sarasvensson

Alla inlägg den 24 april 2011

Av Sara - 24 april 2011 16:16

 


 


 


 

 

 


Jeanskjol - H&M


Blus - Vero Moda


Jacka - Vero Moda


Ballerina - Primark, London


Väska - H&M


Ring - Primark, London


Klocka - Guldfynd


Tights -H&M


Halsband - Sjöbergs Guld


Till detta, ljuslila tår-och fingernaglar. Lackade dem i eftermiddags med mitt favorit lack, som faktiskt kommer från Coop i stan!, örhängen från Sjöbergs Guld (ej med på bild), enkla, men dock så fina, nämligen titan-örhängen i guld/brun färg.


Om en stund åker vi! Ha en fin kväll! Imorgon får ni bilder från kvällen! Puss ♥


Av Sara - 24 april 2011 15:58

Hej på er!! Hoppas att ni mår bra och att ni har en fin påskdag ♥ Här hemma skiner solen för fullt och vårvädret är på topp! Det har varit soligt och fint hela dagen, så jag har varit ute hela dagen. Sånna här fina dagar, så får bloggen dessvärre lida. Jag gör iallafall mitt bästa och uppdatera så mycket jag hinner! Som sagt, vädret är sagolikt är hemma, och jag har njutit hela dagen :)


Vi har ätit middag på altanen och Embla och Troja har fått vara ute sedan i förmiddags. Nu har jag dock tagit in dem i buren igen. För en liten stund sedan, låg syster och jag i varsinn solstol på gräsmattan i trädgården. Härligt!


 

Vita shorts från Vero Moda


Sol, musik, iPod och en bra bok....lovely!


Om en liten stund ska ni få "kvällens outfit". För om drygt en timma, åker familjen och jag till farmor och farfar och firar påsk där med dem. Trevligt! Vi hörs snart, puss!


Av Sara - 24 april 2011 10:42

Hej! Hoppas att allt är väl med er ♥ Ojojoj, vilken dålig uppdatering det varit här i bloggen! Förlåt...♥ Hela gårdagen var jag borta och utan internet, och igår kväll kom jag inte hem förrän 11 på kvällen. Igår var jag och min familj hos mormor, som bor i Lidköping. När jag satt i bilen påväg till Lidköping, så sms-bloggade jag, för att iallafall uppdatera lite, men av någon konstig anledning så kunde det inte publiceras...Antagligen så skrev jag med fler än 160 tecken. Typiskt. Hur som helst, igår hade jag en mycket trevlig dag hos kära mormor i underbara Lidköping. På förmiddagen, vid 10-tiden ungefär, rullade bilen mot Lidköping.


Direkt när vi kom dit, så gjorde jag och syster finfina marsipanfigurer, som skulle pryda påsktårtan, som vi skulle äta på eftermiddagen.


Fina va? :) Själv tycker jag att dem blev jätte söta :)


Vi fixade och grejade lite hemma hos mormor, innan vi vid lunchtid, tog cyklarna ner till Skogshyddan och vackra Vänern. Jag älskar verkligen att var där! Det är så underbart, och så himla fint! Dessutom så får man promenera i den fina skogen innan också :)


 


 


   

 

 


 


 

 

 

 

 

 


 

 

 

Dagens utflyktsoutfit: Jacka Axel & Ebba, jeanstights Cubus, gympaskor Reebok, t-shirt ginatricot, linne H&M, munkjacka H&M.


Vi tog med oss grejer, för att sitta och grilla nere vid sjön, men eftersom vi aldrig fick liv i grillen, så fick vi istället cykla hem igen, och äta hemma. Typiskt. Jaja, hemma åt vi iallafall, och det blev en lyckad lunch, även fast det inte gick som det skulle...Gott var det iallafall!! :)


På förmiddagen passade även syster och jag på att sola! I mormors trädgård var det solsken för hela slanten, och vårvädret var verkligen på topp! Mormor har också två stycken solsängar, som syster och jag använde flitigt förra sommaren, och jag är säker på att dem kommer att användas minst lika mycket i sommar;)


 

 

 

På eftermiddagen åkte vi och hämtade mormors nya trädgårdsmöbler, som hon beställt, på JYSK inne i stan. Så fina! Glömde dessvärre att fota dem nya möblerna, får ta och göra det nästa gång jag besöker henne:) Syster och jagtog oss en mycket härlig cykeltur ner till sjön. Det är så vackert! Åh, vad jag älskar det! Vi cyklade dit ner, och njöt av våren och sjön, även fast det var betydligt kallare och blåsigare, än vad det var, hemma i mormors fina trädgård.


På eftermiddagen var det dags för påsktårta! Riktigt smarrigt! Dethär en sannerligen en trogen tradition;) Vi har haft påsktårta på påskafton varje år, så läne jag kan minnas. Jag tycker det är underbart att enkla, små traditioner ännu hänger kvar.



På kvällen var det påskmat som gällde! Mycket gott! Syster och jag gjorde oss även lite extra fina, kvällen till ära :)


 
  

 

 

 


 


Igår kväll åkte vi alltså hem, och var hemma här vid 11-tiden. Jag har haft en mycket trevlig påskafton, och hoppas att ni också haft det ♥ Ikväll åker jag till farmor och farfar och firar påsk en stund där. Trevligt! Idag ska jag annars vara hemma och greja och fixa med lite saker. Under dagen, så filmade jag och syster en hel del och tänka bjuda er på lite godbitar från våran påskafton om en lite stund :) Vi hörs då ♥


Här hemma skiner solen idag och det är ett fantastiskt väder....!! Nu ska jag kila ut och släppa ut E och T i hagen, som inte fick komma ut någonting igår.


Ha en FIN dag!! KRAMAR ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards