunch, och äta den ute på altanen. Mys!:) Vi hörs senare!! Hoppas att ni har en fin måndag, och att eran vecka börjat på bästa sätt. Puss!!


Tack för alla fina kommentarer jag får av er! När jag loggade in igår, så hade jag fått 3 nya, och samma saker idag. Ni är så fina! Tack! ♥           

Av Sara - 19 juni 2011 18:41

Åh, vad härligt det är att vara ledig!, kunna göra vad man vill, och bara ha det gött!:) Super duper skönt! Idag har det regnat, men nu tittar solen fram. För en liten stund sedan, så var jag på långpromenad med mamma och pappa. Jätte skönt att komma ut i friska luften, och röra lite på sig. Innan det var jag ute med Embla och Troja i koppel i trädgården. Eftersom det har regnat hela dagen tills nu, så har dom ju inte fått komma ut tidigare. I eftermiddags har jag och syster också tittat på film och bara myst, jätte härligt! Vi såg "Hur man blir av med en kille på 10 dagar", och den var verkligen jätte bra! Imorgon blir det hemma-dag igen, och sen i veckan så kommer nog mitt halsband också, kul!:) Hoppas att ni har en underbar söndag! Puss!

Av Sara - 19 juni 2011 13:38

Jag och syster har varit ute och spelat badminton! Det är så himla roligt:) Vi spelade det igår eftermiddag också. Idag, när det tyvärr regnar väldigt mycket, så fick det bli en kortare stund, men det gick faktiskt bra det med:) Regnjacka och gymaskor fick åka på, och sedan var det bara att börja spela! Åh, vad det är kul! Jag kommer ihåg att vi spelade jätte mycket förra sommaren, och jag antar att det kommer att bli likaså detta året;) Det är ju en perfekt sommarunderhållning! Det är kul, och man är ju faktiskt utomhus. Spelar ni badminton? Nu ska vi strax äta middag, och sen ska syster och jag kura upp oss i soffan, och se på film. Mys! Det är ju faktiskt regnigt och tråkigt väder, så man får ju passa på, liksom:) Hoppas att ni har det bra! Vi hörs sen! Puss!

Av Sara - 19 juni 2011 11:04

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag gjort, och väldigt länge blev det idag också. Skönt! Idag regnar det, super trist. Det gjorde det igår också, så nu är man väl lite småtrött på det, kan man säga. Jag vill ha sol och värme! Men jag antar att en riktig svensk sommar, också innehåller en massa regn. Trist, men sant:) Idag när det inte är kul väder, så ska jag faktiskt bara vara hemma och ha det gött! Se på film, mysa och bara vila. Det är sånt man behöver ibland:) Lovar att uppdateringen blir bättre idag, än vad den var igår. Ha en fin dag, så hörs vi lite senare! Puss!

Av Sara - 18 juni 2011 21:56

Godkväll, raringar! Hur har ni det? ♥ Vilken underbar kväll det varit! Jag har myst hela kvällen framför tv, och bara haft det gött. Härligt! Jag gillar verkligen att ta till vara på kvällarna, slappa och bara vila upp mig. Det är så härligt, tycker jag. Förlåt för dålig uppdatering idag, lovar att det blir bättre imorgon! Det regnar ute just nu, trist. Det har varit rätt dåligt väder nu i eftermiddags, men i förmiddags var det värme och strålande sol. Hoppas på det imorgon! I eftermiddags fixade jag lite i rummet, och med mina nya bilder, som jag beställde. Jag satte upp nästan alla bilder på en utav mina väggar.


Fint med mycket bilder...!!! Man blir så glad, så mycket fina färger!




Jag har även satt in lite nya sommarbilder i min Timoteijpärm. Det är så kul att jag har samlat så mycket bilder där, tycker jag. Jag har ju liksom sparat alla urklipp med tjejerna, och det blir ju helt fantastiskt att kunna se sen i framtiden. Det är ju heller inte vara urklipp, utan jag har skrivit ut bilder och satt in.


Underbara bilder från Skansen!! Finaste och vackraste som finns!!



Jag har också gjort iordning lite grejer som jag ska skicka till tjejerna, bl.a ett stort TACK-kort, som Cissi ska få, och på det kortet, så har jag klistrat på fyra bilder på mig och henne från måndagen, och så har jag skickat iväg ett stort kuvert med förstorade bilder på tjejerna, för signering. Kul! I den kommande veckan kommer mitt halsband, spännande!!


Nu ska jag sova. Imorgon har jag skön hemma-dag igen. Hoppas att ni haft en fin lördag ♥ Vi hörs imorgon! Puss och sovgott!

Av Sara - 18 juni 2011 12:31

Hej! Hur mår ni? ♥ Hoppas bra:) Skönt med lördag!! Mamma, syster och jag har varit inne i stan en sväng, och kikat lite på "Axel&Ebba". Så mycket fint! Fast nu väntar jag tills redan kommer efter midsommar:) Då är allt så mycket billigare. Jag hittade iallafall en ny parfym, eftersom min snart är slut och en bandeu-topp.


Bandeu-toppen kostade 69 kr och parfymen kostade 79 kr.


Dagens outfit: Jeanstights från Cubus, spets/blommigt/vitt linne från Primark (London), vit jacka från VeroModa, vårjacka från Axel&Ebba, väska från Primark (London).


 

Idag har jag mycket att göra, dock inga måsten:) Bara en massa roliga saker! Jag ska försöka mig på att sy och göra iordning ett örngott (berättar mer), jag ska skicka iväg fortstorade bilder till Timoteij för signering, och rensa lite i mitt blomsterland. Underbara lördag!! ♥ Ha en fin dag, så hörs vi senare!! Ska försöka hinna med att uppdatera så mycket som möjligt idag:) Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards