sarasvensson

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Sara - 5 februari 2011 21:44

                          

                         

                         

Oj, vilken schlagerkväll! Helt fantastiskt! Och vilka bra låtar! Jag tycker dem flesta av kvällens bidrag faktiskt var riktigt bra, men, självklart hade jag några favoriter:) Favoritner ikväll var Danny, Jenny Silver och Pernilla Andersson. Sen tyckte jag också att Swingflys låt var häftig:) Jag tycker det är roligt att man ändrar stil på sångtekniken.


Kvällen har iallafall varit riktigt riktigt bra! Tror nog att med dethär startfältet, så kommer årets Melodifestival bli kanon! Vilka är favoriter från kvällen? Ni glömmer väl inte att ni kan kika in allt på Melodifestivalens hemsida, på svt.se. Där finns bilder från kvällen, på alla deltagare. Bilderna ovan lånade jag förresten från Svt.se. Där kan ni också lyssna på alla bidrag om och om igen. Det tänker jag göra:) Kanske inte just precis nu, men imorgon, då blir det favoriterna från kvällen som spelas igen:) Lovely! Imorgon ska ni även få en massa, fina bilder från idag:) Har massa fint att bjuda er på:) Så vi hörs imorgon!! Hoppas att ni haft en underbar kväll och att ni har en mysig helg!! Kram och godnatt!!


Av Sara - 5 februari 2011 19:43

Ni missar väl inte en ny säsong av Melodifestivalen? Slå på Svt1 om ungefär en kvart, så missar du inte kvällens startfält:) Jag ser verkligen fram emot ett nytt Melodifestival-år, en massa nya, härliga låtar och duktiga artister. Det är en rolig resa som jag ser fram emot att följa. Inget slår förra årets Melodifestival, då mina älskade favorittjejer i Timoteij vann deltävlingen i Göteborg och blev femma i finalen! Det var så häftigt och jag skulle bara vilja vrida tillbaka tiden och se Timoteijtjejerna uppträdda med världens bästa låt, "Kom"!!! Så mycket glädje, kärlek och värme på scenen! Jag har sagt det förut, men jag säger det igen, Timoteijtjejerna är världens bästa!!♥:)


        Lite bilder från Timoteijtjejernas häftiga "Melodifestival-resa". Tänk att vara helt okända, till att slå igenom över en natt och bli så kända!! Det är galet!! Jag är så glad för tjejernas skull och så stolt över dom!!♥ Kärlek!!


Nej, nu måste jag rusa ner till tvn, så att jag inte missar starten:) Ha en jätte fin kväll, allihopa, så ses vi senare ikväll!

Sara

Av Sara - 5 februari 2011 19:07

Idag har jag haft en heldag i underbara Lidköping tillsammans med min familj. Vi har tagit oss en liten shopping-runda på stan och hälsat på mormor. Mysigt! Jag har varit ute större delen av eftermiddagen, och fotat en hel del:) Massa bilder från dagen kommer senare ikväll eller imorgon.


Hoppas att ni har en underbar lördag, allihopa!!♥ Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards