sarasvensson

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Sara - 10 februari 2011 19:21

              

Ännu en dagens, som jag lovat er:) Tycker ni om när jag visar dagens outfit? Ska jag fortsätta med det? Iallafall, som jag skrev igår så skulle jag bjuda på en riktigt fin outfit idag:) och wolá, vad tycker ni? Snyggt va?;) Jeansen har jag fått från min syster och kommer från ginatricot, linnet är från H&M, den randiga tröjan från ginatricot, halsbandet från H&M, klockan från Guldfynd och armbanden från Ur&Penn. Även imorgon dyker det upp en outfit här i bloggen, det får ni inte missa!:)


Idag har det varit en lång, men rätt rolig dag i skolan:) Har bla. haft min muntliga presentation i engelska, som jag jätte bra och jag är så nöjd över min insats! Jag älskar verkligen när man gör sitt bästa och så bra ifrån sig, som man kan! Det är underbart! Gick hem från skolan idag med en glad känsla i magen:) Fick även reda på mitt tyska prov idag, som jag hade i tisdags och det gick görbra!! Dagens alla lektioner har gått jätte fort (!) Det brukar faktiskt inte gå så vidare fort på mina torsdagar. Haha, skönt iallafall!!:) Imorgon är det sista dagen i skolan innan lov och åhh, så skönt det ska bli att få vara ledig från skolan i några dagar, inte behöva tänka på eller röra på några läxor;) haha, gött ska det bli!!! Imorgon har jag dessutom kort-dag och slutar redan tio över två, så imorgon är det burstäd, långpromenad och prinsessorna som gäller!!♥

                 

Det har vräkt ner snö här hemma hela dagen. Decimer-tjock snö ligger orörd på marken och oj, så mycket det snöat idag!! Och det fortsätter:) Haha, jag gillar snö!! Okej, kanske inte så jätte orörd, med tanke på att jag varit ute med prinessorna idag:) Jag är så glad över att jag hunnit med dom alla dagar denhär veckan, förutom i måndags!! Lovely♥ I eftermiddag har jag suttit med no-läxan, tills imorgon och gått en långpromenad med syster:) Nu har jag gjort iordning lite på rummet, plockat iordning och planerat inför morgondagen. Härligt!


Hoppas att ni har en jättefin dag, allihopa!!! Skickar en stoooor "krya på dig"-kram till dig, Madde! Det var tomt utan dig i skolan idag. Kryyyya på dig!!


Ha en mysig kväll, puss och kram!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards