sarasvensson

Alla inlägg den 23 februari 2011

Av Sara - 23 februari 2011 19:41

 

Älskar verkligen att kika runt på H&M´s hemsida efter kläder och accesoarer. Det är ju så roligt! Och snart är det ju även dags att beställa lite vår & sommarkläder också, det är kul:) Denhär söta tunikan fastnade jag för, i tyg av rosor, så vacker! Om jag inte minns fel, så fanns den öven i fler färger, bla. röd.


 

 

 

Och dom här linne/klänningarna är ju bara för söta! Tänk vad fint det skulle vara med jeansjacka, fina sommarskor och en söt liten väska. Blommigt är ju verkligen min grej, dessutom;) Så fint tycker jag det är! Vilken färgnyans gillar ni mest?


Ja, det blev lite tankar och ideér, sammtidigt lite mode och shoppning:) Såg på omröstningen att det var en person som ville ha mer utav just tankar och ideér, och det gillar jag verkligen att skriva om, så det kommer mer utav det, vill jag lova:) Och så ville någon ha mer utav "annat" också;) Du som röstade på det, kan du inte slänga iväg en kommentar och skriva vad du vill se mer utav? Du som inte röstat, du glömmer väl inte att göra det, va? :) Det är för er jag skriver, så självklart ska ni få vara med och bestämma innehållet i min blogg och vad jag ska skriva om.


Puss!

Av Sara - 23 februari 2011 19:32

När jag loggade in idag, hade jag 4 nya kommentarer!! Jätte kul! ♥ Ni glömmer väl förresten inte att skriva lite om er själva i inlägget nedan? :) Är så nyfiken på er!

    Bilderna beskriver kort och gott min eftermiddag!


Det var därför det blev ett sent inlägg idag...Jag kom inte hem förrän 15.10 idag och efter det blev det mellis och sedan plugg plugg och ännu mera plugg. Imorgon ska jag ha so-inlämning på mitt so-arbete, som jag är galet nöjd med och så ska jag hålla en engelsk presentation som jag fick reda på idag, eftersom vi har nya engelska grupper. Det blir nog bra! Tills på fredag har jag sv-inlämning på min novell som jag är klar med :) Ska renskriva förhand imorgon och göra det snyggt och prydligt och så har jag no-läxa, som jag precis har gjort. Phu, ja, nu vet ni ju iallafall vad jag har sysslat med nu i eftermiddag;) Vad har ni gjort idag?


Skolan idag har rullat på i sin vanliga ordningen och jag tycker att det är något speciellt med just onsdagar. Det är alltid så roligt med onsdagar och just dom dagarna går så otroligt fort! Gympa direkt på morgonen inne i stan, i Timoteij-Cecilias träningslokal (!), bara det är ju underbart ♥ och så matte, no, svenska och engelska. Mycket viktiga ämnen! Ja, min dag har varit riktigt bra. Nu har jag duschat och gjort iordning mig och kanske till och med hinner till Mästerkockarna nu om tjugo minuter:) Nej, nu får jag allt sätta fart om jag ska hinna! Så ni glömmer inte att berätta lite om er här nedan, va? :) Skulle bli så glad då ♥ Ni är underbara!!


Kramis,

Sara

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards