sarasvensson

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Sara - 19 februari 2011 18:56

                

Ja, såhär ser det alltså ut:) Mitt nya örhängeställ. Innan hade jag alla mina 35 örhängen i örhänge-karterna i hyllan med alla mina smycken, men nu var det dags att fixa med ett ställ, tyckte jag:) Vad tycker ni? Visst blev det bra? Som ni ser, så finns det en ordentligt plats för en hel del fler örhängen;) Puss! Hoppas ni har en fantastiskt lördag!!

Av Sara - 19 februari 2011 15:43



Här är några videoklipp från Kläppen!!:) Snart kommer också en ny fråga i omröstningen, som ni inte får glömma. Var med och rösta!!♥ Puss!!   

Av Sara - 19 februari 2011 15:21

Syster, prinsessorna och jag har precis kommit in från det fina vädret. Solen skiner här hemma idag och det är ett fantastiskt väder! Skulle vilja vara ute hela dagen med prinsessorna och njuta av vädret:) Idag fick prinsessorna vara ute riktigt länge, vilket var skönt. Även imorgon ska jag försöka hinna med att ha ute dem en lång sväng, så skönt för dem, nu när det är så fint väder. Jag hoppas att dethär soliga, vackra vädret håller i sig läääänge till:)

                  Vad har ni för er, en sånhär vackra lördag?:) Lite senare ska ni få videoklipp från Kläppen och så ska jag visa er mitt nya örhänge-ställ:) Det får ni inte missa! Vi hörs då! Ha en fortsatt underbar lördag♥ Puss!!

Av Sara - 19 februari 2011 14:09

Nu går jag ut en sväng med prinsessorna. Solen skiner här hemma idag och det är ett fantastiskt fint väder! Ska fota idag också! Pics kommer:) Puss och ha en fortsatt fin dag ♥

Av Sara - 19 februari 2011 11:43

Solen skiner här hemma idag, så om en liten stund ska jag ut en sväng med prinsessorna. Idag är det lördag!! Vilket betyder Melodifestivalen:) Ikväll är det dags för tredje deltävlingen i Linköping och imorgon sumerar jag kvällens bidrag, som vanligt här på bloggen:) Ikväll blir det även QX galan, från Cirkus i Stockholm:) Trevligt! Timoteij ska vara med och spela, så det vill jag naturligtvis inte missa:) Idag tog jag mig en sovmorgon till klockan tio ungefär. Lite senare idag kommer även videoklipp från Kläppen och så ska jag fixa med en smyckes-grej till alla mina örhängen. Det kommer bli så bra:), lovar att visa!


Ha en underbar lördag, så hörs vi lite senare!!! Njut av sooool!! Puss och kram!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards