sarasvensson

Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Sara - 26 februari 2011 21:34

Fjärde deltävlingen i Melodifestivalen, wow, vilken kväll! Vilka otroligt duktiga artister. Nej, nu är det dags att sumera den underbara, fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2011.

Melody Club-The Hunter: Jag tycker att grabbara i Melody Club är otroligt duktiga och bra på det dem gör. Dock tyckte jag att låten var lite si så där. Jag tyckte absolut om refrången, riktigt bra!, men resten av låten var helt enkelt okej, men inget mer. Scenen var snygg och det var både coolt och snyggt med schack-pjäserna längst fram på scenen. Fina färger, dessutom!

Julia Alvgard-Better or worse: Ännu ett okänt ansikte i festivalen. Jätte kul! Det är så oerhört roligt att upptäcka en massa nya stjärnor, som man faktiskt inte sett ännu. Jag tyckte att Julia hade en otroligt fin låt, speciellt refrängen. Jätte fin röst och finr på scenen. Visst var det snyggt med fransarna? Julia är otroligt vacker och visade sin fina röst väldigt bra i låten, tyckte jag.

Lasse Stefans-En blick och någonting händer: Ännu ett dansband i festivalen. Jag tycker inte riktigt att dansbanden passar i den här typen av tävling, utan bättre på dansbanorna runt om i Sverige. Men men, jag tyckte iallafall att låten var helt okej, för att vara dansband;) Det svängde trots allt lite i refrängen, dock ytterst lite...Hmmm...nej, Playtones platsade mycket bättre i festivalen, sorry....

Linda Pritchard-Alive: Wow, vilken tjej! Jag såg henne live i somras, i Lidköping, sammtidigt som jag såg och träffade Timoteij. Vilken otroligt fin tjej! Hon är så duktig och gör verkligen det hon är bäst på. Ytterliggare ett Idol-ansikte, kul! I kväll tyckte jag att Linda hade en av dem bästa låtarna. Jätte fin klänning och som sagt, hon har världens finaste röst! Höga toner i låten, men det tyckte jag passade henne utmärkt. Grym tjej, det där!

Anders Fernette-Run: Jag tyckte att Anders hade en bra låt och att han har en riktigt bra röst. Kommer ni ihåg "Hungry Eyes"? En av Anders låtar, som han sjunger grymt bra! Ikväll tyckte jag att hans låt var helt okej, men kanske inte mer än så...scenen var fin och visst var det coolt med alla människor runt omkring och dem vitklädda dansarna? Duktiga! Refrängen var ju jätte bra! Visst, han sjung ju i för sig "Run", till mesta del av refrängen, men jag tyckte det passade perfekt just i den här låten och så med kören också. Grymt bra!

Linda Bengtzing-E det fel på mig: En schlagerveteran! Åh, va kul! Linda är ju världsbäst på att leverera det där speciella, som man levererar just en schlagerkväll, som denna. Jag tyckte att låten var minst lika bra, till och med bättre, som hennes alla andra hits. Hon kör sin svenska stil, vilket passar alla. Jag tyckte dock att kläderna och skorna var urfula! Jätte tråkigt, eftersom Linda är en så otroligt fin tjej. Gult? Och så jätte höga gula skyhöga stövlar.....hmmmm....nej, det var verkligen ingen hit! Men annars, grymt som vanligt!

Nicke Borg-Leaving home: Samma sak som med Brolles låt. Första gången tyckte jag inte att det var något speciellt, men efter att jag hört låten några gånger så blev den bara bättre och bättre. Det är verkligen ett bra tecken! Jag tycker dock inte att Nickes klädval, var speciellt snygga, men annars så är han ju otroligt duktig och låten var det ju absolut inget fel på. Refrängen var ju gryyym!!

Love Generation-Dance alone: Vilka grymma tjejer! Melanie, Cornelia, Mikalena och Charlie levererade mycket glädje och värme på scenen, tyckte jag. Snygga och coola kläder och dethär med just fyra tjejer är så snyggt! Man matchar varandra med kläder, sjunger i olika stämmer, ja, allt är bara så bra när man är just fyra:) Som Timoteij-tjejerna! Tjejerna i Love Generation sjunger riktigt bra, tycker jag och scnenen var minst lika snygg som tjejerna var ikväll. Vilka girls! 

Av Sara - 26 februari 2011 19:01

    I somras eller om det var för två år sedan, åkte jag, tillsammans med min mamma och syster till en liten loppis runt där vi bor. Jag hade faktiskt bara varit på någon enstaka loppis innan det, så självklart var det spännande och se om man kunde fynda något fint:) Dessa två saker fastnade jag för. Jag gillar verkligen söta, små prydnadssaker, så dessa två blev inköpta:) Tror jag gav en femma för dem båda.


Nu står dem på plats högst upp i min stora hylla i rummet, efter dagens storstädning. Allt blev så rent och snyggt idag, underbart! Jag har dammsugit golvet, alla hyllor, skrivbordet, nattduksbordet och fönstret, jag bytte sängkläder, som jag berättade om i inlägget nedan, jag piskade mattan och alla mina kuddar och gjorde det rent och snyggt på skirbordet igen, efter dagens och veckans pluggnade;) Jaja, nu är det iallafall riktigt fint och det är ju underbart:) Jag gillar verkligen när jag har det rent och fint omkring mig! När mitt rum är rent och snyggt och när prinsessornas bur är likaså. Den städades igår:)


Nu ska jag snart ner till Mello-deltävlingen i Malmö. Spännande...Ni missar väl inte "Jag tycker till", som kommer direkt efter deltävlingen ikväll? Vid kvart i tio, ungefär, hörs vi igen! Puss och ha underbar kväll!

Av Sara - 26 februari 2011 18:10

  Kolla, vad fint! Jag gillar verkligen det här kuddfodralet :) Snygga färger och så är det ju otroligt kul när det är lite personligt också. Jag sydde kuddfodralet...i femman? Kan det va så? Jag tror nog att det var då:) Sedan tryckte jag mitt namn på den. Visst är det fint? Fint och personligt, så det ska va!


Om en liten stund, så ska ni få se två gamla loppisfynd. Spännande va? Ni kikar väl inte om en stund igen? Så ses vi då ♥ Förresten, ni vet Isabelle Strömberg, bloggaren? Alldeles nyss fick jag en vänförfrågan från henne på facebook. Skojigt! Puss!

Av Sara - 26 februari 2011 17:59

  Nu har jag precis tagit mig en snabbdusch och innan det var jag ute på en långpromenad tillsammans med syster. Och innan det så storstädade jag rummet:) Bytte även sängkläder och en utav mina kuddar fick ett nytt fint kuddfodral, visar strax:) Snart blir det middag och senare blir det mys framför Mello!! Detta underbara program!! I love it!!


Snart ska ni även få se två gamla loppisfynd:)


Hoppas att ni har en fantastisk lördag. Vi hörs snart, puss!!

Av Sara - 26 februari 2011 15:30

 

Det är så skönt att vara hemma och hinna med en massa på helgerna! Har hunnit med stan på förmiddagen, middag med familjen och tyska-plugg. Nu ska jag strax ut på en promenad med syster och sen efter det blir det matte-plugg. Underbara, härliga lördag! Hoppas att ni har en lika bra lördag som jag ♥ Vi hörs om en stund!


Kramis,

Sara

Av Sara - 26 februari 2011 13:21

Hoppas at ni har en underbar lödag, allihopa! ♥ Jag har precis kommit in, efter att varit ute en sväng med prinsessorna. Så skönt att hinna med dem så mycket på helgena! Om jag hinner, så ska jag även ut med dem en sväng lite senare idag:)

 

                         Embla Nea och Troja Nike♥ Mina prinsessor!


När jag var i stan lite tidigare idag, så köpte jag ny matblandning till dem. Jag var inne sväng på Djurmagazinet och köpte en riktit god blandning, som föll i smaken:) Härligt! Det är alltid så när man köper någonting nytt, kommer dem att gilla det tro? I julklapp fick prinsessorna smarriga matblandningar, nämligen två olika sorter, av mormor. Dem kommer också från Djurmagazinet och dem gillade dem så jätte mycket, vilket var kul. Jag kikade efter exakt samma blandningar, när jag var inne i stan idag, men lyckades inte hitta dem, så det fick bli en annan god blandning, istället. Men, den föll ju i smaken ändå:)

   

Nu ska jag äta middag! Efter det ska jag plugga och städa rummet och lite senare blir det även en långpromenad :) Ha en fin lördag, underbara ni!! ♥ Hörs snart!!! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards