sarasvensson

Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Sara - 20 februari 2011 17:36

Ja, nu är snart helgen slut, men innan dess ska ni få gotta er i min helg:) Hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en fin helg! ♥ Ikväll är det Solsidan som gäller!! Och så Minuten! Två favoritprogram:) Vad har ni haft för er i helgen? Har ni gjort något extra roligt, som ni vill dela med er utav? :) Puss och ha en fortsatt fin dag! ♥

         

Av Sara - 20 februari 2011 13:58

Okej, nu är det dags att sumera gårdagens schlagerkväll i Lindköping. Först och främst så måste jag bara säga att jag tyckte att dethär startfältet var bäst av alla startfält i årets festival. Så många duktiga artister! Faktum är att jag tyckte alla i Linköpins-startfältet av grymma! Lär bli roligt att sumera:) Nu kör vi!

Linda Sundblad-Lucky you: Riktigt bra låt! Jag tyckte att både verserna och refrängen var riktigt kanon! Snygga scenkläder och dethär med dem röda gitarrerna och dansarna i början, jätte coolt! Mycket glädje och energi på scenen, vilket jag verkligen gillar! Linda kör sin egna, coola stil, vilket jag också beundrar. Hon sticker ut i sina klädval och låtstil. Grym tjej! Linda var en utav mina absoluta favoriter:) Go Linda!

Simon Forsberg-Tid att andas: Okänt ansikte i festivalen, vilket är både positivt och negativt, enligt mig. Alltid kul med lite nya ansikten som visar upp sig och visar vad dem kan, men sammtidigt kan det vara svårt att få röster, om man inte är så populär och erfaren utav tidigare melodifestvalsår...Jag tyckte dock att Simon hade en jätte fin låt. Han sjunger otroligt fint och texten i låten var underbar, tyckte jag. En vacker balad, med andra ord:)

Sara Limholdt-Enemy: Wow, vilken tjej! Så mycket energi på scenen, vilket är jätte kul att se! Låten var riktigt bra, tyckte jag och snygga scenkläder hade hon också. Mycket folk runt omkring henne på scenen, vilket enligt mig är både positivt och negativt. Det får inte bli för mycket och för rörigt på scenen, tyckte jag. Sara sjunger otroligt fint och låten var som sagt, riktigt riktigt bra! Speciellt refrängen:) Kul också att få se mer utav Sara Lumholdt, eftersom man inte gjort det sedan A-teens var populära.

The playtones-The king: Jag är väldigt skeptisk mot just dansband i Melodifestivalen. Jag tycker att just denhär festivalen ska bjuda på så mycket schlager som möjligt. När jag hörde The playtones låt, blev jag glatt överaskad. Jag tyckte att låten var riktigt kanon! Tyckte också att det fanns mycket schlager i låten, inte bara dansband;) Mycket bra! Vilka erfarna grabbar!

Shirley´s Angels-I thought it was forever: Shirley, Jessica och Vera framhävde mycket på schlager på scenen, vilket var jätte kul att se. Jag tycker Melodifestivalen ska innehålla så mycket schlager som möjligt. Jag tyckte att låten var lite för lugn i min smak. Jag hade gärna sett mer go i det hela. Annars snygg koregrafi på scenen och sen är det ju jätte kul att "Carola-fläktarna" har kommit tillbaka också;)

Sebastian-No one else could: Ytterliggare ett känt ansikte från Idol! Jätte kul! Jag tycker det är extra roligt med ansikten från Idol, eftersom det varit en otrolig resa och möjlighet att utvecklas under Idol-tiden. Och sen att stå på Melodifestivals-scenen efter Idol-resan, ja, det är ett tecken på att man verkligen är duktig! Jag tyckte att Sebastians låt var mycket bra. Mycket energi och glädje på scenen i refrängen, vilket gillas:) Dansarna som stod i bak på scenen, var ju så duktiga! Lagom mycket folk på scenen, tyckte jag också att det var.

Sara Varga-Spring för livet: Ytterliggare ett ganska okänt ansikte...men visst har man sett en del med Sara Varga, iallafall. Dj-tjejen som turnérat med Rebound:) Jag tycker att Saras låt var såå vacker! Hennes klänning var så fin och ja, hela hon strålade på Melodifestivals-scenen igår kväll. Otroligt vacker röst och gitarr-killen på scenen, grymt bra! Jag hoppas verkligen att få se mer utav denna begåvade och otroligt vackra tjej!

Eric Saade-Popular: Precis som alla trott, så fick Eric flest röster och gick därmed direkt till final. Tänk vilken press han haft på sig! Eller ja, han kanske hade mediaförbud? Han kanske inte fick läsa vad som stod i tidningarna eller se på tv? Kommer ihåg att Timoteij hade mediaförbud, för att varken stressa upp sig över det positiva eller negativa. Bra tanka, tycker jag! Tillbaka till Eric;), Jag tyckte att låten var cool och riktigt bra! Mycket dans och energi på scenen, vilket alltid är så roligt att se! Eric är en begåvning!! Grym kille! Hur klarar han av att sjunga och samtidigt dansa som han gjorde? Jag förstår det inte! Gryyyymt!


Av Sara - 20 februari 2011 13:30

För en liten stund sedan var jag ute en lång stund med prinsessorna. Jag märker att dem blir glada och lyckliga över att få komma ut, speciellt nu när det är så fint väder:) Både igår och idag är det ett underbart väder här hemma! Solen skiner och det är faktiskt mycket varmare, än vad det har varit. Underbart! Tog vara på det fina vädret ännu lite mer, när jag var ute på långpromenad i skogen med syster tidigare idag:) Det var riktigt riktigt härligt! Somsagt, idag fick prinsessorna vara ute riktigt länge. Vi har njutit av vädet och bara myst. Mina fina tjejer! ♥ Nu när jag är ledig från skolan, så hinner jag med att ha ute prinsessorna minns en gång om dagen, vilket jag är jätte glad för. Idag njöt vi av solen och det fina vädret!!

 

                                               Mina fina prinsessor!    


Om en liten, liten stund ska jag sumera gårdagens schlagerkväll här i bloggen:) Varje lördag/söndag tycker jag till om veckans schlager-bidragen. Vi hörs då! Hoppas att ni har en underbar söndag och njuter av solen och vädret!!♥ Puss!!

Av Sara - 20 februari 2011 11:16

                 

      Har precis varit ute på en riktigt lång och härlig promenad i skogen. Precis som igår, så skiner solen här hemma idag och det är ett underbart vackert väder. Lovely! Nu ska jag göra so och efter det ska jag ut en sväng med prinsessorna:) Vi ska sätta oss och mysa uppe på altanen och njuta av vädret och solen. Pics kommer!:)


Min dag började med en sovmorgon till klockan 9, innan det var dags för frukost och söndagspromenad:) Skönt och komma ut i friska luften och röra på sig nått såndär tidigt på dagen:) Härligt! Idag ska jag sumera gårdagens Melodifestival-kväll för er, här på bloggen. Vi hörs om en stund! Puss och ha en underbar söndag!!♥

Av Sara - 20 februari 2011 11:11

 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards