sarasvensson

Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Sara - 25 februari 2011 21:35

Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa! När jag loggade in precis hade jag 3 nya kommentarer angående inlägget nedan, åh, så roligt, tack fina ni! ♥


Nu har jag precis sett klart på Let´s Dance. Vad roligt det var med maratondansen :) Jag tycker det var riktigt kul och se! Jag har haft en underbar fredag och glad över att det är helg :) Det är alltid en speciell känsla man tar med sig när man går hem efter skolan på fredagar. Det är underbart! I eftermiddags var jag ute med prinsessorna och storstädade deras bur. Nu ikväll har jag myst framför tvn och innan det åt jag en god middag med familjen.


Imorgon hoppas jag på soligt väder här hemma! Jag har en hel del att göra, så det är nog bäst att jag går upp tidigt :) Det ska pluggas, prinsessorna ska få komma ut, jag ska gå en långpromenad och så ska jag åka in till stan en sväng på förmiddagen. Jag ska kolla efter ny matblandning till prinsessorna, kolla lite kläder och så ska jag kika in bokrean :) Lär bli roligt!


Ha en fortsatt fin fredag! ♥ Vi hörs imorgon!


Kramis,

Sara

Av Sara - 25 februari 2011 18:29

Nu behöver jag er hjälp. Jag ska nämligen delta i en djur fototävling med en bild på prinsessorna, där man kan vinna en iPhone 4. Dessutom publiceras en hel del bilder i en tidning och på tidnings hemsida. Har ni någon favorit bild på prinsessorna? Skulle vara jätte kul om ni kunde hjälpa mig och utse tävlingsbilden :) Här nedan finns lite favvo-bilder, som jag gillar lite extra :)

     


Eller har ni någon helt annan bild på prinsessorna som ni gillar extra mycket, som jag visat här på bloggen? Är så nyfiken på och höra vad ni tycker :)

Av Sara - 25 februari 2011 17:16

                                         

  Slänger in en dagens till er :) I omröstningen, som just nu finns på sidan, så röstade en del på att få se mer utav "outfit-bilder" här i bloggen, så jag ska försöka slänga in dagens outfit så ofta jag kan. Det låter väl bra?


Idag blev det jeanstights från Cubus, linne från H&M, blus från H&M, klocka från Guldfynd, prälarmband från Ur&Penn och rosa armband från KICKS.


Några har också röstat på att få se mer utav tankar och ideér. Det hittar ni i H&M-inläggen här nedan. Ska också försöka skriva lite mer om just detta, till er som ville det :) Och sen så var det även några som röstade på "annat" och då måste jag ju få höra vad ni vill se mer utav. Skriv gärna och berätta!


Hoppas att ni har en underbar fredag, allihopa!! Puss! ♥ 

Av Sara - 25 februari 2011 16:08

Vilken härlig känsla det var att gå hem från skolan idag :) Och veta att man får vara ledig i två hela dagar nu. Underbart! Ja, idag har det varit en kort och vanlig skoldag. På slöjden var det dags att fortsätta med mitt amigurumi-virkande.


Nu i eftermiddag har jag varit ute en sväng med prinsessorna och passade även på att storstäda buren, vilket jag gör varje fredag. Så nu är det super rent och fint hos prinsessorna och så fick dem vara ute en stund idag också :)

Om en liten stund ska jag ta med mig syster ut på en liten promenad, som för övrigt känner sig mycket piggare....♥ Hoppas att ni har en underbar fredag och att eran helg börjat på bästa sätt!


Hörs snart, kram!!

Av Sara - 25 februari 2011 07:52

Det är fredag och jag ska alldeles strax bege mig till skolan. Slutar tidigt idag och har många roliga lektioner :) Passar på och önskar er en underbar fredag! ♥ och så hörs vi i eftermiddag. Då ska ni även få dagens outfit :) Ni missar väl inte det? Puss och ha en underbar dag!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards