sarasvensson

Alla inlägg den 18 februari 2011

Av Sara - 18 februari 2011 21:30

         Här kommer ett gäng fler bilder från den underbara skidsemsterna uppe i Kläppen:) Massa fler bilder finns i inlägget nedan!


Nu har jag precis sett klart kvällens danser och åhh, så duktiga alla var! Jag tycker att dem allra flesta paren blir bättre och bättre. Och vilken tur att duktiga och oerhört vackra Alexandra, kunde dansa! Alexandra och Ludvig, mitt favoritpar, var som vanligt duktiga och gjorde sitt bästa. Är oerhört imponerad på Alexandra, att hon faktiskt kunde dansa så bra, som hon faktiskt gjorde. Håller tummarna för att hon slipper dansduellen ikväll!


Jag tyckte även att Frank och Charlotte och Figge och Oksana var grymma ikväll! Full pott för Frank och Charlotte! Åh, så roligt! Vad hade ni för favorit ikväll? Ha en fortsatt fin fredag, allihopa! ♥ Imorgon kommer videoklipp från Kläppen:)

Massa kramar!!

Sara



Av Sara - 18 februari 2011 19:15

                       Bild på prinsessorna för några veckor sedan.

                Utsikten från vår fina stuga i radhuset uppe i Kläppen.

Åh, vilken härlig dag jag haft! Började min fredag med en sovmorgon till tio-tiden, innan jag begav mig upp och åt frukost. På förmiddagen passade jag på att storstäda rummet, så nu är det riktigt rent och fint:) Senaste jag städade det, var innan jag åkte till Kläppen, så nu var det dags igen. Solen har skinit här hemma idag, så i eftermiddags var jag ute en lång sväng med prinsessorna. Buren blev städad och det blev rent och snyggt i prinsess-hörnan. Lovely! Idag har jag också hunnit med en himla massa so:) Jag skriver om Sverige i form av ett häfte och det är så himla roligt! Jag älskar att göra häften, skriva och fixa med bilder. Så roligt! I förmiddags var jag också ute på långpromenad i det soliga vädret tillsammans med mamma.


Nu har jag precis ätit en god middag med familjen och snart är det tvn som gäller! Ikväll blir det självklart "Let´s Dance" och mys med familjen. Vädret här hemma idag har varit jätte härligt. Solen har skinit och det var riktigt skönt att vara ute med prinsessorna idag. Mina fina tjejer! ♥ Ja, min fredag har varit riktigt riktigt fin, som ni märker;) Vad har ni haft för er? Ha en jätte mysig kväll, fina ni! Lite senare ikväll ska ni få kamerabilder och videoklipp från Kläppen:) Ni missar väl inte det? Puss och ha en fortsatt underbar fredag!


xoxo

Sara

Av Sara - 18 februari 2011 11:43

Nu ska ni få hänga med upp till Kläppen! Innan jag åkte, lovade jag er att ni skulle få en massa massa bilder, när jag var hemma igen. Hann med ett litet blogginlägg igår kväll, när jag kom hem, så nu är det dags att berätta om allt roligt jag varit med om! I söndags morses, åkte jag, min syster och min mamma och pappa upp till vackra Kläppen. Varje år åker vi på skidsemster. Vi har varit två gånger i Idre, en gång i Stöten(Sälen) och en gång i Branäs. Vi har nästan alltid haft långvecka uppe i fjällena förut, men nu var det dags för en kortvecka, eftersom vi har en massa andra semestrar inbokade. London på påsklovet och Gotland i sommar:) Som sagt, i söndags morses tog vi bilen upp till Kläppen.

                

Vi stannade på en fikapaus vid ett jättefint ställe. Om jag inte minns fel, så var det även där vi stannade när vi åkte upp till Idre förra året. Rastplatsen ligger precis vid en å och vid skogskanten. Super mysigt!

                 

Vi åkte vidare och vid tidig kväll, var vi framme i Kläppen. Vi hämtade nyckeln till den fina och mysiga stugan vi skulle bo i och åkte sedan dit för att packa upp all vår packning och göra det hemtrevligt och mysigt:) Minns ni att jag gjorde tavlor dagen innan vi skulle åka? Som jag då skrev, så ville jag ha med mig något hemtrevligt och personligt upp till Kläppen. Jag ville göra det mysigt och hemtrevligt och det blev verkligen jätte bra! Så fint, blev det:)

   

Jag sov på loftet i stugan, tillsammans med syster och pappa. Det var så mysigt! Varje gång jag kommer till en stuga eller ett hotellrum, där jag ska bo i flera dagar, så vill jag alltid göra det mysigt och hemtrevligt. Annars tycker jag att det blir ganska tråkigt...så ja, även denhär gången blev det riktigt fint:)

Senare på eftermiddagen tog vi oss en promenad i stugsamhället, där våran stuga låg. Vi bor precis intill skogen, vilket är jättemysigt:) Vi fixade med liftkort och annat, för att på måndag morgon vara redo inför en heldag ute i backarna! På söndag kvällen blev det även en god middag och sedan tv-slapp framför bla. "Solsidan". Världens bästa och roligaste program!!:)


På måndag morgon åt vi först en god och ordentligt frukost, gjorde iordning oss med våra skidoutfits, innan vi satte på oss skidorna för att bege oss ut i backarna. Måndagen var våran första dag i backarna. Spännanade...allt var nytt, med liftar, backar, ja, det mesta. Första dagen är alltid lite speciell, då man inte riktigt vet hur allting funkar. Hur man ska ta sig hem efter dagen i backen och hur det ser ut. Men jag tyckte det gick jättebra!:)

              

Måndagens heldag ute i backarna gick kanon! Det var så roligt att äntligen få svisha ner för alla härliga backar igen! DET har jag längat efter:) Eftersom jag inte varit i Kläppen tidigare, så har jag inte riktigt vetat vad som varit bra och vad som inte varit bra, men om jag sammanfattar Kläppen så ger jag de 4 av 5 stjärnor! Här kommer lite bilder från måndagens heldag i backarna...

      På måndag kväll, klockan 17 till 19, så hade jag och syster någonting helt annat för oss, än att fara ner för backarna i Kläppen;) Vet ni vad vi gjorde? Jo, vi badade bubbelbad! Vi bodde i en stuga i ett radhus. Ungefär åtta-tio familjer hade ett gemensamt hus, på innergården. Där fanns konferensrum, två bastu, dusch, tvättstuga och ett massage&bubbel-bad. Familjerna som tillhörde den innergården, fick alltså boka helt kostnadsfritt. På måndagen bokade mamma massage&bubbelbadet till mig och syster:)

               

 

På tisdagen och onsdag var det dags att fara ut i backarna igen:) Åh, det är så roligt! Jag blir glad av att åka! Det är så jätte kul:) Är det någon utav er, läsare, som åker mycket slalom? Tisdagen och onsdagen spenderades även ute i backarna. Mobilen har fått följa med mig ut alla dagar, så här kommer bilder från tisdagens och onsdagens åk:)

   

                  

På tisdag kväll blev det pizza hemma i stugan. Måste tipsa er om en riktigt god resturang! "Tranan", heter den, och ligger precis vid Tranan Torget i Kläppen. Denhär resturangen har både vanlig mat och pizza, så på tisdagskvällen blev den en smarrig hämtpizza, äten i våran mysiga stuga:) På onsdagen var det som sagt, en hel del skidåkning även den dagen. Vi mötte upp mamma, som annars åker längdåkning, i den fina toppstugan uppe på fjälltoppen. Där blev det fika, i form av en smarrig kladdkaka.

På kvällen gjorde vi iordning oss för att gå ut och äta. Det blev ett kärt besök på "Tranan", vid Tranan Torget. Riktigt god mat, måste jag säga! Trevlig personal och en fin resturang! Rekommenderas varmt:)

Knäppte igen bra outfit bild, men jag hoppas denhär duger:) Jeans från ginatricot, munkjacka från H&M, randig tröja från ginatricot och linne från H&M. Till detta, jacka från VILA, uggs från Kinnarps skor, vantar från KappAhl och tubhalsduk från H&M.

  Lägg dethär namnet på minnet, om ni någon gång besöker Kläppen:)


På tordagen gick vi upp extra tidigt, eftersom vi skulle lämna stugan redan klockan 10 på förmiddagen. Det blev en snabb frukost på morgonen och sedan gjorde vi iordning oss, för att ta vara på våran sista dag i vackra Kläppen. Men innan vi for ut i backarna, packade vi iordning all vår packning och packade in allt i bilen.

Som sagt, skidåkning blev det även på tordagen:) Hela förmiddagen var vi ute i backarna och njöt utav det soliga, vackra vintervädret. Har trots allt inte tröttnat ett dugg på snön, än så länge. Vintern här hemma har vi varit lång och riktigt kall, med mycket snö. Dagarna i Kläppen har också inneburit kyla och mycket snö och ja, här hemma ligger en massa snö på marken...Nu, lite pics från torsdagens skidåkning:)

              

                

      Efter en hel förmiddag med skidåkning, begav vi oss till Kläppens Världshus, för en sista lunch, innan vi for hemåt. Världshuset bjöd på mycket god mat! Riktigt mysigt, var det också:)

                   

Efter den goda middagen, packade vi in den allra sista packningen i bilen, bytte om och bytte skor;), till dem goa uggsen och efter det for vi hem. Det har varit så mysigt att vara i Kläppen! För er som gillar skidåkning och aldrig besökt Kläppen, rekomenderar jag det för! Nu är planerana på att besöka Trysil, nästa år:)

      Okej, då har jag varit i Kläppen också;) Det har verkligen varit en rolig upplevelse! På torsdag förmiddag, tog vi alltså bilen hemåt, till Gudhem igen. Det blev ett trevligt stopp på bla. en godisaffär!!:)

På samma rastplats som vi stannade på när vi åkte upp, stannade vi även på när vi åkte hem. Där blev det en snabb fikapaus inna vi fortsatte vår resa hemåt. Några som också vill vara med och fika, var tre stycken ander från ån;) haha, dem var på oss hela tiden och vill ha en lite bull-bit och ja, det fick dem;) Syster Yster tog sig tid att mata dem:)

                    

Har massa fler bilder att visa er, men här kom iallafall dem flesta bilderna från min mobil:) Har bilerna från kameran också, men tyvärr tar den bilderna så lång tid att ladda upp, så det är därför jag oftast kör med mobilbilder, eftersom dem bilderna bara tar någon sekund att ladda upp.


Kamera-bilderna kommer i ett annat inlägg. Har också lite videoklipp, som också kommer:) Ha en jätte fin fredag, allihopa!!

Puss!

Sara♥



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards