sarasvensson

Alla inlägg under juni 2011

Av Sara - 13 juni 2011 08:19

Hej! Hoppas att allt är bra med er ♥ Idag börjar inte jag förens klockan 13.00, så innan dess ska jag vara hemma och greja lite, och fixa och dona:) Härligt! Idag är det äntligen dags för avslutningsfesten för år 9, som vi i åttan har planerat och organiserat länge nu, in i minsta detalj. Det kommer att bli så bra, så det ska bli grymt kul idag! Jag är med i gruppen ska håller i dekorationen/bordsplacering/dukning, vilket jag fullkomligt älskar!:)


Här hemma skiner solen, men det blåser ganska så blåsigt. Om en stund ska jag bege mig ut, för då ska Embla och Troja få komma ut i hagen.


 

 

Lite senare ska jag presentera en nyhet, som ni snart kommer att få se mer utav här i bloggen. Spännande! Ha en fin måndag! ♥ Puss!

Av Sara - 12 juni 2011 18:11

Hej, finaste ni. Hoppas att ni mår bra ♥ Jag är med i en "Veckans blogg"-tävling hos finaste M, så ni glömmer väl inte att rösta på mig?:) Klicka HÄR , så kommer ni till inlägget, där ni kan rösta. Puss och Tack!! ♥


 

 

Av Sara - 12 juni 2011 14:39

Hej, kära ni! Har ni en bra söndag? Hoppas det :) Mormor är här, och vi har det hur trevligt som helst! Skönt att jag är mycket piggare idag, så hon kunde komma :) Det var ganska längesen vi sågs, så det var verkligen kul att träffa henne igen. Vi har grillat och ätit middagen på altanen. Mums! Och till efterrätt blev det kladdkaka med grädde och färska jordgubbar....hur gott är inte det egentligen!? Görgött!


Visst ser det mumsigt ut!?


Det är alltså en vanlig kladdkaka, ett lager grädde och ett lager med massvis med färska jordgubbar, toppat med fyra kvistar citronmeliss, som är perfekt att använda till efterrätter och desserter.


Embla och Troja är fortfarande ute i hagen. Jag har ju inte fått gosa med dom på flera dagar nu, eftersom jag varit  sjuk och inte orkat ta mig ur sängen ens en gång, så det var riktigt underbart att bara få krama om dom ♥ Jag har påbörjat Timoteij-Bodils födelsedagspresent också. Det är några bilder som fattas, så jag ska skicka iväg dom nu, och får hem dom imorgon, så då ska ja göra klart. Ha en fortsatt underbar dag! ♥ Puss!



Av Sara - 12 juni 2011 11:45

Hej på er! Hur mår ni? ♥ Förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen inte orkat. Både i fredags och igår, så låg jag bara i sängen, sov och vilade upp mig. Det var hur skönt som helst, och det kändes som att det verkligen behövdes. Jag har haft hög feber, halsont och inte orkat göra någonting. Idag mår jag mycket bättre, febern har sjunkt, halsen är mycket bättre, och jag är mycket piggare och orkar mer. Skönt! Idag tar jag mig en skön slappardag, vilar upp mig ännu lite mer och bara har det gött!:)


I fredags skulle jag städat mitt rum, men eftersom jag då inte alls var pigg, så fick det bli städ idag istället. Mamma hjälpte mig, och det blev jätte fint! Lakanen blev bytta och det blev ordning och reda. Vi har vädrat en massa kuddar och det blev kanon bra! Så skönt att få det rent och fint.


Örngottet  till kudden har blivit bytt, och underlakanet har blivit bytt till ett annat vitt. Ni ser det beigea, under det vita underlakanet? Jag hade ett rött sådant förut, men har nu bytt ut det till ett beigea. Jag tyckte att det blev jätte fint! Mitt fina Sara-örngott till andra kudden har jag också nu:)


Marimekko...♥ Så fint mönster! Här ser ni min Timoteijpärm, som innehåller en massa fina bilder på favvotjejerna. Idag har jag klistrat in två nya bilder, super duper fina!


Kärlek♥♥♥!! Bodil har skrivit till mig, att hon tyckte det blev jätte snyggt, och hur GLAD blir inte jag utav det, då!?:) Bodil är en raring!


Embla och Troja ska snart få komma ut en stund i hagen. Det blåser och är rätt så kallt, men det regnar tack och lov inte. Deras bur städade syster igår, så snällt av henne! Ha en fin söndag! Puss!

Av Sara - 10 juni 2011 18:43

Kommer ni ihåg den röda LOVE-ramen, som jag köpte på Liseberg, för ungefär en vecka sedan? Den kostade bara 39 kr och var verkligen hur fin som helst. Jag fyndade den i en av alla mysiga Lisebergs-butiker. Det fanns så mycket fint! Idag gjorde jag iordning ramen. Jag fick hem två av bilderna idag, och två av bilderna igår, så inte förrens idag, kunde jag göra klart allt. Jag valde ut bilder på favvotjejerna från samma tillfälle. Jag tyckte att det blev finaste så, då ser man att bilderna liksom hänger ihop på nåt sätt. Orginalbilderna var mörkt svarta, och eftersom jag inte är så försust i så mörka bilder, så använde jag mig utav picknick, där jag redigerade bilderna lite ljusare, gråaktiga. Det blev jätte fint! Jag skrev också små skyltar/lappar med varje Timoteijas namn, och satte på bilderna. Kanon bra, blev det! Här kommer resultatet.


 

Jag tyckte det blev jätte fint! Den här fina ramen, med dem oerhört fina bilder, ska jag ställa i min stora hylla. Jag hade tänkt att städa rummet idag, men eftersom jag inte är pigg, så får det helt enkelt vänta. Om jag mår bättre imorgon, så får jag ta det då. Då ska iallafall ramen ställas in i hyllan:) Kommer nog att bli jättefint! Imorgon ska jag också påbörja Timoteij-Bodils present, som är den nästa Timoteijan som fyller tjugo.


Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin fredag! Här hemma har jag precis ätit middag med familjen, och ikväll blir det mys framför tvn och finalen av Talang. Ha en fin kväll! Puss!

Av Sara - 10 juni 2011 11:04

Idag vaknade jag med jätte ont i halsen, det liksom brändes i halsen. Fy, vad det är jobbigt! Så idag är jag hemma och kurera mig, och bara vilar upp mig. Har vilat och ska snart äta lunch. Det regnar här hemma idag, trist. Jaja, nu ska jag få i mig lite mat. Hoppas att ni mår bra, och att ni har en fin fredag! ♥ Kram!



Härliga Liseberg! Där var jag för ungefär en vecka sen:) Och hade hur kul som helst!

Av Sara - 9 juni 2011 19:00

Idag har jag fått hem mina bilder, till TimoteijBodils födelsedagspresent. Så fina! Och Bodil är så vacker, så det är inte sant! ♥ Kolla bara in den stora bilden på här ovan, Ängla-Bodil, så otroligt vacker! Precis som till dem två andra Timoteijorna som fyllt år, Johanna och Elina, så ska jag göra iordning en bok/häfte, fyllt med en massa fina bilder på födelsedagstjejen plus en massa bilder från häftiga saker, som dem varit med om, som Melodifestivalen, studenten, balen och en massa annat. Jag tycker det är så kul, att göra iordning och fixa med personliga presenter, och sånt uppskattas alltid!


Fick även hem lite bilder till min LOVE-ram, som jag köpte på Liseberg, när vi var där i lördags. Två bilder var perfekta, och passade jätte bra, men jag har fått skicka tillbaka dem andra två bilderna, och får hem i rätt storlek, så det passar, imorgon. Ska bli så kul att göra iordning ramen! Det kommer bli så himla fint:)


Fick hem denna underbara bild, på mina fina Timoteijor ♥ Jag kan inte fatta vad dem har gjort med mitt hjärta!, men jag bara älskar dem så otroligt mycket! ♥  


Puss!

Av Sara - 9 juni 2011 18:10

Det är kallt och regnigt här hemma, så tyvärr har jag inte fotat outfiten utomhus idag, men självklart bjuder jag på ett gäng bilder ännu. Hoppas att det är okej! Nu ska jag äta middag, så vi hörs sen! ♥ Puss!


Namn-halsband från Sjöbergs Guld.


Pärlarmband från Ur&Penn, blått pärlarmband från Lindex och turkost plastarmband fått.


Vit klocka från Guldfynd.


Ljusa jeanstights från Cubus, randig topp/tunika från BikBok och vitt linne under, från H&M. 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards