sarasvensson

Alla inlägg den 13 april 2011

Av Sara - 13 april 2011 19:42

Stort grattis till Karin , som tog hem vinsten i den första musikfrågan!!


Rätt svar: Spring för livet (Sara Varga)

Av Sara - 13 april 2011 19:12

Hej! Hoppas att ni mår bra ♥ Idag är det onsdag, vilket har inneburit en relativt rolig dag i skolan. Min dag började med simning inne i stan, direkt på morgonen. Vi betygdssimmade och det gick jätte bra. Vi gjorde också lite andra övningar, som att hämta ringar från botten, hoppa från kanten mm. Även det gick kanon :) Det är så roligt att simma! Och att vara på badet, över lag :) Det gillar jag! På förmiddagen hade jag också engelska, då jag och min eng-grupp, förberedde vår redovisning, som vi ska hålla imorgon. Vi kommer att spela upp ett litet nyhetsprogram, och min uppgift är att berätta om tranorna, på Hornborgarsjön :) Vi ska spela upp detta för två lärare och en hel del elever, vilket är riktigt nervöst! Jag vet att det kommer att gå jätte bra ändå :)


Sista lektionen för dagen var svenska. Vi håller just nu på att blogga (!), vilket är fantasitskt kul, såklart :) Ni vet ju att jag brinner för det här och att jag tycker att det är bland det roligaste som finns. Vi ska sätta oss in, hur det är att leva i den Industriella Revolutionen på 1700-talet i England. Riktigt kul och intressant, tycker jag! Idag slutade jag tio över tre, och när syster och jag hade kommit hem, tog vi oss en liten promenad upp till affären för att hämta posten, och sedan blev det mellis. Efter mellisen var det plugg som gällde....!! Jag har hunnit med riktigt mycket idag. Både eng, no och so. Jag har skrivit klart ännu ett inlägg på bloggen, finslipat på mitt no-arbeta och tränat på det jag ska säga imorgon, på eng-redovisningen :)


Dagens outfit. Även fast det var ruggigt kallt, så tyckte jag ändå att den skulle fotas framför häcken utomhus :) När det blir ännu varmare sen, så kommer ni att få se massvis med fina outfit-bilder utomhus. Det ska fotas...och fotas!! :) Jeansen kommer från ginatricot, blusen från H&M och linnet från H&M.

 

 

 

 

Idag har även Embla och Troja fått komma ut! Så skönt att hinna med dem, när jag ändå slutar relativt tidigt. Mina fina, goa tjejer!!


 

Lite senare i eftermiddags, tog jag med mig syster på en härlig långpromenad här i Gudhem. Igår var jag knappt ute någonting, och gick inte heller någon promenad, så idag var det verklige dags..!! Det är så oerhört skönt, att bara få komma ut i friska luften och röra på sig!!


 


Nu glömmer väl inte av musikfrågan? Kika in allt här nedan.


Nu har jag precis ätit middag med familjen och innan det duschade jag och gjort iordning mig. På simningen, har vi aldrig speciellt mycket tid att duscha och fixa iordning oss, så eftersom jag simmat i klor, så duschades håret och kroppen väldigt noggrant. Härligt...!! Ikväll ska jag mysa framför tvn, med tända ljus och "Sveriges Mästerkock".


Filmade lite förrut också, när jag pluggade, så kanske dyker det upp något videoinlägg om en stund :) KRAM så länge ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards