sarasvensson

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 17 juni 2011 18:56

 

Nu i eftermiddags har jag fått hem mina bilder, som jag beställde. Så fina! Massor av bilder på favorittjejerna, från skolavslutningen och massa annat, som jag ska fixa iordning med. Ska bli så kul!:) Vissa av bilderna på Timoteij förstorade jag. Finaste som finns! Ska fixa iordning och sätta upp stora bilder på tjejerna på väggen, göra ett stort TACK-kort med bilder på mig och Cecilia och skicka iväg till henne, skicka bilder på mig och alla mina Timoteijsaker plus mitt rum, som tjejerna gärna ville se, några bilder på mig och syster från skolavslutningen och en del bilder som ska sättas in i Timoteijpärmen.


Sängen full med massor av nya bilder! Det är så himla kul med bilder, tycker jag. Man kan liksom pyssla, och fixa iordning fint:), göra collage och annat. Super kul!


Om några få dagar kommer min halsband, som jag beställde för två dagar sedan. Leveranstiden var 2-5 dagar och eftersom det redan gått 2 dagar, så kommer det snart:) Spännande! Det kommer säket att vara jätte fint. Det är alltså ett hjärta ingraverat med tjejernas namn. Ikväll har vi myst och ätit middag, och snart ska jag bege mig ner till tvn för film och mys ♥ Underbara fredag! Ha en fin kväll, så hörs vi imorgon! Puss!

Av Sara - 17 juni 2011 11:34


Nu har mitt lilla rum blivit hur fint som helst! Rent och snyggt. Så skönt att få det rent och fint, nu inför helgen. Nu ska syster och jag käka lunch. Idag får jag förresten hem mina bilder och förstoringar, som jag beställde, och så kommer mitt halsband, som jag beställde från nessadesign.se, om några dagar också:) Puss!

Av Sara - 17 juni 2011 10:24

Hej! Hoppas att ni har en fin fredag ♥ Den känns så skönt att klockan snart är halv elva, och man har redan hunnit med en massa saker. Härligt! Syster och jag har varit ute i en halvtimme ungefär nu. Vi tog ut Embla och Troja i koppel i trädgråden och så passade vi på att städa buren, så nu är den riktigt ren och fin. Det känns som det var väldigt längesen jag tog bilder på Embla och Troja, och la sedan upp här på bloggen, så mobilen fick följa med ut idag. Det är fortfarande regnigt och blött här hemma, så regnkläder plus gummiströvlar var sannerligen ett måste.


Jag med mina små, Troja och Embla.


 

 

 

Mina fina tjejer!



Nu ska jag ta tag i lite mer städning här hemma. Det ska göras iordning på rummet! Det behövs verkligen städas nu, så dags att ta tag i det! Hoppas att ni har en fin dag, Puss! 

Av Sara - 17 juni 2011 08:44

Godmorgon! Oj, vad det känns konstigt att blogga såhär tidigt på morgonen. Idag fick jag gå upp extra tidigt, eftersom jag skulle hinna till terorikursen inne i stan, som började 08.00 imorses. Syster, pappa och jag åkte dit, och där fick vi reda på att kursen är inställd, pga. att läraren är sjuk, och att kursen istället blir på ondag, så det var bara att vända och åka hem igen. Idag regnar det här hemma, och det är jätte tråkigt väder. Ska se om jag kan ta ut Embla och Troja en stund sen i koppel, när det hållre upp. Idag blir det hemma-dag, ska slappa och bara vila mig, städa rummet och buren.

Jag har precis beställt en massa bilder och förstoringar, som kommer hem idag. Spännande!


Jag och fina syster. Bild från igår.


Ha en bra dag, så hörs vi lite senare! ♥ Puss!


Av Sara - 16 juni 2011 20:45

Här kommer ett gäng fler bilder från avslutningen idag. Ikväll har vi grillat och myst på altanen. Imorgon är det mopedteori inne i stan hela dagen. Får ju sällskap av både min kära syster och kompis Michaela, som går i min parallelklass:) Det kommer nog bli jätte kul!, nödvändigt om inte annat:) Ska göra syntest imorgon också, när jag ändå är på trafikskolan. Skönt att bocka av allt efter som!



 

 

Bilderna här nedan är tagna av fina Madelene. TACK för att jag får visa dina fina bilder!

Här är syster, Ellinore och jag påväg till avslutningen. Vi fick bära med oss jätte fina blommor, som mentorerna sedan fick.


Söta syster och jag.


Vi fick i uppgift att skriva "SOMMARLOV" och rita lite fina blommor runt om på tavlan:) Kul!


Bildern är nedan, tog mamma, precis när vi hade kommit hem från avslutningen.

Hemkomna från avslutning, med betygskuverten i händerna:)

Ni som redan har sommarlov, har det jätte härligt!! Och ni som har avslutning imorgon, får jag säga ha en fin avslutning till:)


Nu ska jag snart gå och lägga mig. Som jag skrev tidigare, så är jag inne i stan hela dagen imorgon, och kommer inte att kunna blogga förrens jag kommer hem, lite efter 16. Lång dag imorgon, 08-16, phu, men men, det kommer nog att gå jätte bra:) Hoppas att ni mår bra, allihopa ♥ Puss och Godnatt, så hörs vi imorgon!

Av Sara - 16 juni 2011 17:29

Hej, finaste. Hoppas att ni har det bra! Hur är det, har ni redan haft skolavslutning? Jag hade min avslutning nu i eftermiddags, och det var verklige hur fint som helst! Jag slutade åttan, och jag ser sannerligen fram emot ett nytt år med min kära klass. Jag började att göra iordning mig ganska så tidigt, innan vi skulle på lunch faktiskt, för att säkert hinna med allting. Ni vet, det är ju många moment som ska göras och fixas iordning, håret, sminket och klänningen. Men jodå, allt gick som planerat och det blev hur bra som helst! Håret hade jag egentligen tänkt att ha i stor slarvbulle med två små flätor i luggen till, men jag fick bara inte till någon perfekt bulle. Jag vet inte hur många gånger jag försökte, men det gick bara inte! Jag testade frisyren i tisdags, och då blev det ju hur bra som helst! Det är alltid så:) Men jodå, jag blev nöjd ändå, och jag tyckte att det blev riktigt fint, även fast att det inte gick som planerat. Men men, fint blev det iallafall:)

Jag kände mig hur stressad som helst, när jag stog och gjorde iordning mig vid 13-tiden idag, även fast att jag visste att jag hade lång tid på mig att bli klar. Jag började som sagt tidigt idag, för att säkert hinna med, och jodå, allt hanns med, tack och lov:) Syster och jag gick och åt lunch i skolan, vid halv ett ungefär, och därefter var vi hemma några sista timmar, för att göra iordning oss det allra sista. Både innan och efter avslutningen så fotade vi massor, så här kommer ett bildregn.


 

Jag hade på mig en underbar sommarklänning, som kommer ifrån Rydéns i Lidköping, och gladiatorsandaler från en skoaffär i Kinnarp.


 

Jag vet inte om det syns på bilden, men både tånaglarna och fingernaglarna är målade i ett ljusrosa lack fån H&M. Sara-halsbandet kommer från Sjöbergs Guld inne i stan.



Jag plattade bara igenom håret, och satte upp det i en fin hästsvans. En bit av luggen på varje sida av benan, flätade jag i små flätor, som jag sedan fäste med hårnålar.


Idag körde jag på en enkel makeup. Jag sminkar ju mig inte sådär jätte ofta, men idag ville jag vara lite extra fin:) Och så gillar jag när det är enkelt, men ändå liksom fint. Mascara och lite puder räckte för mig.


Örhängena kommer från H&M. Det är stora, silverkulor.


    
   

 

Sen tog jag och syster en massa fina bilder på oss också! Ska fråga henne om det är okej att jag lägger ut några här på bloggen sen.


Klockan två, samlades klassen plus en del föräldrar i klassrummet, för betygsutdelning. Därefter begav vi oss mot gympasalen, där avslutningsshowen anordnades. Det var verkligen jätte bra! Scenen var hur fin som helst, full med en massa blommor och fjärilar i fina färger, och så stog det "SOMMARLOV" jätte stort:) Super fint, verkligen! Uppträderna var jätte bra!, och det är alltid så himla kul att se så begåvade människor från skolan uppträda. Grymt kul! Rektorn höll tal, och så delades stipendier ut. Duktiga nior, som nu lämnar skolan! Sen var det ju såklart fanvaktare också, och åh, så duktiga dem var! Från åttan:) Det var så otroligt många från klassen som ville, och det fanns tyvärr inte så många platser att alla som ville vakta fanan fick det, så tyvärr fick dem lotta. Syster fick en plats, men tyvärr inte jag och många andra i klassen. Jätte tråkigt såklart, men självklart missnöjer man inte sin syster att vakta fanan! Hon var jätte duktig:)


När vi kom hem, så väntade en sommarpresent och en smarrig tårta. Syster och jag fikade med mamma och pappa, och hade det jätte mysigt.Vet ni vet jag fick i present då!? Jo, en jätte söt nyckelring, en äkta rubiks kub (jag vet, men jag ville bara ha den! Jag måste lära mig att lösa den, alltså. Hur imponerad är man liksom inte utav Simon? Grym kille!), och sen så fick jag ett kort, där det bla. stog att mamma och pappa betalar 2000 kr på mitt moppekörkort. TACK!!! ♥


 

Nu ska jag ta ut Embla och Troja i hagen, mina fina tjejer! Solen skiner och det är jätte fint väder här hemma. Hoppas att ni också har bra väder! Och så ska jag njuta, för nu har jag äntligen sommarlooov!! Så jäkla gött:) Vi hörs lite senare igen!! Hoppas att ni har det jätte bra ♥ Stora kramar!


Fler bilder kommer!!

Av Sara - 16 juni 2011 11:23

Hej! Hoppas att ni har det bra ♥ Förlåt för en dålig uppdatering, men jag har verkligen haft fullt upp. Dom senaste dagarna har bloggen kommit lite i andra hand, tyvärr. Men nu när sommarlovet börjar...faktiskt idag....så lovar jag att det blir en bättre uppdatering, än vad det har varit. Idag är det alltså avslutning, nästa år börjar jag nian, och sen är det gymnasiet! Oj, vad fort tiden går! Vi samlas inte förrens i eftermiddag, då det först är betygsutdelning i klassrummet, och därefter en avslutningsshow i gympasalen. Ska bli jätte trevligt! Nu på morgonen/förmiddagen, så har jag provat klänning, skor och frisyr. Frisyen blir enkel, men med en somrig toutch:) Jag gillar enkla saker, men som är lite finare än vanligt. Innan vi ska gå till avslutningen i eftermiddag, så ska syster och jag fota massor, så det kommer att komma upp en massa fina bilder sen. Ska försöka hinna med att blogga, och visa bilder när jag kommit hem från avslutningen.


Det är soligt, men lite blåsigt. Skönt att det är bra väder nu när det är avslutning och allt. Kommer inte att ha någonting mer över min klänning, så det känns bra att solen skiner:) Om ungefär en timma ska syster och jag bege oss till skolan för att käka lunch, och därefter går vi hem igen, för att göra iordning oss. Oj, vad roligt det ska bli!! Redan imorgon har jag mopedteori hela dagen, phu, men det kommer nog gå bra:)


Jag och finaste favoritCecilia. Denna bild ska jag förstora och sätta upp i mitt rum, tänkte jag:) Ska även skriva ut bilderna på mig och henne, och sen skicka till henne.


Igår beställde jag ett jätte fint halsband, på en smyckessida, som en tjej som heter Jenny har. Så mycket fina smycken, till bra priser. 18 kr frakt, och 2-3 dagar leveranstid, toppen! Jag beställde ett kortare halsband, med ett ihåligt hjärta som berlock, och i hjärtat beställde jag text. Det ska ingraveras Timoteijornas namn. Det ska bli så underbart att använda smycket sen, och kunna bära runt på favvotjejernas namn:)


Runt om, där ni ser text, ska alltså namnen ingravers. Kommer bli så fint!


Om en stund beger jag mig till skolan för att äta lunch, sen hem hit igen för att fixa iordning sig, och därefter är det avslutnigen! Så glöm inte att kika in senare i eftermiddag, så får ni se en massa fina bilder:) Hoppas att ni har en underbar torsdag ♥ Vi hörs senare! Puss!

Av Sara - 14 juni 2011 16:37

Hej på er! Hoppas att ni mår bra ♥ Gårdagen var helt underbar!!, men så overklig! Vi hade som sagt en avslutningsfest för år 9, som slutar på skolan. Allt gick jätte bra, och det blev hur lyckat som helst. Alla gäster var hur nöjda som helst, och glada över att dom fått komma. Jätte kul!


Nu ska jag berätta om det kanske lite mer overkliga....Det var nämligen så, att när jag stog i köket och gjorde iordning, så kommer min syster och hämtar mig och säger "Kom,Sara". Jag följer med henne, och utanför ytterdörren står Timoteij-Cecilia!! Då var jag nära på att svimma, allvarligt! Hur sjukt är inte det!? Att ens stora idol dyker upp på en sån här skolsak. Det är helt galet!! Jag blev så chockad, men givetvis väldigt glad samtidigt. Jag blev så glad över att se henne, så jag sprang bara och krama om henne ♥ Min fina Cecilia! Vi pratade och hade det jätte trevligt, och så tog syster två bilder på mig och henne med sin mobil.


Lycklig Sara!!!


 

Cissi anlänge självklart i sin fina Timoteijbil. Alla fyra tjejernas bilar har jag sett ett antal gånger på vägarna här hemma i Skaraborg, jätte kul! Och på flera av Timoteijkonserterna som jag varit på, så har dem varit på plats, och självklart har jag fotat dom:)


 

 

 

(Förlåt för suddig bild) Här står jag med Cissis väska. Hon vad mig nämligen hålla den, när hon skulle sjunga:) Och på tal om sjunga, så kan jag direkt skriva under på att det lät hur underbart som helst! Hon är så duktig, och hennes röst är så magiskt vacker!


Det var helt overligt att stora idolen på plats, men väldigt väldigt underbart, såklart:) Jag fick prata med Cecilia flera gånger under kvällen, och hon vet vem jag är. Hon är så snäll! Hon är en av dem personerna som betyder mest för mig ♥ När jag inte hade så mycket att göra i köket, så passade jag på att gå till Cissi :) Såklart! Hon satt i korridoren precis utanför köket och spelade gitarr och sjung. Jag gick till henne och frågade om jag fick ta ett kort på henne, och självklart fick jag det :) Fast hon föreslog att vi skulle fota utomhus, eftersom det blir ljusare och finare bilder :) Här kommer resultatet!


Vackraste som finns! ♥ Hon är så fin, inifrån och ut!


Hon frågade även mig om jag kommer på några spelningar och konserter i sommar, och självklart, så kommer jag att försöka ta mig till så många ställen som möjligt. Skövde och Göteborg, den 17e aug och den 20e aug blir det iallafall, sen ska jag försöka ta mig till Karlstad den 4e aug också. När Cecilia och jag var utomhus, så frågade jag om jag fick ta några bilder med henne också, och et gick givetvis jätte bra:) Förstår ni hur otroligt snäll hon är!?


 

 

På kvällen, så skulle alla åttor som hjälpt till på avslutningsfesten, in och tackas. Jätte kul! Och sen, då hände det någonting helt galet!! Cissi kliver fram och greppar mikrofonen. Sen säger hon "Ett extra tack till Sara, som är så gullig och skriver så fina saker till oss på facebook". Då var jag nära att börja gråta, för hur rörd blev inte jag av det, då!? Jag fick nya singeln helt gratis och signerad av alla tjejerna, en underbar Cissi-kram (andra för kvällen) och dessutom en personlig hälsning från underbara Cissi, som stog på baksidan av singeln.


 

Så jätte fint skrivit av henne!! Gissa om jag har tackat henne ordentligt på facebook nu!? Jag har skrivit en lång tackhälsning, med en massa värme, glädje och kärlek, för det var just vad jag fick av Cecilia igår ♥ 


Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards