sarasvensson

Alla inlägg den 21 februari 2011

Av Sara - 21 februari 2011 19:22

  Idag fick jag två mycket bra grejer av världens bästa madde! Hand och nagelkräm och ett jätte fint nagellack. Tack snälla du!

Ja, då var det måndag igen. Idag var det min första skoldag efter sportlovet. Jag tycker alltid att det är något speciellt första dagen efter ett lov. Vissa i klassen har man inte träffat på jätte länge, så det är ju naturligtvis jätte kul! Men jag tycker ändå att det är lite annorlunda...idag har jag iallafall haft en mycket bra dag! :) Jag gick upp imorses, vid sju ungefär, och var nästan inte ett dugg trött. Det är en bra start på dagen! Skoldagar har rullat på bra idag, även fast den var varit lång...gick hem tillsammans med madde idag och kilade sedan in hem till mig för mellis och sedan en massa plugg.


Nu i eftermiddag har jag hunnit med en hel del. Jag har gjort min tyska-läxa tills imorgon, hunnit med en massa på mitt so-arbete och så skrev jag två sidor på min novell, bara sådär:) Härligt! Prinsessorna har inte fått komma ut idag, men imorgon så, då är det mys med dem som gäller ♥ Ikväll ska jag slappa och vila framför tvn. Jag ska se på "familjen annorlunda". Någon av er som brukar se det? :) Tycker det är ett jätte roligt och bra program!


Hoppas att eran vecka börjat bra och att ni haft en underbar måndag!

Sara



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards