sarasvensson

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Sara - 6 februari 2011 19:45

Idag har jag haft en riktigt skön hemma-söndag och hunnit med en massa saker. Startade min dag med en sovmorgon till klockan halv tio ungefär. I förmiddags var syster och jag ute på en skön långpromenad. Det var riktigt härligt att komma ut i friska luften och röra på sig. Vi gick riktigt långt idag också, lovely! Jag har hunnit med att storstädat rummet idag. Det blev så fint så:) Rent och snyggt inför den kommande veckan. I eftermiddags var jag ute en hel timma med prinsessorna. Jag blir så glad och lycklig över att vara ute med dem! Dem är mitt allt och det finaste och värdefullaste jag har!♥


Jag har pluggat inför den kommande veckan, som börjar imorgon. Skönt och hinna med en del på helgen, så man slipper sitta med allt på en gång på vardagarna, när man är trött och kommit hem från skolan. Ja, det var väl min söndag;) Sovmorgon, långpromenad, prinsessorna, storstäd av rummet och plugg. Solen har skinit hela förmiddagen här hemma idag! Lovely! Imorgon är det redan måndag igen. Oj, var veckorna rusar förbi! Det är min sista vecka innan ledigheten och Kläppen:) Åh, så kul det ska bli! Massa sol, skidåkning och snö!!♥ Nej, nu måste jag springa ner till tvn, så jag inte missar Solsidan!!Favvo-programet!!! Och efter det blir det Minuten!!:) Ha en mysig kväll,alla!! Hoppas att ni haft en underbar vecka och en fin helg!!:) Tack för att ni hänger med mig i min vardag!! Just DET, gör mig glad, ska ni veta!!♥ Puss!!

Av Sara - 6 februari 2011 18:34

Nu, alla ni som väntat på att jag ska tycka till om gårdagens schlagerkväll, här kommer det;) Jag gillar att tycka till om saker och ting, säga vad jag tycker och varför jag tycker så. Dags att tycka till om schlagerkvällen i Luleå!

Dilba: Märkte ni hur galet mycket låten var omgjord? Man hörde ju inte ett enda dugg hur hon sjunger! Trist. Tyckte att det skulle vara med äkta, annars cool outfit, iallafall skorna och frisyren, men kläderna, nej...


Swingfly: Cool låt med både rapp och vanlig sång. Det gillar jag! Mycket glädje och energi på scenen, snygga kläder och så Christoffer Hiding!! Wow, vilken kille! Swingfly stod för kvällens skräll och är vidare till final, go Swingfly!


Jenny Silver: Kvällens schlagerlåt!! Oj, vilket nummer!! Riktigt fina scenkläder, men hon skulle skippa fransarna i klänningen...Läste att det förstörde hennes nummer en hel del och att hon inte alls var nöjd med det...tråkigt! Jaja, riktigt bra låt iallafall!! Ser fram emot att höra låten igen i andra chansen!:)


Jonas Matsson: Dålig låt och varför vardagsoutfit när han står på Melodifestivalens scen!? Varför klädde han inte upp sig!? Ja, inget mer Jonas Matsson!


Le Kid: Wow, vilket grymt gäng! Jag gillar låten, jag gillar kläderna, jag gillar hela "Le Kid"!!! Och hur snygg var inte scnene under Le Kid´s framträdande? Cupcakes, engelsk konfekt och massa färg! Lovely!


Rasmus Viberg: Riktigt snygg outfit! Refrängen var också okej, men resten av låten var rent ut sagt urkasst. Hmmm....nej, inget mer Rasmus Viberg heller!


Pernilla Andersson: Grym tjej! Vilken otroligt bra låt!! och vilken ursnygg outfit!! Många har tyckt till om artisternas kläder och Pernilla var den som hade lyckats bäst på den fronsten. Och låten har hon skrivit helt själv!! Snyggt!! Ser fram emot att höra mer av Pernilla Andersson, nästa gång i andra chansen:)


Danny: Wow, vilken kille! Hur höga toner kan ha ta egentligen? Låten var bra, men han sjöng ju bara "In the Club" hela tiden. Lite tjatigt blev det...men vilken glädje och energi på scenen! Snygg outfit, men jackan, nej, den skulle skippas! Danny var en given och självklart finalist!




Av Sara - 6 februari 2011 12:30

               

Igår var jag, tillsammans med min familj, i Lidköping hela dagen. Det blev en liten shopping-runda på stan och sedan besökte vi mormor hela eftermiddag.

Vi åt middag, fikade och hade det riktigt trevligt. Syster, mormor och jag klädde på oss och begav oss ut på en härlig långpromenad till skogen och vid sjön. Det är så fint i Lidköping! Min mormor bor nära Vänern, så det är perfekt att bada där på sommaren:) Skogen alldeles intill och ja, det är så vackert! Mobilen fick följa med ut, så det blev en hel del bilder:)

                

                

Tänk vad fint det kommer att bli när all snö har smält och allt vatten som finns på vägarna försvinner. Ge mig vååååår!

Om ni någon gång besöker Lidköping, så måste ni gå strandpromenaden vid skogen och sjön. Så vackert!

              

              

                

              

              

                  

              

                  

Idag tar jag mig en skön hemmadag. Det är mycket som ska göras inför den kommande veckan. Idag tog jag mig en riktigt skön sovmorgon till ungefär nio. Härligt! Syster och jag har också varit ute på en långpromenad. Solen skiner här hemma idag!! Lovely! I eftermiddag ska jag ha ute prinsessorna och så ska jag städa rummet. Det blir även lite plugg i eftermiddag. Har redan hunnit med lite plugg. Härligt! Hoppas att ni har en underbar söndag, allihopa!!! Puss!


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards