sarasvensson

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 3 juni 2011 13:51

Hej på er! Hoppas att ni har en fin dag ♥ För en stund sedan, så kom jag och syster hem från Skara. Vi har varit där några timmar och bara haft det gött. Vi passade också på att ha "Bodil-dag", när vi ändå var där:) 10.27 i förmiddags, så gick våran buss till Skara. Vi var framme vid tio i elva, ungefär.

Idag körde jag på jeansshorts från Cubus, randig topp från BikBok (som jag kavlade upp armarna lite på, för att få en somrigare känsla), Converse från skoaffär i Skövde, väska från H&M, klocka från Guldfynd och ring från Åhléns.


I väntan på vår buss.


Väl framme i Skara, så väntas en hel del äventyr! Vi hade som sagt även en "Bodil-dag", eftersom Timoteij-Bodil kommer ifrån Skara, och bor även där.


Vi gick förbi "musicfactory", där Timoteijtjejerna gick på gymnasiet.

Music and Produktion hette gymnasiet som tjejerna gick på.


Resturangen och nattklubben Mangos, gick vi förbi. Inne på Mangos, så spelades Timoteijs musikvideo till låten "Het" in. Grym video! På gatan, precis utanför Mangos, så åkte tjejerna i en utav Timoteijbilarna. Jag kände faktiskt igen mig! Super kul :)


Dessa väldigt fina planscher, satt precis vid Mangos :)


SOHO är Timoteij-Bodils favoritaffär, så där fick det bli ett besök.


Här har jag varit på allsång. Det anordnas varje år en underbar allsång på den här platsen på bilden, precis utanför musicfactory och music and produktion. Det var också här, som jag såg Timoteijtjejerna live för allra första gången, och som dessutom var deras första spelning. Häftigt!


Vi strosade runt en hel del på gatorna och gick in i många mysiga små affärer.


Gamla, mysiga byggnader.


Här fikade vi! På Gustafssons Konditori, som är Bodils favoritfik i Skara.


De fanns så mycket gott! Men detta fick det bli till slut :) Åh, vad gott det var! En sån här chokladboll, tar alltid Bodil när hon och de andra tjejerna är där och fikar, hon tycker den är galet god! Och det kan jag också skriva under på :) För den var verkligen helt ljuvlig!


 

Jag inne på Gustafssons, som numera även är mitt favoritcafé i Skara :)


Den här söta lilla inredningsbutiken, ligger precis intill Olins park, där allsångerna anordnas. Här var vi tvungen att stanna och gå in. Så mycket fint!


 

Det var klarblå himmel, och man kunde inte se ett enda moln. Sommar!


Här står jag på en cykelväg på Vallgatan, där favorit-Bodil bor.


   

Innan det var dags att åka hem igen, så satte vi oss på en bänk i en park, och njöt utav det fina, underbara vädret.


 

Jag utanför busstationen.


Precis innan vi ska gå på bussen.


   

Om du inte har besökt Skara, så gör det! Underbart mysig stad, med sin alldeles egna stil. Gamla hus blandat med nya. Precis som det ska va! Skara bjuder på en massa mysiga fik och härliga affärer.


Vi har haft det helt underbart! Vädret har verkligen varit på topp, och vi har njutit av varenda minut. Det är sommar! Solen skiner och det är jätte varmt. Nu är jag som sagt hemma igen, och har tagit ut mina små prinsessor i hagen. Hörs snart! Puss!

Av Sara - 3 juni 2011 09:31


Hoppas att ni har sovit gott! Idag gick jag upp vid halv åtta, för idag blir det äventyr med syster i en helt annan stad!, fast vi håller oss till kära Skaraborg;) Solen skiner och det är fantastiskt fint väder. Har precis varit ute hos Embla och Troja. Fina tjejerna mina! Om en timma går vår buss mot dagens äventyr. Vi kommer att komma hem i eftermiddag. Jag älskar verkligen sånna här spontana resor! Att bestämma några dagar eller kanske bara dagen innan, vad man ska göra, och sen åker man iväg och bara har det gött! Idag ska vi ha det så :) Mobilen kommer självklart åka med. Ska fota massvis under dagen, så ett ordentligt inlägg får ni, när jag jag kommer hem.


Tänkte lägga upp mina två videobloggar, som jag inte kunde göra igår. Jag mejlade bloggplatsen igår, och fick svar nu på morgonen. Dem skrev att dem hade haft problem med videoklippen hela dagen igår, men att det nu ska fungera som vanligt igen. Här kommer två videoklipp från långpromenad i onsdags.


Min syster är sötast!




Ha en bra dag, så hörs vi när jag kommit hem från dagens äventyr! Förresten, imorgon blir det helt andra äventyr;) Berättar mer om det i eftermiddag! Puss!   

Av Sara - 2 juni 2011 15:47

Titta, såhär blev en utav buketterna som jag gjorde, precis när vi hade kommit hem från skogen. Jag använde mig utav gula kabbelekor. Klippte stjälkarna rakt och satte ihop blommorna som en boll, ungefär. Fäste ett gummiband precis nedanför blommorna. Tycker den blev jätte fin!:)


Nu ska jag ta tag i resten av städningen här hemma. Dags för rummet att bli storstädat! Förresten, jag har mejlat bloggplatsen nu, och frågat varför det inte funkar med mina videoklipp. Hoppas få svar så snart som möjligt! Imorgon blir det äventyr i en annan stad. Någon som kan gissa vart jag ska!?;) Hörs sen! Puss!

Av Sara - 2 juni 2011 15:21

Oj, vad vi har haft det härligt! Syster och jag cyklade till en skog här i närheten. Inte minst att det är vackert ute nu, det är också massor av fina blommor också! Oj oj oj, så härligt det var! Vi har alltså befunnit oss i en vacker skog med massor av fina blommor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag har filmat massvis också! Men det verkar inte funka att lägga upp klippen direkt här i bloggen. Hade klippt ihop en film från när vi var ute och gick igår, men den laddas fortfarande :( Och då var det ändå flera timmar sen jag började ladda upp den! Testade istället med att lägga upp små-klipp, som inte alls är särkilt länge, men det gick inte det heller...Jag blir så trött på den här jäkla tekniken, som aldrig funkar! Jag ska testa igen, annars får jag mejla bloggplatsen och fråga vad som är problemet.


Hoppas att ni har en fin dag! ♥ Hörs sen! Love!

Av Sara - 2 juni 2011 12:22

Jag har skrivit ut en hel hög, med nya fina bilder på favorittjejerna! En del av bilderna har jag redan hunnit sätta in i min Timoteijpärm, resten ska jag sätta in så fort jag hinner. Finaste tjejerna som finns!

Av Sara - 2 juni 2011 11:30

Hoppas att ni har en underbar torsdag, allihopa! ♥ Här hemma är det bra väder även idag, fast det blåser lite mer, än vad det gjorde igår. Tog min första riktigt långa sovmorgon idag, på väldigt väldigt länge. Skönt! God frukost med syster och lite fix nu på morgonen. Här hemma har Embla och Troja precis fått komma ut i hagen, och jag har passat på att storstäda buren. Skönt att få den ren coh fin! Idag blir det mer städning, i form av rummet...men det tar jag lite senare idag.


Embla och Trojas nystädad bur. Idag är det också dags för kloklipp!


Underbara, vackra sirener! Riktiga sommarblommor!


Mina busungar - Embla och Troja! ♥


Nu ska jag fixa och göra iordning lite här hemma. Så fort jag hinner, så kommer det upp en videoblogg från igår. Har redan tittat igenom klippen, men nu ska jag bara fixa iordning det, klippa lite och så. Vi hörs om en stund! Kramar ♥

Av Sara - 1 juni 2011 20:23

Syster och jag har varit ute på en lång och solig långpromenad. Det är så skönt nu när sommaren har kommit, och man kan vara ute och gå promenader sent på kvällarna, utan att frysa. Det är härligt, tycker jag! Solen skiner fortfarande och det är ett fantastiskt fint sommarväder. Jag bara njuter :) Här kommer ett gäng bilder från promenaden:


 

 

 

 

Passade på att fota ett par riktigt fina vita sirener. Här hemma har vi ju bara lila.


Söta hästar! Åh, vad jag tycker det är mysigt att bara gå till en sån här fin hästhage och titta på hästarna :)


 

Vi videobloggade en hel del också, så jag ska försöka hinna med att lägga upp en lite senare. Måste bara titta igenom alla först :) Nu har mamma och mormor precis kommit hem från semestern. Mamma har också fått min present nu, och hon blev jätte glad! :) Kul, va!? Hoppas att ni alla har det jätte bra ♥ Puss!

Av Sara - 1 juni 2011 16:47

Hej på er! Hoppas att ni mår bra Tänk att det redan är den första juni idag (!). Det är ju sommar! :) Och utöver sommarmånaden, så jag faktiskt flera bevis på att det är sommar, för idag har det varit helt underbart väder! Det är varit varmt och soligt, och man har sannerligen inte frysit, när man varit utomhus. Så himla härligt! Idag hade jag idrott direkt på morgonen inne i stan. Vi körde både fotboll och handboll, kul! Det gick faktiskt riktigt bra, dessutom :) Härligt! Resten av dagen var i Gudhem och hade vanliga lektioner. Matte, NO och Engelska. På matten gjorde vi bl.a ett test på en massa saker, som vi har jobbat med under terminen. På NO:n, så fick vi reda på hur det gick på vårat prov, som vi skrev för någon vecka sedan. Provet handlade om ljus. Jag fick VG (!). Helt sjukt! NO är sannerligen inte mitt ämne, så jag är ju såklart jätte glad över att det gick så himla bra! På svenskan var det diskutionsdags! Vi har nyligen läst ut boken "Sandor slash Ida", skriven av Sara Kadefors, så idag satt vi i smågrupper, och diskuterade boken.


Idag är det onsdag!, vilket innebär ledighet för min del. Jag är ledig fem dagar nu, och det jag verkligen att jag behöver. Det är mycket i skolan nu innan betygen ska sättas. Man vill presetera så bra som möjligt i alla ämnen och gör sitt yttersta. Nästa tisdag, om ungefär en vecka, så sättas betygen. Spännande! När syster och jag kom hem från skolan i eftermiddags, så gjorde vi iordning mellis, bestående av bl.a en smarrig smootihe, idag blev den gjord av hallon och mango :) Gott!


Mina amigurumi, som jag fick ta med mig hem idag. Visst blev den fin!? :) Jätte söt, tycker jag. Den har både varit lätt och svår att göra. Virkningen kämpade jag länge med!, innan det blev rätt;) Haha! Nejdå, när man väl hade kommit igång och gjort det allra första rätt, så lärde man sig ganska snabbt, själva tekniken och hur man skulle göra.

Den här presenten ska min mamma få idag. Hon har nämligen varit bortrest med mormor på semester i några dagar, och idag kommer dem hem. Min söta lilla amigurumi ska min mamma få i mors dags-present :) Eftersom vi inte hunnit fira henne så mycket, så blir det sånt idag istället :)

Idag är det verkligen hur underbart som helst här hemma!, och jag njuter av varje sekund ♥ Vädret är på topp och mina små prinsessor är fulla av energi...♥ Lycka!


Vackra sirener, som luktar så himmelskt gott!


Embla och Troja har precis fått komma ut i hagen. Så skönt för dem, nu när det är så himla fint och härligt väder! Fina prinsessorna mina:) Här syns Emblis.

Troja.


Idag har jag haft på mig min fina nyinköpta tröja från Cubus. Gillar den jätte mycket! Med fina ränder och trekvartärm. Jätte somrig och fin! Snyggt att ha ett vitt linne under. Kommer bli snyggt med jeansshorts, när det blir lite varmare.

Dagens armband! Jag har faktiskt fått det här armbandet från en tidning, som jag köpt för flera år sedan. Så fint tycker jag! Verkligen snyggt med lite brända armar i sommar. Fint med knalliga färger på sommaren :)

Klocka från Guldfynd. Som ni vet, så är jag ute efter en större, vit klocka. Jag har ingen aning om vart jag kommer att hitta min drömklocka. Vit, ganska så stor....Någon som vet vart man kan få tag i en!? Butik, på nätet?


Om ungefär en timma, så kommer mamma och mormor hem. Då ska vi också äta middag ute på altanen. Idag är verkligen en sån där riktigt bra dag! Vackert väder och nu är jag ledig :) Vad ska ni hitta på nu när ni är lediga? Jag ska på utflykt till en annan stad på fredag, någon som jag gissa var?;)


Vi hörs snart! Då kommer också en liten videosnutt, när jag slår in mitt mors dags-paket till mamma. Ska försöka fixa med någon bra låt till klippet också! Må gott, så hörs vi om en stund! ♥ Love!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards