sarasvensson

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Sara - 4 april 2011 18:03

Hej på er! Hoppas att ni alla mår bra ♥ Det är måndag, vilket betyder en ny vecka och tusen nya möjligheter. Tänk vad mycket man kan hinna med på en hel vecka! Förra veckan gick i ett, men jag hann ändå med mycket, både i skolan och hemma. Lovely! Det är ju faktiskt bara två ynka veckor kvar nu, till påsklovet! Det gäller att ligga i, för på påsklovet ska jag banna mig, inte göra något som har med skolan att göra! Men jag antar att det slutar med att jag sitter de sista dagarna med plugg...På påsklovet är det London som gäller! Och det ska bli så himla kul! Jag ser verkligen fram emot min London-vistelse, tillsammans med min fina familj.


Idag har jag haft en lång dag i skolan. Här hemma har vädret varit riktigt kanon! Solen har skinit hela dagen, men det är fortfarande ganska så blåsigt, så vinterjackan får vara på ett tag till. Dagen i skolan har gått jätte fort! Jag har bla. fått reda på hur det gick på mitt tyskaprov, som jag hade i förra veckan. Det gick jätte bra! Betyget blev VG, vilket jag är oerhört nöjd med! Det känns så himla roligt, när man har lagt ner en massa tid på en viss sak, och sedan resulterar det i ett riktigt bra betyg. Underbart! När syster och jag kom hem från skolan, sent i eftermiddags, gjorde vi iordning lite mellis. Tanken var att vi även skulle göra smootihe, men eftersom strömmen gick en hel timma under eftermiddagen, så fick vi helt enkelt klara oss utan. Men nu är strömmen iallafall tillbaka, så syster och jag ska avnjuta en smarrig smootihe framför tvn lite senare istället:)


                      

Här har ni dagens outfit! Underbar tröja, nyinköpt från BikBok, som redan har blivit en stor favorit! Jag gav endast 79 kr för tröjan, då den egentligen kostat 199. Jag matchade denna fina tröja till ett par mörkblåa jeanstights, också favoriter, som kommer ifrån Cubus och lite fina smycken till det:) Jag för fortfarande på mina vita gympaskor, men när våren väl kommer på riktigt, så är det Converse som gäller:)


         Mitt fina Sara-halsband, kommer från Sjöbergs Guld inne i stan.    


                   

Klocka från Guldfynd. I London ska jag leta efter en ny klocka. Allt är ju så mycket billigare där, så det kommer garanterat att bli en hel del shopping...och en ny, lite större klocka, finns med på shoppinglistan! Vit ska den va:) Jag tycker det är så fint med vita klockor!



Efter mellisen med syster, begav jag mig ut till Embla och Troja, för att släppa ut de i hagen. Ni ska veta hur glada de blev...!! :) Jag förstår verkligen att de är lyckliga över att få komma ut, efter att ha suttit inne i buren en hel dag, men jag tror också att de tycker det är mycket härligare att bo utomhus, istället för i ett tråkigt garaget. I veckan kommer de att få komma ut en gång varje dag, eftersom det är väldigt praktiskt att släppa ut E och T i hagen innan man gjort mellis. Och så kan de vara ute i hagen, både medans man äter och medans man pluggar, vilket jag faktiskt inte behöver göra denhär veckan. Jippie!


Mina GOA tjejer!! Riktigt soligt och gött väder här hemma i eftermiddags. Så skönt! Känns ännu mer som att våren är påväg:)


De vita, fina krokusarna, som växer i trädgården har slått ut i full blomm. Så fina! Det är ju verkligen ett vårtecken! Snödroppar, tranor, sol och krokus...ja, om bara några veckor, så tror jag att vi har riktig VÅR här hemma!! :)



Idag har jag inte bara hunnit med mina älskade prinsessor, utan också en långpromenad med min älskade syster. Härligt! Extra skönt var det verkligen idag, när solen varit framme HELA dagen...!! Jag har precis ätit en mycket god middag och lite senare är det mys framför tvn. Skönt!


Hoppas att allt är fint med er!! ♥ Ha en fortfatt fin dag, fina ni! Stor kram ♥



Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards