sarasvensson

Alla inlägg den 25 april 2011

Av Sara - 25 april 2011 17:05

 


Idag kör jag på ett par vita shorts från Vero Moda och en grönrandig tröja med trekvartsärm från gina. Jag tycker det blir väldigt somrigt och fräscht med just ett par vita shorts! Då kan man i princip matcha hur man vill med toppar och linnen. Vita shorts och färg på överdelen. Riktigt fint, tycker jag!

Av Sara - 25 april 2011 16:55

Nu är den "nya" hagen äntligen på plats, och Embla och Troja kommer att få mer plats på gräsmattan. Nu har dem ännu mer plats för både vila och lek.


Före

 


Efter

 

Av Sara - 25 april 2011 16:43

Solen skiner här hemma och det är ett makalöst vackert väder...!! ♥ Har satt upp håret i en slarvig bulle och njuter utav vädret uppe på altanen. Tänk vilket fint väder det blev, så snabbt! Det var ju nyss vinter;) Jaja, skönt är det iallafall att våren och sommaren kom så fort:) Embla och Troja är fortfarande ute i hagen, men strax är det dags att ta in dem. Sånna här fina dagar, som idag, så får dem vara ute nästan hela dagen. Då är det viktigt att det finns både vatten och mat, och att dem har solskydd. Hagen har blivit större nu också! Visar före och efter bilder, om en liten stund:)


Jag har passat på att läsa en hel del i min bok. I skolan läser vi just nu "Sandor slash Ida" av Sara Kadefors. Som jag sa i videobloggen här nedan, så tyckte jag att boken var rätt dålig i början, men nu när man väl kommit in i handlingen, så är den faktiskt rätt bra:) Om en liten stund ska ni få dagens outfit också! Puss, så hörs vi snart ♥

Av Sara - 25 april 2011 13:21

 


Nu ska ni få se hur detta finfina linne, sitter på också :) Tycker det är helt ljuvligt! Och jag gav ju bara 50 kr (!) för det också :)


 


 

Av Sara - 25 april 2011 13:02

 

 

 

 

                


Det har blivit ordning och reda i garderoben här hemma! Nu när det har blivit så varmt, och så fort, så kände jag att det var dags att hänga in alla fina vår och sommar-plagg. Höst och vinter-kläder har rensats ur, och numera är det mest blommigt och en massa fina sommarfärger, som finns i garderoben. Alltid skönt med ordning och reda!:)


Ni ska få se det fina linnet från Primark på också:) Återkommer strax....Puss!


Av Sara - 25 april 2011 12:49

Åh, vilket skönt väder det är här hemma idag! Solen har skinit sen imorses, och vårvädret är verkligen på topp!! Jag och syster har tillbringat förmiddagen på gräsmattan i trädgården i varsinn solstol.


 

 

    

   

 


 

 

 

Här kommer också en liten videoblogg:



Hoppas att ni mår bra, allihopa, och att ni har en riktigt fin annandag påsk!! KRAM♥ 

Av Sara - 25 april 2011 09:44

Igår var jag och min familj hos farmor och farfar, och firade påsk där med dem. Hela dagen var jag annars hemma. Embla och Troja var i prinip ute hela dagen i hagen. Jag passade också på att sola och bara njuta utav vädret! Underbart! Som sagt, igår var det återigen ett trevligt påskfirande. Vi åkte vid fem-tiden, så vid halv fyra, var det dags at börja göra iordning sig.


    

Kvällens outfit: Jeanskjol H&M, blus VeroModa, jacka VeroModa, klocka Guldfynd, ring Primark, halsband Sjöbergs Guld, örhängen Sjöbergs Guld.

 


 

 

När vi kom till farmor och farfar, vid sex-tiden, blev det först en mycket god påskmiddag. Vi satt och pratade och hade det riktigt trevligt! Därefter tog jag med mig syster ut på en härlig promenad. Det var fortfarande riktigt varmt och skönt, och solen sken, fast att det var kväll. Sommar...!!


 

 

Nya fina ballerina skor från London! Jag köpte dem på Primark för endast 40 kr!


 

 

Senare på kvällen blev det fika, och "Mästarnas Mästare". Vid kvart över nio, åkte vi hem igen och var hemma lite efter tio. Mycket trevlig kväll!


Idag ska jag ha en skön hemma-dag med mina prinsessor ♥ Jag ska strax ge mig ut i solen och släppa ut dem i hagen. Idag kommer även hagen utökas!! :) Den kommer bli ännu större, så jag har lite att fixa med :) Buren ska även städas lite grann och så ska det SOLAS här hemma...!!


Ha en fin dag, så hörs vi om en stund!! KRAM♥ 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards