sarasvensson

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Sara - 11 april 2011 19:13

                     Bjuder på massa bilder på dagens outfit :) Nu när våren äntligen är här, så kan jag ju "outfit-fota" utomhus! Det gjorde jag idag :) Framför våran fina häck, här i trädgården. Fin bakgrund, tycker jag. Jeanstightsen kommer från Cubus och tröjan (lite oversize) från BikBok. Linnet jag hade under, är ett vanligt vitt med brett band, från H&M. Mitt Sara-halsband kommer från Sjöbergs Guld (underbar butik inne i stan), och min klocka kommer från Guldfynd. Det var det!!:)


Hoppas att ni har en underbar måndag, och att eran vecka börjat på bästa sätt ♥ Må gott! Kramar ♥

Av Sara - 11 april 2011 18:58

Hej, igen!! Oj, vad jag hinner med att blogga idag. Underbart! ♥ Alldeles nyss la jag upp en videoblogg, som för en liten stund sedan filmades, när syster och jag var ute på långpromenad i ett soligt och vårigt Gudhem. Kika in det, vet ja!! :) Idag har det varit en lång och jobbig dag i skolan. Jag har haft huvudvärk, och inte alls varit särklilt pigg. I natt sov jag nästan ingenting, och så upp tidigt imorses och en lång skoldag :( Usch! Jag gillar sannerligen inte måndagar, men å andra sidan, så är ju veckans måndag avklarad nu!! Klockan tjugo i fyra i eftermiddags, kom syster och jag hem från skolan. Vi gjorde iordning oss en ordentlig mellis, eftersom vi båda var riktigt hungriga, och sedan satte vi oss på altanen och njöööt av solen ♥


Vi satte oss inte bara och njöt utav solen, utan vi hann faktiskt med att plugga en hel del också....!! Jag hann med både tyska och no, vilket kändes jätte bra :) Verkligen skönt att starta tidigt med läxor/prov på en måndag!


 

 


Sammtidigt som syster och jag satt uppe på altanen och pluggade, så njöt Embla och Troja också utav vårvädret, lika mycket som vi, för dem befann sig nämligen i hagen.


 

 

En lång stund, satt vi ute på altanen och bara njöt utav våren ♥ Det märks nu väldigt tydligt, att våren verkligen är här. Solen skiner hela dagarna, och det är en mycket behaglig värme utomhus. Men vårvädret kommer bli kortvarigt :(, för redan imorgon har jag hört att det ska bli regn, men som jag skrev igår, så får jag hålla tummarna för att det inte stämmer :) Haha!!


Senare i eftermiddags, begav jag mig, tillsammans med syster, ut på en mycket härlig långpromenad. Nu när det varken är mörkt eller särkilt kallt, så går det utmärkt att gå på promenad lite senare på dagen.


 


Riktigt BRA gå-skor, när man ska gå långt!! Riktigt sköna och bekväma att gå i...!! Jag tycker inte att det spelar så jätte stor roll, hur skor man går i, ser ut. Det viktigaste är att dem är bra att gå i och att dem är riktigt bekväma!!


Nu har jag precis ätit middag och innan det duschade jag och gjorde iordning mig. Nu har ni fått ta del utav min dag!! :) Vad har ni haft för er idag?


Om en liten stund, kommer dagens outfit, så vi hörs då :) Puss ♥

Av Sara - 11 april 2011 18:50


Syster och jag videobloggar till er, när vi var ute på långpromenad, för en liten stund sedan :) 

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards